Mám kúpiť darček pre 15-ročného chlapca z rodiny?
Ahojte. Rozmýšľam, že by som kúpila mužovmu synovcovi nejaký darček. Má dalších 5 súrodencov. Muž kúpil Lego a považuje to za vybavené. Pravdou je, že sa navzájom vôbec nestretávame a darčeky im posielame cez babku, ktorá k nim chodí, takže chápem môjho muža. My od nich pre deti darček nedostávame, ale máme dosť, netreba im viac. Nedávno som toho chlapca videla a teda príde mi, že nemajú veľa peňazí nazvyš. Je z detí najstarší. Rozmýšľam, že by som mu niečo kúpila, ale neviem čo. Ide na gymnázium. Je fakt veľmi veľmi šikovný. Kým bol sám, bez súrodencov, chodili sme sa s ním hrávať, potom nás jeho rodičia odstrihli, nemali záujem o návštevy a aj prestali chodiť k nám. To isté spravili aj s mužovým bratom. Poslať/neposlať? A ak áno, čo?
@anonym_autor ja by som mu dala darcekovu kartu s oblecenim. Ked uz teda by som si mala vybrat. Ale ked oni nedavaju nic vam preco by ste mali vy nieco darovat.
@anonym_autor ja by som mu dala darcekovu kartu s oblecenim. Ked uz teda by som si mala vybrat. Ale ked oni nedavaju nic vam preco by ste mali vy nieco darovat.
@vilma7 ostatní dostanú Lego. A ostatné deti vôbec nepoznám. Tento najstarší sa už s Legom nepohrá.
@anonym_ae9b33 lebo mi ich je ľúto. Bohvie, či vôbec od rodičov niečo dostanú. Možno oblečenie, obuv. Ale sú to deti, tak im každý rok posielame nejaké hračky. Ale tento rok muž povedal, že pošle len spoločné Lego.
@anonym_ae9b33 lebo deti za to nemôžu akých majú rodičov..
Darcekovu poukazku na oblecenie,ale teda schopna mikina ja cca 40 eur....
A poslala by som to cez babku v obalke s jeho menom,ze mu zelate veľa stastia v studiu.
@anonym_autor nemusíš mu nič kupovať.
Skor darcekovu kartu do drogerky.
@anonym_autor ak rodičia nemajú veľa peňazí, tak by som mu kúpila niečo značkové, aby medzi rovesníkmi necítil zle. Možno batoh, mikinu... alebo poukážku do obchodu a nech si vyberie sam
@anonym_autor rodicia zrejme otacaju kazde euro, preto vy od nich nic nedostavate
Ak mas pocit, ze mu chces nieco dat, tak daj. Mne by bolo jedno, ze moje nic nedostanu. Len ci ostatnym nebude luto.
adidas, nike ci under mikina -urcite rad prijme..
@anonym_autor kúpila by som mu mikinu adidas, nike a pod. Otázka je či sa trafíš do veľkosti. Pripadne batoh týchto značiek. Tu som čítala že medzi mladými sú teraz moderné značkové ponožky nike tak aj tie by som poslala.
Vidíte, to je super nápad. Ďakujem. Mikina, batoh so slovami, že želáme veľa šťastia v štúdiu ;) Poukážka by nemusela skončiť len pre jeho potreby. A pošlem mu to trošku skôr, nie na Vianoce. Bude mať aj meniny.
A len na okraj, ja od nich nechcem darčeky, viem, že otáčajú každé euro. Ešte mi povedzte akú farbu toho vaku a mikiny pre takých 15 ročných chalanov? Čiernu?
Vidíte, to je super nápad. Ďakujem. Mikina, batoh so slovami, že želáme veľa šťastia v štúdiu ;) Poukážka by nemusela skončiť len pre jeho potreby. A pošlem mu to trošku skôr, nie na Vianoce. Bude mať aj meniny.
A len na okraj, ja od nich nechcem darčeky, viem, že otáčajú každé euro. Ešte mi povedzte akú farbu toho vaku a mikiny pre takých 15 ročných chalanov? Čiernu?
@anonym_autor podľa mna batoh čierny, mikina modra. Podľa mna s tým nic nepokazis, a je to od vás veľmi veľmi milé, chlapec sa určite poteší za taký osobný darcek iba preňho
@anonym_autor ako ktory, nas 14r nosi modre a cierne, tasku ma sivu...studentsky batoh je dobry vyber, prakticky
A to si trufas vybrat velkost mikiny? Moj nosi vel.170,kym jeho spokuziaci M-L. A vobec mu nezalezi na znackach, oceni aj mikinu za 15e, takze si vobec nelam hlavu so znackami. Ciernou nic nepokazis,ale ta velkost...no neviem. Batoh je uni,skor by som mu kupila ten.
Teleskopický obušok alebo aspoň páčidlo.
A to si trufas vybrat velkost mikiny? Moj nosi vel.170,kym jeho spokuziaci M-L. A vobec mu nezalezi na znackach, oceni aj mikinu za 15e, takze si vobec nelam hlavu so znackami. Ciernou nic nepokazis,ale ta velkost...no neviem. Batoh je uni,skor by som mu kupila ten.
@anonym_30a7d7 od babky zistím veľkosť.
@anonym_autor teraz ficia cierne farby... cele skoly ako spartakiada...🙂

Poslať jednému a druhým nie? Ostatne deti nie su vaša rodina? Ak, tak pošlem každému a nie len jednému.