Mám kúpiť darček na Valentína pre priateľových rodičov?
Kúpili by ste im niečo?
Nie. Je to sviatok zalubenych, ci?
nie
Nie, nikdy som to neriesila
🤣🤣🤣🤣🤣 ja už nemôžem dnes
nie :D darček sa kupuje partnerovi to nie sú vianoce
Nie, keď tak priateľovi. Prečo by si na sviatok zaľúbených kupovala darček jeho rodičom?
ak si do nich zamilovaná, tak kupuj
si do nich zaľúbená? Nie, nie, nie
Áno, ak si zaľúbená do priateľovej mamy alebo otca, tak je namieste kúpiť darček. Ľudom už ozaj kapká na hlavy.
si do nich zalubena? ak nie, tak to je tvoja odpoved :D
Davaj si na seba bacha lebo ty to myslis dobre ale takymto darcekovanim iba mozes zacat nekonecnu retaz darcekovania ktoru sa nebude odvazit nikto prerusit a kazdeho bude akurat s*at do konca zivota.....
prečo by som preboha kupovala darček priateľovým rodičom? doteraz som si myslela, že je to sviatok zaľúbených. 😀
Kupovať darček na Valentina pre priatelovych rodičov…….To je nejaká nová móda? Zaspala som dobu?
Či o čo tu ide?
A čo kupuješ svojim rodičom? Babke a dedkovi? Celej rodine?
fuha 🤣🤣🤣 ja nekupujem nic ani muzovi a to ozaj ho lubim ako koňa 🤣❤️
Nie.
Preco by si mala?
Ja mam teda este deti male, ale krby sa mi v buducnosti stalo, ze od synovej frajerky dostanem darcek na valentina, asi by som vybuchla smiechom... Nemyslim si totizto, ze je vobec nutne, aby sa partneri obdarovavali na tento sviatok a uz teda vobec nie tymi gycovymi valentinakymi bludmi, ktorych su plne obchody momentalne. Ale ved ak to tak ty citis, pokojne ich obdaruj, ocividne nevies, co s peniazmi 🤷
To vážne nad tým uvažuješ???? 🤦♀️
Keby som k nim islaprave v ten den,doniesla by som zakusky abo coko so srdieckom..
Čooo??? 🙈
HhhhhhA a aky mas na to dôvod akoze
Tu máš na to trefne video :D
a potom sa čudujete,že ste na žltom slonovi

Ale no,brzdí.
To sú tu dnes témy🙄

Nie