Máte už vianočný stromček?
Máte už?
@anonym_autor od 1.adventnej nedele mame
Kupeny dnes, zivy a vonku na dvore. Zdobit budeme buduci vikend. Vianoce u nas zacinaju vecer 24.12., dovtedy mame advent. Aj ked sme mali umely stromcek, tak sme nezdobili nejak skoro.
je vonku vo vode, dnu pojde buduci vikend, ale mam v dome vence z nobilisu, takze uz to tu vonia vianocne
@anonym_121304 tretia adventná nedeľa, ale nieee, nie sú ešte Vianoce 🤦♀️😄
@petracandle no nie su.
Uz tyzden mame zivy. Ale odchadzame na sviatky prec tak mi je jedno v akom stave bude na vianoce. Predpokladam ze po novom roku tu bude len taka metlicka 😅
@anonym_03a92a vy ho necháte samého doma opusteného? 😲
zdobíme 23.12. ,ako každý rok
@anonym_autoru nás sa dáva v sobotu pred štedrým večerom a máme do 7.1 🙂
@anonym_autor Nie my sa držíme tradície buď deň pred,alebo 24.12. Vždy záleží od roboty.
Ano,od dnes,veľmi sa tešíme na Vianoce
Ano na terase ,vo vedre
@anonym_autor az 23.12 v noci robime
@anonym_autor este nemam.
@anonym_autor práve dnes sme ho ozdobili. S manželom robíme na smeny tak tento týždeň sa uvidíme až v sobotu poobede. A to chcem piecť koláče. Takže všetko ostatné sa musí stihnúť dovtedy.
Dnes sme postavili. Ale výzdobu máme už dlhsie
@anonym_autor mame od konca novembra vyzdobený aj výzdobu 🙂 mam rada tu atmosku co najdlhšie
Nie
@anonym_autor práve dnes sme ho ozdobili. S manželom robíme na smeny tak tento týždeň sa uvidíme až v sobotu poobede. A to chcem piecť koláče. Takže všetko ostatné sa musí stihnúť dovtedy.
@terry658 ved to bude stale len 20.eho
Nie...je kupeny vo vedre...zdobime 23.alebo 24.
@anonym_autor nie a keby bolo čisto na mne, tak by nebol vôbec.
ešte je na povale.
Nie. Budeme mat zivy.
Od mikulasa mame ozdobeny.. tak ako vsade v meste mikulas rozsviecoval
Ved ešte nie sú Vianoce
@anonym_autor včera sme boli kúpiť živý stromček, zajtra budeme ozdobovat, my ideme na cele sviatky preč tak nech si ho aj užijeme, vrátime sa domov až na troch kráľov 😄
Áno, ale ešte je v garáži. Postavime a ozdobíme asi 20.12.
Jasnee <3 nastastie nie som tak obmedzena, aby som riesila ci su alebo nie su vianoce
Od vcera, deti chceli, tak zdobili..a dokonca uz som dostala aj darceky...hned si pod neho lahli a hovoria: maminka ja som darcek 😄
@anonym_03a92a vy ho necháte samého doma opusteného? 😲
@biba_18 uz je aj tak mrtvy 🤷♀️

@petracandle načo reaguješ na komentáre? Však si stavaj strom kedy chceš, ale aspoň sa nerob múdra, že už sú Vianoce. A keď nemáš čo odpovedat, tak buď radšej ticho a nepíš, že je zakázané mať strom
@stellarstar zjavne si spolu s @yelena159 a @anonym_121304 nepochopili sakrkazmus 🙂