icon

Máte skúsenosti so svadbou ,,narýchlo"?

macko1007
11. jún 2019

ahojte vsetci,chcela by som pocut vase rady a tipy..s priatelom sa chceme vziat...september/oktober..bral sa niekto takto na ,,rychlo” a stihol vsetko vybavit?popr kolko vas vysla svadba?my budeme mat okolo 40ludi

Strana
z2
macko1007
autor
28. jún 2019

@vierka112 on nieco spominal ze si mame zopakovat katecheizmus ale to asi az na tu nauku nie?

vierka112
Odpoveď bola odstránená
kiki09876
9. aug 2019

@evkamotka A chodili aj na predmanželsku prípravu?

michaella94
9. aug 2019

My sme sa zasnubili v polke januara a svadba bola 1. marca..cize za 1,5 mesiaca som zorganizovala svadbu..60 ludi a vysla nas cca 7000€...benala som pocit ze by som sa plasila vsetko vyslo podla planu 😀 takze v tvojom prípade sa nemas coho bat 😀 drzim palce

juliet86
9. aug 2019

my sme to dali za 5tyzdnov 🤣 od polky augusta do konca septembra. da sa to v pohodke. bukni si kostol/urad. uisti sa ze nikto dolezoty z rodiny neni na dovci konferencii a sup sup. fotigraf cukrari jedlo saty oblek obrucky a mas. u nas to bolo uplne na pohodu za tych 5 tyzdnov. ok klamem. topanky som kupovala utorok vecer pred svadbou 🤣

kiki09876
9. aug 2019

A neviete náhodou,ak už manželia mali svadbu na obecnom urade,ale žial nemaju ani jednu fotku,možu im ešte raz na urade spravit svadbu,či ?

evkamotka
9. aug 2019

@kiki09876 podla mna nie, sobas je uradna vazna vec nie maskarada. Nemyslim ze by nejaky viceprimator ci poslanec boli ochotni kvoli fotke toto zinscenovat

evkamotka
9. aug 2019

@kiki09876 vies co by sa dalo? Teraz je dost polpularne robit sobase aj v hotelovych zahradach a pod. Lenze na to sa najimaju herci, akoze oddavajuci. Ti by vam to zahrali

Strana
z2