Mám podávať nevydarenú tortu na oslave?
Dobrý deň. Dcéra má zajtra narodeniny. Zajtra bude oslava. Tak, ja že jej upečiem tortu, našla som super recept, však to nevyzerá byť nič zložité. Výsledok dopadol katastrofálne 🤣🤣. Môžem toto dať na oslave ? Bude len blízka rodina, neviem či ísť rýchlo zajtra ešte do obchodu kúpiť kupovanú, alebo podávať toto 🤦🏻♀️🤦🏻♀️.

@anonym_autor vyzerá celkom dobre, až na tú čokoládu. Pekne to nožíkom obrez dole okolo torty. Narež úhľadne rezy a môžeš podávať. Chuťovo je určite dobrá, chuť často predci vzhľad 👍😍. Tak prajem príjemnú oslavu a všetko naj oslávencovi 🎉🎊.
Ja som tortu ukázala synovi (9r) a ten povedal, že mňam, pekná torta!
Torta nemusí byť zlá skus nožíkom orezať tu vyliatu čokoládu, asi bola.moc riedka keď si ju tam dávala, neviem ako si.ju robila, ale tam sa robí ganache
No škoda, že ja som neodfotila tortu z vychýrenej cukrárne v Žiline .
Mala to byť torta v tvare parížskeho rožka pre zaťa lebo ich ľúbi.
Keď nám ju v cukrárni ukázala huba mi spadla asi až po zem,hej vzala som ju sprostá 😄 ešte som za ňu aj zaplatila .
Toto je proti tej kope čo nám naaranžovali do krabice krásne dielo.
Hlavne že je jedlé, určite chutné a hlavne z lásky.
Nerob si vôbec vrásky.
Dcére všetko najlepšie k sviatku
Som zvedavá či sa ešte autorka ozve a ako to vyriešila.
Za mňa takúto tortu by som nedala na oslavu, ja tiež pečiem doma deťom aj rodine a som amatérka, no u mňa musí torta aj dobre vyzerať aj dobre chutiť.
Som zvedavá či sa ešte autorka ozve a ako to vyriešila.
Za mňa takúto tortu by som nedala na oslavu, ja tiež pečiem doma deťom aj rodine a som amatérka, no u mňa musí torta aj dobre vyzerať aj dobre chutiť.
@anonym_71da25 čo jej chýba, keď odmyslíš tie stekance mimo torty?
Ruku na srdce,tebe ako amatérke vyšlo vždy všetko podľa želania a predstavy?
Prídeš mi trošku nafúkaná
@anonym_71da25 čo jej chýba, keď odmyslíš tie stekance mimo torty?
Ruku na srdce,tebe ako amatérke vyšlo vždy všetko podľa želania a predstavy?
Prídeš mi trošku nafúkaná
@anonym_1d4d7b tiez som amater,nie vzdy sa podarilo ale toto by som tiez nedala
@anonym_autor podávala si to na tomto?
Ahoj,ak veríš, že si dala samé dobré ingrediencie, len vzhľad je problém, naservírovala by som ju. Môžeš povedať, že vzhľad nie je vydarený, tak nech dajú šancu chuti 😋 Za mňa je ponúknuť túto tortu v pohode, určite lepšie ako kúpiť niečo super trvanlivé, plné é-čok v obchode s krásnym vzhľadom 😉
Po stuhnuti to vyzeralo takto nejako. Mali sme aj náhradnú tortu pripravenú, ale nakoniec sa podávala táto a všetkým chutila 🙂 nuž, vzhľad do budúcna doladíme 😃. Dcéra sa tešila, a to je hlavné (má 4 roky)
@anonym_autor tu vyzera omnoho lepsie

@anonym_ac0783 to s estetikou nemá mič spoločné. pretože ani na tejto torte nič neestetické nie je. je to vec vkusu…
@biba_18 to som pisala ja o estetike. A bolo to myslene tak, ze jej dcery by sa rozplakali a moji chalani by sa smiali. A to aj preto, ze my zeny potrebujeme mat castokrat veci pekne aj pre oko. Co je chlapom castokrat jedno. Samozrejme, ze na tej torte nie je nic esteticke 😆 ale vyzera aj tak chutne a nemala by som ju problem podavat. Brali by sme to proste s humorom