icon

MDŽ a partnerov vlastný program

8. mar 2025

Asi to nie je nič nové ale vybaviť má jednou SMSkou k MDŽ a potom utiecť na futbal mi príde smutne . Ako to máte vy?

Strana
z2
kavasmliekom
8. mar 2025

No a svet sa zrúti. Veď sa vráti z futbalu nie?

doriiis
8. mar 2025

Muž v práci,ja po práci.Stretneme sa v noci o druhej v posteli.😀
Netreba to brať tak osobne.Riesis blbost

vanilkovazmrzka
8. mar 2025

Ved mas byt nezavisla zena, takze co je vacsi darcek na mdz nez dat ti priestor stravit ho podla seba :D

lucka27391
8. mar 2025

Ak čakáš niečo viac, treba to dopredu odkomunikovať nenapadne 😅

zuzubb007
8. mar 2025

Bože aké MDŽ normálny deň, ja keď vidím ako niekto pridá citát alebo darček aký dostal vystiera ma, muž si ma ženu vážiť každý den, nie že v kalendári je dačo napísané, ešte by som bola rada, že mám pokoj nech len ide na futbal, ženy sa furt budú sťažovať, ak si nieco chcela robiť mala si mu povedat nemá veštecku guľu

deti95060810
8. mar 2025

ja doobeda s jednou dcérou v meste, mm s druhou úplne inde...

0silvia0
8. mar 2025

Ja sa cudujem, ze co zrazu tak zeny prezivaju mdz.
Donedavna si tento sviatok nikto nevsimal a teraz sa zeny rutia z nedostatku pozornosti.

prunee
8. mar 2025

Muz so synom isli na bike, a som rada, je pekne pocasie, ja doma klud na to, co chcem, mdz neoslavujeme, ani sms mi vobec nechyba, kvety do vazy sme kupili vcera s vikendovym nakupom, ako kazdy tyzden.. Ak ti chlap aj bezne dni prejavuje lasku, uctu a pozornost, netreba tento den nejak zvlast riesit.

minesasubu
8. mar 2025

Radšej rieš ostatne dni , lebo ak by to vo vašom vzťahu bolo ok
tak by si to takto nepreživala 🤷‍♀️

nikoletta1712
8. mar 2025

Ty môj koko.t🤦‍♀️……
Bože, dievča……………

ivik4
8. mar 2025

Dostala som darcek a sli sme kde som chcela ist. Keby bol v praci tak mi to je jedno. Da mi darcek a vecer si spravime pohodu. Neprezivam

gribka1
8. mar 2025

Veď to je deň žien, uži si ho podľa seba ako žena, dnes si to môžeš dovoliť. Aj s inými ženami, bez chlapa. Je to náš sviatok, tak čo muži s tým majú.

belasy_motylik
8. mar 2025

Máme to ako normálny deň, zablahoželal mi jednou vetou, dal čokoládu, ktorú som si sama vybrala, vybavené, nechápem prečo by mi mal sedieť pri zadku a robiť celodenný program a spoločnosť, to nechcem ani pri narodeninách a iných osobných sviatkoch a pri MDŽ tobôž, veď to je taký sviatok že až ...

maciatkoe
8. mar 2025

Zeny, keby ste poculi ako uz 2 hodiny sa hada sused so susedou agresivne a nahlas, tak ta ma teda MDZ...

n3la
8. mar 2025

Záleží aky máte vzťah celkovo. My síce nemáme žiadny špeciálny program, ale kvietok som dostala. Ja osobne neznášam ako dnes všetci vravia na v podstate akýkoľvek sviatok, že je to deň ako každý iný, meniny, narodeniny, Veľká noc, valentin, mdž… každému je to jedno, nikto nič “neprežíva”. Príde mi to škoda, ja milujem akúkoľvek príležitosť na aspoň trochu špeciálny deň, nie ten istý stereotyp dookola. Takže chápem, že ta to mrzi, aj mna by to veľmi mrzelo.

svetlonos
8. mar 2025

Môj ani nevie, aký je dnes deň, teda okrem soboty. Ja to neprežila. Boli ho hlava, prepadla ho alergia, je rád že existuje.
Pre mňa najkrajší darček je, že spi v noci pri ukaskanych detoch a ja sa v klude vyspím. S radosťou oželieť sms od neho na MDŽ za to.

