Meno pre chlapca Cézar
Ahojte baby chcela by som sa poradit.....Je meno Cézar vhodné pre chlapčeka??
@mamulka211 preco sa vysmievas?
Fuj, začo ho chceš trestať
U nas take mena davaju snedi spoluobcania - Hispanci.
@bielavila len tak...
Proti gustu žiaden dišputát, po svete chodí v poslednej dobe toľko detí s takými menami, že mám niekedy pocit, že ich asi rodičia nemali radi....lenže to je každého osobná vec, čo sa jednému páči, druhému nemusí a opačne a keď si niekto chce nájsť dôvod na posmech, tak si ho nájde (nemusí byť podnet meno). Ak si nie si istá menom, tak ho nedávaj, ak sa ti páči, nepýtaj sa na názor iných, je to TVOJE dieťa.
tmavi spoluobčania? ale no tak, a vy ostatní? sebastian kohut, bastian kolník, nicolas čurila, chantal ryšavá, toto su existujuce mena deti, ktore nie su tmave ...no bieli rodicia si asi liečia svoje ego....chiara horníkova...fakt super,ako ovce hlupe ovce
@mamulka211 viac ma zaráža, že u vás v osade majú internet
a k menu...neviem si predstaviť zdrobnelinu ... a v podstate sa mi vlastne nepáči... nepríde mi vhodné
@majka35 ja nepisem z osady, ale nedaleko je jedna, ako skoro vsade na Slovensku, tak tu spominam, mas este nejaky problem?
Nepotrestala by som takto svoje milované dieťatko, chlapčeka s týmto menom nepoznám ani jedného, psov aspoň tucet , väčšinou vlčiakov a to nepíšem v zlom, jedného sme mali .....
@barbita mne sa to meno páči... a mnohé spomínajú, že nedávať čo sa nehodí k priezvisku - a čo denisa cibulka? to je už v poriadku? je to redaktorka na markíze. čiže zhrnuté podčiarknuté - dnes je to úúúplne jedno 😎
@mamulka211 ooooo ANO, Rosalinda..... len sa vysmievaj - VTIPNE na tom ale je, že výsmech viac hovorí o autorovi než o adresátovi 😝 😝 😀 😀
p.s. rosalinda nie je novodobý výmysel, volala sa tak moja babička. a keď som nastúpila do mojej prvej roboty, tak sa tak volala jedna kolegyňa, ktorá o pol roka odišla do dôchodku - čiže možno kedysi to bolo viac rozšírené meno... a nie, ani jedna z nich nie je vyúdená. a dosť pochybujem, že vtedy pozerali TV keď boli radi že vôbec poznali rádio 😎
když někdo neumí oslnit ničím jiným, než jménem a neuvědomuje si, jak pak bude dítě chudák trpět, je to smutné, otřesné jméno pro slovenské dítě
Podľa mňa je to veľmi pekné meno, avšak tu veľmi ťažko "aklimatizovateľné"...bez urážky, vhodnejšie pre domáceho miláčika. Ale kto má rád extravaganciu a nebojí sa, možno mu také meno prinesie šťastie.
@mamulka211 problém? nieee, prečo ... sa ti zdá?
@zuzanka.zuzu presne tak mas pravdu, nechapem naco bol ten vysech dobry... ani mne sa to meno nepai, ale vyjadrila som svoj nazor, ale nevysmievam sa, lebo kazdemu sa paci nieco ine, ale nektore mamicky ako by ani nevedeli nic ine iba kritizovat, terorizivat a vysmievat sa...nuz zda sa mi, ze konik je uz jeden velky fail...☹
@mircalla nekecaj, fakt nie? Tolko som sa snazila a ty si ma tak zhodila... ☹
@mamulka211 nuz na to, ze si sa snazila to ozaj nebolo bohvieco
@bielavila
@bielavila to bol nazor, ze take meno je proste v nasich koncinach dobre tak do osady, inac bude chuda dieta na smiech v skole: K tabuli pride Cezar Šimkuľak...co jej mam napisat, ze daj mu to, ved mu mozno pristane, lebo som citala, ze treba byt tolerantny...sama sa v duchu z toho smejes, ale tu budes pisat, nech to spravi, vyjadrit nazor treba uprimne tak, ako to citim a netreba sa hrat na nieco...
@mircalla mne je jedno co si ty cakala, netreba mat vysoke ocakavania a treba sa starat o seba, mne je tvoj nazor koniec koncov uplne ukradnuty, pisem si co chcem povedat, nie co ty chces pocut.
@zuzanka.zuzu A čo je na mene Denisa Cibulka preboha nezvyčajne?
Ludia akoby sa začali predbiehať kto bude mat ake meno, vyberaju zo zahraničných kalendárov, vznečené netradične, hlavne zahranične...mne to pripomina, ako ked deti maju babiku a pomenuju ju,ako princeznu z rozprávky.
Dat dnes meno Anička, Hanka, Katka sa dnes podla niektorých egom zameraných žien asi nenosí....som slovák a som nato hrdý, prečo nie? Opičite sa po sebe a detom davate nevkusne nadnesené mená, Alechandro, Enriko, Enzo...važne na zaplakanie, Cezar, Herkules,Yiolaus....co takto Jakubk, Juraj, Martin, Tomáš, Janko? Pod uroven???
@mamulka211 ??? ach nechajme to tak...
podme kukat televizne
podla mna vymyslená téma, autorka sa ešte ani neozvala 🙂
vejula na tej teme nieje nič vymyslené 😉 😉

mne sa viac paci Sandokan, alebo Hector, Diego...u nas v osade maju aj Paloma, alebo Rosalinda...