Máme sa zasnúbiť?
Ahojte chceli by sme sa s priateľom zasnubit čakáme spolu aj bábätko len teraz cez tuto korona krízu nemáme dostatok financií na nejaký poriadny prstienok chceli sme teraz na Vianoce bude tu cela rodina tak pred nimi bolo by blbe kúpiť lacnejší prsteň a keď bude na to fakt dostatok financií tak už drahý taký aký som chcela nebude to blbe ? Chceli by sme sa zasnubit z lásky keby k tomu prsteň nepotrebujeme tak to urobíme aj bez neho len by to bolo asi blbe 😖
prsten nepotrebujes, skor by som povedala, ze ide o to gesto 🙂
My sme s mojim boli cez rok keď v práci spravil prstienky z dreva a tie sme nejakú dobu nosili, potom sme mali prstienky iné.... Ale šlo o symboliku a on nechcel nosiť prstene nikdy ani podnes nenosí 9r obručku a neriešim. To je medzi vami a sú omnoho dôležitejšie veci, ktoré v živote závažia ako to aký prsteň bol prvý.....
Nemate na prstienok a z coho idete vychovat dieta?
To sa ešte robí že pred celou rodinou? Mňa požiadal o ruku na pláži, nikto tam nebol. A prsteň vlastne ani neviem koľko stál, keďže ho vyberal sám, ale vždy som mu hovorila, že nič drahé nepotrebujem. Tiež som bola tehotná, tak sme potrebovali peniaze na bábätko. Kedy si už ľudia uvedomia, že život nie je vždy len o materiálnych veciach? Kúpte si prstene aj za 1000€ a nezabudnite potom vyplakávať, že nemáte z čoho žiť
Ja mam lacny snubny prsten a sestra tiez. A same sme tak chceli, lebo sme chceli, aby sa investovalo radsej do niecoho ineho (napriklad radsej fakt kvalitne obrucky) a na sperky velmi nie sme. Snubenci nadseni najprv neboli, lebo v spolocnosti sa traduje, ze zasnubny prsten musi byt mega drahy, ale podla nas je to zbytocne. A na druhej strane, po svadbe obe nosime len obrucku, zasnubny prsten len vynimocne. Takze obe sme dostali obycajne prstienky, strieborne sperky su napriklad pomerne lacne, uz podla toho aky presne clovek vyberie. Ale zavisi aj od vas, u niekoho by neexistovalo dat si taky lacny sperk, niektory otec napriklad chce vidiet, aky luxusny sperk buduci zenich kupil, ze akoze ako si vazi jeho dceru. U nas by nikto neriesil, ani keby sme si prsten nedali a nam na tom tiez extra nezalezalo. A samozrejme, nam bolo aj jedno co povie rodina, ze sa chceme vziat, to sme vedeli aj bez nich a nepotrebovali sme ich povolenie, skor len take "zo slusnosti" pozehnanie. A keby nam ho nedali, nic by to nezmenilo 😀 .
Ako vy sa dopredu dohadujete? Ved chlap kupi prsten aky sa mu paci a na aký ma a niekde spontánne poziada zenu o ruku. A po kladnej odpovedi su zasnubeny. A potom sa to len oznámi rodine. Naco robit divadielko pre rodinu a este s drahym sutrom. Bez ohľadu na cenu prsteňa, ked je daný z lásky je ten najkrajší na svete 😊
Chcete sa zasnubit z lásky píšeš nie? Tak na cene prsteňa nezáleží, to už je skôr také vypočítave si myslím keď riešiš cenu a chceš drahší lebo by to bolo blbé pred rodinu...
Ďalšia vec, fakt potrebujete robiť vystúpenie pred rodinu? Vedela by som si predstaviť úplne inak zásnuby a už vôbec nie mat pri tom rodinu, ešte k tomu to aj takto plánovať...
Skôr by som peniaze šetrila pre bábo ako riešila zásnuby
Ja mam krasny drahy snubny prsten. Je krasne odlozeny v krabicke, pretoze je s ockom a jeho nosenie je pre mna neprakticke. Ked niekam idem, vzdy si ho zabudnem dat.
Ked sme sa brali, na drahe prstene sme uz nemali. Obrucky teda mame z chirurgickej ocele. Nikoho to netrapilo ani netrapi. Mame ine priority.
tiez nevidim zmysel v nejakych ceremoniach, ked uz cakate dieta.. normalne povedzte rodine, ze sa zoberiete

Naco potrebujes neviem aky drahy prsten ? To ma byt aj tak len symbolicke tie zasnuby podla mna,niekto sa uz ani nezasnubuje... a ked nemate peniaze na blby prsten ked to uz tak mam povedat odkial chcete zobrat na svadbu ??a na starostlivost o dieta ? Ach jaj nechapem ...