Máte skúsenosti so svadbou ,,narýchlo"?
ahojte vsetci,chcela by som pocut vase rady a tipy..s priatelom sa chceme vziat...september/oktober..bral sa niekto takto na ,,rychlo” a stihol vsetko vybavit?popr kolko vas vysla svadba?my budeme mat okolo 40ludi
My sme sa zasnubili v polke januara a svadba bola 1. marca..cize za 1,5 mesiaca som zorganizovala svadbu..60 ludi a vysla nas cca 7000€...benala som pocit ze by som sa plasila vsetko vyslo podla planu 😀 takze v tvojom prípade sa nemas coho bat 😀 drzim palce
my sme to dali za 5tyzdnov 🤣 od polky augusta do konca septembra. da sa to v pohodke. bukni si kostol/urad. uisti sa ze nikto dolezoty z rodiny neni na dovci konferencii a sup sup. fotigraf cukrari jedlo saty oblek obrucky a mas. u nas to bolo uplne na pohodu za tych 5 tyzdnov. ok klamem. topanky som kupovala utorok vecer pred svadbou 🤣
A neviete náhodou,ak už manželia mali svadbu na obecnom urade,ale žial nemaju ani jednu fotku,možu im ešte raz na urade spravit svadbu,či ?

@vierka112 on nieco spominal ze si mame zopakovat katecheizmus ale to asi az na tu nauku nie?