Mám pozvať mladšieho brata na narodeninovú oslavu?
Dobrý deň, o týždeň mám oslavu mojich 30. narodenín. Oslava bude skôr v rodinnom duchu príde rodina a moje štyri dobré kamarátky. Riešim však jednu vec a neviem sa rozhodnúť. Mám mladšieho brata, ktorého mám veľmi rada ale povahovo je úplne iný je silne uzavretý dosť negatívne naladený niekedy. Viem že je mizantropický nihilista ale napriek tomu by som ho rada pozvala je to predsa môj brat a chcem aby tam bol aspoň chvíľu. Zároveň ale premýšľam či to nebude zbytočný stres preňho aj pre ostatných. Nechcem aby sa necítil zle, alebo aby atmosféra kvôli tomu nebola príjemná. Máte niektorá skúsenosť s podobnou situáciou? Čo by ste urobili na mojom mieste?
Ďakujem za každú radu
@anonym_autor urcite ano, aj ked ja osobne by som nemiesala kamaratov s rodinou.
Vsak ked pride aj rodina tak logicky aj brat ,nie ? Keby to je oslava len s kamosmi, tak nie
@anonym_autor ano, pozvi svojho brata na oslavu.
Pozvat ho pozvi, ked nepride akceptuj, ze sa tak rozhodol. Ked pride, tak nechaj to ako sa citi na neho.
@anonym_autor mizantropicky nihilista? Waaaaau
Určite by som ho pozvala, ale vyjadrila, že ak by to malo byť pre neho nepríjemné alebo stresujúce, tak sa neurazím, ak nepríde alebo odíde skôr a oslávime to zvlášť…
Prečo by si nemala pozvať ? Nechápem. Si divná
pozvi a už sa on rozhodne či príde a ako dlho bude na oslave.
Pozvala. Chvíľu možno pobudne a keď sa tam nebude cítiť dobre vždy môže odísť.
@anonym_autor kludne ho pozvi, aj tak nepride.
@anonym_autor doteraz si narodeniny neoslavovala?

Sa čudujem , že nad tým vôbec uvažuješ . Je to tvoj brat, máš ho rada . Uricte ho treba pozvať . Nie je o čom . A už to nejak dopadne