Ako sa chova voči tebe inokedy? To je dôležité, nie vakentiny a mdz ci podobne!

veselo_neveselo
8. mar 2025

Zalezi, ako to mate doma nastavene. My neslavime ani mdz, ani valentina, ani narodeniny nejak zasadne neprezivame, takze mnou by ani nehlo keby sa dnes strati na cely den niekam. Ja nepotrebujem aby ma niekto oslavoval za to, ze som zena.

Ak ti na tom zalezi, treba dopredu hlasit svoje ocakavania, co by si rada, ako si to predstavujes, a dohodnut sa.

lindous
8. mar 2025

Ráno mi doniesol kvety z obchodu a po raňajkách odcestoval k starým rodičom pomôcť na záhradu, ja som nešla, lebo mám veľa roboty… nevadí mi, že ma nechal samu doma, nemali sme žiadne špeciálne plány a ani nemám tu potrebu zrovna na MDŽ 😅 súhlasím, že je dôležité ako sa sprava a koľko pozornosti ti venuje aj mimo, ak niekto lipne po tom, že aspoň na MDŽ, lebo inak nič moc, tak chápem, že to mrzí

hiro
8. mar 2025

Už je nová doba:
Google a Apple odstránili Medzinárodný deň žien zo svojich kalendárov.

siska53
8. mar 2025

My MDZ ani neoslavujeme. Nikdy.

sense
8. mar 2025

Keby mi mamin priateľ nepošle správu na whatsup ani neviem že je MDŽ 🙈 ale teda dúfam že keď si sklamaná a prístupu chlapa k MDŽ , máš naštudované kedy je deň Mužov a pripravila si mu minulý rok a aj tento

vroni
8. mar 2025

Mňa zase dvíha až si nebies, keď vidím, čo za teatro sa robí na MDŽ. To nie je žiaden deň oslavy ženstva, to je spomienkový den na ženy, ktoré sa postavili za ženské práva. Tak dve tretiny ženských, ktoré dnes čakajú kyticu sú presne tie isté, ktoré kotkodakaju, ako treba všetko platiť na polovicu, lebo inak sú ženy zlatokopky a aké sú hnusne ženské kolektívy a oni majú len kamarátov chlapov, lebo ženy sú také a onake. Na deň práce sa zrejme tiež všetky rozbehnú pracovať a v júli začnú zháňať Cyrila s Metodom....

michaelamiako
8. mar 2025

Napr.:ja som necakala od muza nic,ale prisiel z ruzou pre mna a aj pre našu 16,5 m dcerku.no krasne🥰🥰necakane ale krasne.s muzom sme spolu 12 r.ale on vzdy pride z ruzockou,aj ked nemusi v taketo dni😀🥰😍🤩

mirage
8. mar 2025

@nikoletta1712 takto vulgarne bezne rozpravas?

subartic
8. mar 2025

Ja som kyticu čakala a aj som ju dostala , k tomu ešte karamelové tartaletky. A koniec. Teraz muž upravuje vonku vyvýšené záhony a prehadzuje kaliformské dážďovky a humus.

adeladulova
8. mar 2025

Som u sestry so synom, strážim chorú neter. Manžel doma betónuje a predstav si ze je mi úplne jedno aký je deň, proste sobota. 😃😃😃

kitycat
8. mar 2025

Ako zena futbalistu ti hovorim, ze nad futbal skratka nie je!! 😅🌷

osky
8. mar 2025

V Rakusku mdz nik neriesi,moj muz na mna cumi,ze co 😅😅
A tiez isiel na futtbal
A opusinkovali sme sa rano,aj na obed...a kedykolvek...netreba na to sviatok.
Valentina riesime inak,ale mdz nie...

Chapem ze na Skovensku to je asi inak,sle tak poslal sms,cize nezabudol .
Nerobila by som z toho dramu...

freepalestine
8. mar 2025

Ja som mojho informovala, ze je medzinarodny den zien, aby vedel aku dalsiu hlupost zase neoslavujeme 😂

nikoletta1712
8. mar 2025

@mirage Áno…

Strana
z2