icon

Mám podávať nevydarenú tortu na oslave?

Včera o 20:45

Dobrý deň. Dcéra má zajtra narodeniny. Zajtra bude oslava. Tak, ja že jej upečiem tortu, našla som super recept, však to nevyzerá byť nič zložité. Výsledok dopadol katastrofálne 🤣🤣. Môžem toto dať na oslave ? Bude len blízka rodina, neviem či ísť rýchlo zajtra ešte do obchodu kúpiť kupovanú, alebo podávať toto 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️.

Mám podávať nevydarenú tortu na oslave?
Strana
z3
anonym_ac0783
Dnes o 10:51
@biba_18

@anonym_ac0783 to s estetikou nemá mič spoločné. pretože ani na tejto torte nič neestetické nie je. je to vec vkusu…

@biba_18 to som pisala ja o estetike. A bolo to myslene tak, ze jej dcery by sa rozplakali a moji chalani by sa smiali. A to aj preto, ze my zeny potrebujeme mat castokrat veci pekne aj pre oko. Co je chlapom castokrat jedno. Samozrejme, ze na tej torte nie je nic esteticke 😆 ale vyzera aj tak chutne a nemala by som ju problem podavat. Brali by sme to proste s humorom

margotka17
Dnes o 10:56

@anonym_autor vyzerá celkom dobre, až na tú čokoládu. Pekne to nožíkom obrez dole okolo torty. Narež úhľadne rezy a môžeš podávať. Chuťovo je určite dobrá, chuť často predci vzhľad 👍😍. Tak prajem príjemnú oslavu a všetko naj oslávencovi 🎉🎊.

janulka1802
Dnes o 11:22

Ja som tortu ukázala synovi (9r) a ten povedal, že mňam, pekná torta!

adinek
Dnes o 11:41

Torta nemusí byť zlá skus nožíkom orezať tu vyliatu čokoládu, asi bola.moc riedka keď si ju tam dávala, neviem ako si.ju robila, ale tam sa robí ganache

anonym_1d4d7b
Dnes o 12:18

No škoda, že ja som neodfotila tortu z vychýrenej cukrárne v Žiline .
Mala to byť torta v tvare parížskeho rožka pre zaťa lebo ich ľúbi.
Keď nám ju v cukrárni ukázala huba mi spadla asi až po zem,hej vzala som ju sprostá 😄 ešte som za ňu aj zaplatila .
Toto je proti tej kope čo nám naaranžovali do krabice krásne dielo.
Hlavne že je jedlé, určite chutné a hlavne z lásky.
Nerob si vôbec vrásky.
Dcére všetko najlepšie k sviatku

anonym_71da25
Dnes o 13:10

Som zvedavá či sa ešte autorka ozve a ako to vyriešila.
Za mňa takúto tortu by som nedala na oslavu, ja tiež pečiem doma deťom aj rodine a som amatérka, no u mňa musí torta aj dobre vyzerať aj dobre chutiť.

anonym_1d4d7b
Dnes o 13:45
@anonym_71da25

Som zvedavá či sa ešte autorka ozve a ako to vyriešila.
Za mňa takúto tortu by som nedala na oslavu, ja tiež pečiem doma deťom aj rodine a som amatérka, no u mňa musí torta aj dobre vyzerať aj dobre chutiť.

@anonym_71da25 čo jej chýba, keď odmyslíš tie stekance mimo torty?
Ruku na srdce,tebe ako amatérke vyšlo vždy všetko podľa želania a predstavy?
Prídeš mi trošku nafúkaná

petulda333
Dnes o 16:43
@anonym_1d4d7b

@anonym_71da25 čo jej chýba, keď odmyslíš tie stekance mimo torty?
Ruku na srdce,tebe ako amatérke vyšlo vždy všetko podľa želania a predstavy?
Prídeš mi trošku nafúkaná

@anonym_1d4d7b tiez som amater,nie vzdy sa podarilo ale toto by som tiez nedala

autor
Dnes o 18:16

Po stuhnuti to vyzeralo takto nejako. Mali sme aj náhradnú tortu pripravenú, ale nakoniec sa podávala táto a všetkým chutila 🙂 nuž, vzhľad do budúcna doladíme 😃. Dcéra sa tešila, a to je hlavné (má 4 roky)

biba_18
Dnes o 18:20

@anonym_autor podávala si to na tomto?

kikulienkadd
Dnes o 18:30

Ahoj,ak veríš, že si dala samé dobré ingrediencie, len vzhľad je problém, naservírovala by som ju. Môžeš povedať, že vzhľad nie je vydarený, tak nech dajú šancu chuti 😋 Za mňa je ponúknuť túto tortu v pohode, určite lepšie ako kúpiť niečo super trvanlivé, plné é-čok v obchode s krásnym vzhľadom 😉

petulda333
Dnes o 18:43
@anonym_autor

Po stuhnuti to vyzeralo takto nejako. Mali sme aj náhradnú tortu pripravenú, ale nakoniec sa podávala táto a všetkým chutila 🙂 nuž, vzhľad do budúcna doladíme 😃. Dcéra sa tešila, a to je hlavné (má 4 roky)

@anonym_autor tu vyzera omnoho lepsie

Strana
z3