Máte už vianočnú náladu?
Mám ten pocit len ja alebo aj vy že tento rok vobec ako keby neprichádzali vianoce a tá vianočná nalada?
Vyzdobené mám, darčeky tiež, pomaly s deťmi pečiem…. Ale pocit vianoc nemám ako iné roky.
Má ho aspon niekto?
Prve vianoce bez mamy. Uz aby bolo po nich
@anonym_autor Tiež sa tak cítim, Vianoce som vždy miloval, ale tento rok nejako ich vôbec nečakán
Tiež to mám podobne. Myslím že to je aj tým počasím. Ale vyzdobené mám, napečené už tiež niečo je a sem tam si pustím vianočné pesničky. Tak možno to len začne🙂 Stresy našťastie nemávam, vidím to v iných rodinách takže sa tomu výhýbam. Užívam si to.
Vôbec. Ešte som ani nezačala piecť a už sa mi nechce
@anonym_978077 ak sa môžem opýtať, čo ťa vedie k tomu že nemáš stromček a čo na to hovorí tvoja rodina? Alebo blízki?
@anonym_2c21a7 nemám žiadnu rodinu, všetci moji blízky už odpočívajú v pokoji
@anonym_autor Ja nemám ešte ani vyzdobené ani napečené, ani darčeky všetky nakúpené. Chodím do práce a nestíham, v robote chaos takto pred vianocami veľa práce, po robote utekam pre deti robiť úlohy, rýchlo navariť niečo a už je večer.
ktovie cim to bude, ale tohto roku necitim vianocnu atmosferu vobec, trhy ma nezaujimaju, odradili ma ceny, vyzdobu mam ale stromcek spravim 23.12 ako stale, snazim sa vyhnut predvianocnenu sialenstvu, chaosu ako sa len da, znervoznuje ma to, vsade milion ludi, lezie mi to na nervy :D
@anonym_autor ja mám ten istý pocit vôbec žiadna predvianočná nálada
Neznášam Vianoce,Veľkú noc....
Nezaujíma ma čo má iný a ani to neriešim.... Nevarím, nepečiem a ani stromček nebude... Ja mám v ♦️

nemám lebo nesneží u mňa sa to až vtedy prebudi aj keby je len námraza trošku akoby pocukrovane.A ak nenasneží tak vôbec nemám naladu ani na štedrák teda Štedrý deň 😁 mám to takto od decka.U mňa sa to ozaj spája velmi s počasím ani sama neviem prečo