Mám po rozchode požiadať priateľku o ruku?
Ahojte chcem sa opýtať, s priateľkou sme sa rozišli 2 mesiace dozadu ale ideme na spoločnú dovolenku na danej dovolenke som ju chcel požiadať o ruku. Zatiaľ stále žijeme spolu v jednej domácnosti rozprávame, objímame sa, ideme aj do obchodu spolu a naposledy sme boli v nákupnom centre a tam ukazovala aj na zásnubné prstene. Zaujíma sa o mňa, že kde som čo robím a tak. Myslite si že by to bol dobrý nápad skúsiť ju požiadať o ruku?
Je to skor zufale chytanie sa slamky… vsak sa porozpravajte ako ste na tom. Mozno len potrebuje kamarata s vyhodami zatial co najde lepsieho ako si ty.
Nechápem absolútne - rozišli ste sa, ale vlastne sa správať stále ako pár a ty ju ideš požiadať o ruku?
🤔
No, možno si povedala, že si dovolenku ešte užijete a potom dovi dopo. Nekupuj a neplánuj zbytočne niečo, čo môžeš neskôr ľutovať. Nechaj to momentálne voľne plynúť.
Evidentne on seka dobrotu a pokusa si ju udobrit alebo ona seka dobrotu...a toto je akoze dokaz lasky...no chcelo by to viac info, ze preco on/ona dostal kopacky....no kde je pravda?
Dôvod rozchodu bol to vraj som jej nevenoval plnú pozornosť a bral ju ako samozrejmosť, tiež mala pocit že si ju nikdy nechcem zobrať. Dovolenku sme kupovali po našom rozchode dokonca to bol jej nápad. Napríklad v auguste idem ja s rodinou na dovolenku a chce sa aj ona pridať k nám.
tak vy ste sa rozisli, stale byvate spolu, hoci nemusite, idete spolu na dovolenku, ktoru ste kupili po rozchode (takze ste nemuseli) a chce ist aj na dovolenku s tvojou rodinou :D inak doma vsetci v poriadku? :D asi potom nerozumiem, naco to divadielko s rozchodom a podobne, alebo som uz too old for this stuff.. :D
@mirakles tak toto je cele zle...ale pozri sa, poviem ti to takto...ak to tak citis a nemas vycitky svedmia alebo hanbu alebo smutok, tak ju poziadaj o ruku, venuj sa jej a budte happy do konca zivota....ale co len stipku pochybnosti mas, ak naozaj to tak necitis, nerob to...naozaj, pokazis sebe zivot, jej zivot, pridu deti, a bude len zle a zle. Neviem ako ste dlho, ale fakt zapoj zdravy rozum...my zeny sme stihacky, histerky, robime velke plany a bludy dost casto...niekedy je lepsie sa rozist, trosku si poplakat, zahresit, vrznut si inde a potom zivot ide dalej...
Manipulatorka :D vykopnut ... Je s tebou len kym si hlada lepsiu nahradu... Teraz ked ti dava šance tak budeš robit ako si dupne, si zufalec.. dovolenky si plati sama ? :D
@autor a preco teda po rozchode byvate spolu a chodite spolu na dovolenky? to mi na rozchod moc nevyzera .. :D
Rozchod bol z jej strany “vykrik”, ano ak ju milujes vezmi si ju, aj ona ta miluje. Ak vies ze si schopny dat jej pozornost, ze to nebude len papier a nebudes si ju nevsimat, tak to urob.
Rataj s tym, ze ked ta rozchodom "prinutila" robit to co chce (venovat sa jej, svadbu) tak ked pride nieco vazne o par rokov opat bude rozchod na stole kym sa nebudes spravat ako ona uzna za vhodne.

Co vas spaja, hypoteka a byvanie? Teda okrem toho, ze uz aj dovolenka je vyplatena a nechce byt stratova...jasne ze sa zaujma ak nema kam ist a mate na krku spolu dlh...nebude samovrah predsa