icon

Mám pozvať svokrovcov na synovu oslavu?

1. okt 2024

Syn bude mať narodeniny a mám dilemu.So svokrovcami sa 7 r nestretávam vzťahy komplikované.Nepiseme si, muž tam občas chodí aj so synom cez sviatky, ich narodeniny.A neviem čo spraviť je mi to hlúpe robiť oslavu v reštaurácii predsa len 18 r je taký míľnik a nepozvat ich, ALE moji rodičia ich tiež nemusia, syn ich tam nechce a muz sa vyjadril, že mali dosť času zlepšiť vzťahy a roky vnúča takmer ignorovali.Len vo mne to vŕta budú mať 70 r už aj choroby začala som byť sentimentálna, ale ublížili nám resp.mne a nášmu synovi veľmi.Čo by ste spravili?
Nepredpokladám, že po oslave sa budeme stretávať, ale zdá sa mi slušne ich pozvať a možno by ani neprisli.Vobec neviem ako sa zachovať.A, keď prídu riskujem poucovanie a mňa bude z nich bolieť žalúdok a všetci budú ako na ihlách kam to zajde.Nechat to tak však?🤔

rorino
1. okt 2024

Načo ich tam chces,keď ich syn nechce?Veď to je predsa jeho oslava.To by bolo pre mňa rozhodujúce.

blondinera
3. okt 2024

Prešla istá doba možno sa niečo zmenilo,už len zo slušnosti a preto že ich tam syn chce pozvala by som ich ...možno neprídu ale Teba bude hriať pri ♥️,že si ich pozvala na oslavu možno s cieľom zlepšiť vzťahy...

mantilka
3. okt 2024

@blondinera
Syn ich tam nechce

blondinera
3. okt 2024

@mantilka jaj zle som prečítala ...tak je na zvážení plusov a mínusov,ľudia aj umierajú a potom sa čas vrátiť nedá ,nech zasadne rodinná rada a tam sa rozhodne môj názor .

jaja20
3. okt 2024

My máme so svokrovcami + švagrinou rovnaké vzťahy a teda absolútne sa nenavštevujeme už 14 rokov z 24, čo som s manželom. Neprijali ma do rodiny, takže ich ani ja neberiem ako rodinu. Preto ich nepozývam na žiadne oslavy. Na slušnosť sa v tomto prípade vykašli, len by ste mali pokazenú oslavu a syn by si ju vôbec neužil. Je to jeho veľký sviatok,tak nech sa sám rozhodne,koho tam chce, respektíve nechce.

cacianka
4. okt 2024

Tvoj syn ich nechce na svojej oslave narodenín, významného míľnika.
Tvoj muž, ich vlastný syn sa vyjadril dosť jasne, že mali dosť času a možností zlepšiť vzťahy s vnukom a tebou.
Tvoji rodičia ich tiež nemajú v láske
Tebe skruca žalúdok
Tak kto vlastne ich má rád, kto ich chce na oslave ?
Vy hlavní aktéri nie, tak nech si ich pozve ten kto chce.
Buď rada, že manžel vie kde je sever, vie akých má rodičov a napriek tomu vás nenúti tráviť s nimi čas, oslavy, lebo je choro upnuty na nich.
Sentiment zahod a nepokaz synovi oslavu