Malý darček pre muža
Muž má narodeniny, darček už dostal predčasne. Chcela by som mu ale niečo dať, aspoň maličkosť. Veľmi si ho vážim, a rada by som mu to vyjadrila tým darčekom. Samozrejme ze mu upečieme tortu, urobíme si pekný večer. Chcem mu ale aspoň maličkosť darovať pri gratulovani. Poradíte mi niečo?
@lilly2303 ahoj. Tuto som si vytvorila podla toho co sa na nas hodilo....
https://lovenote.sk/
@zuzsat super myslienka na darcek a originalna 🙂
@monicka976 poviem ti ze niekedy ked ma fest nasere si tu knizku prelistujem a znova zistim, ze by som ho aj tak za nic nevymenila 😁😁😁
@zuzsat 😁😁😁 vyborna pomocka na odburanie nervov hej ? Namiesto predychania, prelistujem parkrat knihu kym zlost prejde 😂 Si ma inspirovala na septembrove narodky mojho muza, uz niekedy neviem co originalne kupit/vymysliet a toto je super
@monicka976 presne tak .. vlastne su to len obrazky s nadpismi ale ked zlozis take ktore sedia na vas dvoch tak stoji to za tych 31€ tusim. Vravim...moj je skala.. nedava najavo emocie moc...ale toto ho dostalo a priznam sa ze ja ked som si to listovala tiez som mala slzy v ociach... Za mna je to krasne vyznanie lasky ..
@zuzsat este raz dakujem za odporucanie, uz som si to na stranke aj pozrela, velmi mile a naozaj, da sa krasne vyskladat, myslim ze tiez slza dojatia bude na krajicku 😉
Ja som vlani davala jemu i synovi urobit rovnake tricka na turistiku. S priznacnym nápisom

Ja som dala vyrobit privesok na kluce Kde som napisala ako je pre mna dolezity, alebo kedze lubi vinko moj tak som dala na vinovy pohar vygravirovat 2 labute s napisom milujem ta ako labut, uprimne a navzdy... Alebo moj je fajciar tak som kupila cez net zippo zapalovac kde som dala vygravirovat jeho prezivku a napisala...nech budes kdekolvek, moje srdce bude s tebou.... A naposledy som mu dala vyrobit knizku s napisom 20dovodov preco ta milujem.... Pri tej mu vyhrkli slzy....