icon

Meno Ondrej

ave17
5. mar 2017

Ahojte maminy,budem mať dieťa,pre dievčatko mám meno vymyslené,ale pre chlapcA mi nič nenapadá.Vždy som rozmýšľala iba nad dievčatom.Nechcem nikoho uraziť,je to každého vec,ale nemám rada také tie obľúbené mená- Jakub,Samko,Adam a spol.,nepáčia sa mi ani zahraničné-Lucas,Mathias,Tobhias a mena tohto druhu,chlap má mať meno,ktoré bude aj pre malého aj dospelého,takže mená ako Filip, Nicolas a podobne,tiež nie. Prosím vás,aké chlapcenske meno sa vám páči,a spĺňa takéto kritériá?Jediné,ktoré si viem ako tak predstavit,je meno Ondrej.Aký máte názor na toto meno?ďakujem🙂

Strana
z2
redhairgirl
6. mar 2017

@0silvia0 naozaj? Veď Magdaléna je pekné meno. Poznám jedno dievčatko a všetci jej hovoria Meggie 😄 Nemusí byť len Magda...

redhairgirl
6. mar 2017

@ave17 a voláme ho rôzne, Ondrej, Ondrejko, Ondrík, Ondriš, Ondro...

fadama
6. mar 2017

@0silvia0 No mozno raz sa odhodlá si ho zmenit ako ja.

0silvia0
6. mar 2017

@redhairgirl no veď aj mne sa toto meno páči, len ona sa nestotožňuje s mojim vkusom, hovoríme jej Magdaléna a pri skratke Magda sa jej ježia vlasy...

0silvia0
6. mar 2017

@fadama nebodaj si aj ty bola Magdaléna?

jance333
6. mar 2017

@ave17 nikto nezaručí, že sa deťom náš výber bude páčiť, ale ja si ten výber obhájim a ona sa s tým raz zmieri 😀
ako som spomínala, my sme za klasiku a nielen takú typicky slovenskú, ale priam slovAnskú, treba zachovať aspoň niečo po našich predkoch. Keď som na Vianoce pozerala Popolvára, zaľúbila som sa do mena Radko, no keďže budeme mať dievčatko, tak zvažujem meno Radka (Radoslava). mimo iných

fadama
6. mar 2017

@0silvia0 nie, keby som bola Magdaléna tak by som bola spokojná páci sa mi to meno.
Bola som Nadezda.

0silvia0
6. mar 2017

@fadama podľa mňa aj Naďa je v pohode meno😉 Ja som rusofil, takže mne sa celkom páči🙂

tinkamt
6. mar 2017

@ave17 ja mam Duska

fadama
6. mar 2017

@0silvia0 No ja isto nie som rusofil. Nedokázala som sa zmierit s tým menom ani v 30tke

miriam11
Odpoveď bola odstránená
ave17
autor
6. mar 2017

@miriam11 veď choď,nikto ta tu nedrží...

chellina
6. mar 2017

Mne sa paci Viliam ale uz ho ma bracho 🙂

Strana
z2