Menili ste na poslednú chvíľu už nachystané svadobné stoly?
Ahojte... chcem sa spýtať.. menili ste už na poslednú chvíľu už nachystané svadobné stoly? Mám okrúhle ale idú dosť do priestoru a najradšej by som bola keby boli klasické do U...
Poraďte mi prosím má niekto s tým skúsenosti či sa to ešte dá?
Sú už prestrete ale zatiaľ bez kvetov ,zvyšok ako príbory a taniere sú už nachystané...a mám tri dni do svadby...len neviem ako to vezmú budúci svokrovci
@lienka1a ak ti vyjdu v sale v ustrety, tak preco nie. I ked nadseni asi nebudu.
svokrovci si mozno pofrflu, ze si divna, stale cosi na poslednu chvilu spekulujes a ze ti ta svadba uz asi lezie na mozog, ale po par mesiacoch sa to zabudne.
to prezijes.
a mozno nepovedia nic. mozno tiez uznaju, ze tak je to lepsie a pohodlnejsie pre hosti.
len si to skus dobre predstavit, lebo ak im v sale povies, ze predtym to bolo sice sirsie, ale estetickejsie a efektnejsie pre fotky a ci by to nemohli dat do povodneho stavu, tak ich asi vystrie. 🙂
@lienka1a my sme mali svadbu pred dvomi tyzdnami, mali sme okrúhle stoly a nikdy by som nemenila. Nie len, že to ukáže skvele ale keď si vezmes tak je to aj super čo sa týka rozdelenia ľudí 🙂 môj muž nechcel okrúhle ale po svadbe mi povedal, že lepšie som urobiť nemohla. Ja by som do u nikdy nechcela 🙄
My sme menili deň pred svadbou...chceli sme okrúhle stoly ale keď sa zdobilo tak sa mi ten náš hlavný stôl nepáčil tak sme zmenili len náš stôl.

Pokial je prestrete, to znamena pribory servitky menovky kvety a extremne velmi by som to chcela zmenit ponukla by som priplatok a opytala sa, ci to stihnu a vysli by mi v ustrety, z viacerych dovodov je takato zmena narocnejsia, ale pisem pripad kedy je prestrete a do svadby pol dna, den dva dopredu bez prestretych stolov v tom problem nevidim