Máte doma personalizované darčeky?
Ahojte 🙂
Zaujímalo by ma, či máte radi personalizované darčeky (meno, dátum, krátky odkaz…).
Ja osobne mám pocit, že majú oveľa väčšiu hodnotu než „bežné“ veci.
Čo myslíte vy – je to pre vás len trend, alebo niečo, čo má skutočný význam?
Budem rada za vaše názory a skúsenosti 💛
podobne ako názor vyššie.
Nemam a nechcem, nepotrebujem mat na nejakej haraburde mat napisane svoje meno
Nie nemám, ani si neviem predstaviť čo by to mohlo byť aby malo špeciálny význam
Ja vysivam na uteraky, mena, datumy, text...
A co mam doma? Ozdoby na stromcek s menom.
Konkrétne ten talizman do auta sa mne nepáči, ale viem si predstaviť nejaký personalizovaný darček, ktorý by mi prišiel super. Len si myslím, že v takýchto prípadoch je tenká hranica medzi naozaj milým, funkčným a naopak gýčom, príp. blbosťou ale veď je to personalizované tak sa tvárme, že je to lepšie ako keby tam ten akože personalizovaný text nebol.
Nie, ani nechcem.
Nemám rada lapače prachu, okrem fotiek.
Mám jasne, mám dve s vygravírovaným odkazom pre mňa, plus pero Parker s mojimi iniciálmi, mám pohár, ktorý mi bol urobený na mieru, mikinu s nápisom vyrobeným pre mňa a tričko.
Nezbieram haraburdy
Nie, netreba mi ale to by som viac prijala ako gaťky 🤣
Ale teraz kamarátke som objednala na jej narodky denník a pero s jej menom
Prečo mám dojem že si robíš reklamu?
Pre mna hluposti, ale musi sa ti uznat, pokus o reklamu dobry. Hned mi bolo jasne, ze to vyrabas a klikla som ti na bazar.
@laura1986 ja mam najradsej uplne neosobny darcek: darcekovu poukazku alebo rovno hotovost
@laura1986 pozrela som tvoj bazár 🤣 ty sa hodíš s mojou kamkou 🤣🙈 nie ste náhodou sestry? 😂
@laura1986 pre mňa je personalizovaný darček to, keď dostanem niečo čo mám rada/používam denne. Napr kamarátke kupujem kešu maslo miesto čokolády, ja často dostanem sezamový/olivový olej miesto vina,… to je za mňa personalizacia. Keby som dostala takú drevenú sprostosť, tak by som sa na toho človeka pozerala, či to myslí vážne.
@laura1986 pozrela som tvoj bazár 🤣 ty sa hodíš s mojou kamkou 🤣🙈 nie ste náhodou sestry? 😂
@stellarstar ja som saani neunúvala toľko zbytočne klikať
@laura1986 podobný darcek som dostala drevené púzdro na zubnú kefku na ktorej bolo čosi vygravirovane. Po prvom použití ako som tam vložila vlhkú zubnú kefku to prasklo tak sme to reklamovali a to druhé po prvom použití prasklo tiež. Veci sú tak nekvalitne a také haraburdy sú tie darčeky že ja už okrem kvetov a niečoho čo sa sa zjest pripadne zážitku už ani neprijímam. Normalne vratim že nechcem. Na druhýkrát už pochopia a neobťažujú ma tým.
Ludia prestali nakupovat somariny. Kedysi to bol hit, dalo sa tym privyrobit. Teraz ozaj uz iba prakticke. Napriklad originalna keramika, pekne platene tasky, vkusne ozdoby na stromcek, napriklad hackovane. Stolarske vyrobky, expoxidove hodiny, ci stoliky, textil - funkcny a prakticky.
3 témy? Robíš prieskum ci štatistiky🤦♀️?
3 témy? Robíš prieskum ci štatistiky🤦♀️?
@anonym_671f70 Ak ťa otázka nezaujíma, jednoducho posuň ďalej.
@laura1986 ja som dávala robiť prívesok s obrázkom kt dcéra nakreslila a s textom kt sama napísala (ma 5r)… muž na také teda nie je ale nosí ho poctivo na klucoch od auta
@anonym_9a8717
@katica06 napríklad drevený gravírovaný talizman do auta
@laura1986 takéto predmety sa nesmú dávam na spätné zrkadlo keďže odvádzajú pozornosť a je tam vyššie riziko nehody. Vodičovi nič nesmie brániť vo výhľade a môže za to dostať pokutu.
A inak je to gýč ako divá sníva a veľmi nepodarená reklama.

nemám a vôbec nič extra na tom nevidím 😏