Mali ste sobáš v nejaký významný deň?
Ahojte, aký deň ste si vybrali pre svadbu? Bol pre vás nejako významný - narodeniny, výročie zoznámenia a tak. Ale bol na nejakom nezvyčajnom mieste? Alebo sa niečo nezvyčajné prihodilo?
na manželove meniny, aspoň sa nemôže vyhovárať, že si nepamätá naše výročie 🙂
my sme sa brali 1.10.2011,aj odpredu aj odzadu ten isty datum
my na ste vyrocie potopenia Titaniku 🙂
my sme sa brali na mm 28 narodeniny presne 28. maja a pred oltarom som zabudla ako sa vola .....nuz aj take veci sa deju 😀
My sme sa brali na Silvestra a je to super si to pripominat v takyto den 😉
fuuuuu pekna tema. My sme si nevyberali. Brali sme sa v zime ale bolo celkom pekne aj ked kosaaaaa. Povodne sme chceli cez tyzden, 29. alebo 30. Nakoniec nam na urade ponukli 27. sobotu. Kedze aj ten den nam vyhovoval, ani sme sa nezamyslali a "bukovali" 😀 Ake je to cislo nam prislo az tesne pred svadbou.
27. mam ja narodeniny, 27. ma moj muz narodeniny, 27. ma moja mama narodeniny, 27. bola svadba, som tehotna a termin porodu je vypocitany na 27., muz ma k tomu narodeniny v juli, termin porodu je nie len na 27. ale dokonca aj jula 😕 , obaja sme narodeni v 70tych rokoch. Cize nas sprevadzaju, naozaj cirou nahodou, 27cky a 7cky 😉
My sa budeme brať 25.7.2015, čo bolo tiež len tak od brucha v podstate, ale potom nás napadlo, že má svokra narodeniny, je to na Jakuba a Jakuba mám budúceho švagra a 26.7. má mamina meniny, takže budeme oslavovať všeličo :-P
3.3.2013 v kaplnke pri Niagarskych vodopadoch
hej, mali sme sobas v den volieb do narodnej rady... a preco? cista nahoda 😉
@gabi1234 áno, v stredu, pre nás významnú chichi, a mať svadbu sme vymysleli v nedeľu tri dni pred tým🙂
My sme mali svadbu 11.12.13 o 14:15 🙂 🙂 v stredu
my sme sa brali 14.2.2014 🙂 na bojnickom zamku v zlatej sale 🙂
Pre nas je vynimocny datum 29.9.2012 . Ani nie tak rok ako datum. V ten den je Michala a manzel je Michal aj syncek Michal,a v ten den mame aj vyrocie svadby.
My sme sa brali 13.7.13, nejako sme to aj počítali, ale zabudla som už ako 😅 Ale dospeli sme k tomuto dátumu 🙂 Šťastné 13-tky 🙂
Na moje narodeniny. Pôvodne sme plánovali na VAlentína - vychádzal na sobotu, no počas svadobných príprav som zistila, že som tehotná a do Valentína by som bola už veliká, tak sme uprednostnili termín na január. A keď nám ponúkli dátumy, tak medzi nimi aj dátum mojich narodenín 🙂 Tak sme vybrali ten. Mali sme malú svadbu, tak sme mohli byť v dátumoch flexibilní. Manžel si aspoň výročie pamätá. Dve muchy jednou ranou.
18.9.2010 moja mamina mala 45r.ja som vybrala datum mm to bolo jedno 😀.
Uplne náhodne sme dostali dátum svadby 07.07.07 svietilo nam cely den slniečko a bolo nam fajn 🙂
4.8.2007 a vyznamny bol pre nas preto lebo sme akurat vtedy boli splu 8 rokov.takze manzel si to pamata🙂
13.09.2014.. My sme sa brali na 1 narodeniny nasej dcerky , plus aj mojej maminy , su narodene v ten isty den ;) ....
mi sme mali 10.11.12 🙂
@nadovasebestova mi 10,11,12 :--D vy ste o cislo vyssie 😀
4.7. v USA a je to aj ich najvacsi statny sviatok - den nezavislosti. Na to tiez manzel nikdy nemoze zabudnut, vtedy tam vsetko plieska a trieska ako u nas na Novy rok. No a sobas bol na luke na lazoch a teda manzelovi to nechtiac vyslo za ozvucenia AC/DC - konkretne pesnicky Highway to Hell 😀😀😀. A pripajam este teda trochu tej prirody so svokrou a maminou

No mi sme si povedal ze to bude v maji maj lasky cas a stihli sme to posledny den majovy.a mala som aj krasne saty kde mi nebolo az tak vidiet moje prve tehu brusko.a dva roky na to v ten isty den som dala muzovi druhy darcek k 2 vyrociu nasho 2 syna.ale v tento isty den ked som ja lezala na sale cela statna moja sestra pochovavala nasho otca co ma dodnes mrzi ze som ho nebola odprevadit na poslednej ceste.takze tento den je pre mna naozaj den D.