Mávate oslavy v bytoch v lete?
Ahojte, prosím vás tie ktoré žijete v byte ako riešite oslavy keď je vonku krásne a teplo? Alebo chodíte niekam sadnúť?
Ďakujem
Robit oslavu v byte je otras. Akurat naštves susedov. Ak nemas možnosť ist do restiky, vzdy sa da prenajať chata, alebo idt a urobiť opekačku vonku
Napr v BA je Zelezna Studnička, uplne bezne tsm vidis sko ludia dospeli, ale aj deti tam maju opekačku, grilovačku, vidis darčeky, balónová vyzdobu, tortu
@tanickae ja som robila pred 3 rokmi oslavu v byte,manžel mal 30,nikdy viac
Robili sme na dvakrát,v sobotu rodičia,v nedeľu surodenci s deťmi! Takže chystas v piatok na sobotu,v sobotu unavena zasa na nedeľu,samozrejme minies viac,lebo musíš nachystat na dva dni! Keď som v nedeľu večer videla ten bordel všade,chcela som sa odsťahovať 😁😂 a to nehovorím o tom,že deti behali a susedia pod nami zas vyklopkavali,takže asi toľko k tomu
@tanickae tiež u rodičov na záhrade s bazénom☺️Ficime tak od aprila, kedy ma môj syn narodeniny až do cca oktobra..Keby nebolo tej záhrady, určite by som to zorganizovala niekde v restike na terase, v byte v lete je to onicom, hlavne škoda stráviť pekný letný den zavretý doma..

My bývame v byte ale robíme party u rodičov na záhrade. V opačnom prípade by sme išli do reštaurácie. Človek ani moc nešetrí tým ze je slávi doma, možno pár eur ale zase sa zapoti pri obsluhe a celkovo si to neužije lebo obskakuje, chystá. Za mňa takýto pohľad na vec