icon

Meno pre dcérku

gabulka333
20. dec 2013

ahoj prosimvas poradte my niake krasne meno pre moju dcerku neviem si vybrat vobec nic ma nenapada kludne aj niake nezvycajne meno by som prijala🙂dakujem za niake typi

Strana
z2
luba28
20. dec 2013

@gabulka333 my mame Lauru,ale chcela som Zaru,alebo Timeu

bobi3
20. dec 2013

my máme Heidi 🙂

radkanika
20. dec 2013

mne sa paci Claire, Chiara, Sara, a este velmi pekne je Radka (nie Radoslava!!!), len ciste Radka.

grettka
20. dec 2013
marianqa
20. dec 2013

my máme Elišku 😉

billam
20. dec 2013

@gabulka333 Ella, Mia, Zara, Lara...mne sa pacia krátke mena...a tiež aby sa nekomolilo.

mima300
20. dec 2013

@gabulka333 Bibiana 🙂

anetkaadamko
Autor odpoveď zmazal
lussy666
20. dec 2013

adela, zuzana, katarina, hanka, alzbetka, anna, barbora🙂

vevesh
20. dec 2013

mne sa strasne paci zo slovenskych Slavka alebo Zora a zo zahranicnych Jasmin... 😉

hviezdicka111
20. dec 2013

My mame Lujzu 🙂

linda20111
20. dec 2013

@anetkaadamko Natasa je super meno

davidka27
20. dec 2013

@gabulka333 ja mam Natalie Sofia

kitty88
20. dec 2013

myslim, ze teraz budes mat z toho este vacsi zmatok, lebo kazda mamicka ti tu napise x roznych mien, ktore sa im pacia alebo maju doma 😅

linddi
20. dec 2013

My máme Lindu a keby aj toto druhé bolo dievčatko, tak buď Lucia alebo Zuzanka.

maribell
20. dec 2013

@gabulka333 ahoj ..ja si myslim ze tieto diskusie ti urcite nepomozu ...normalne si najdi zoznam mien ..sadni si s manzelom a zapisujte co sa vam paci 🙂 ..potom uz len budete pomaly zuzovat vyber az vam zostane iba jedno ..toto iste som urobila ja s manzelom ... zapisali sme si asi 8 mien z toho nam zostali 2 .. a posledny mesiac sme sa uz len rozhodovali ze ktore z tych dvoch 🙂

silvinuska6
20. dec 2013

My sme chceli Emmu Lorelai ešte som ani tehotna nebola no nakoniec mame chlapčeka 😀

lubkaurm
20. dec 2013

Stella = hviezda

sashabb
20. dec 2013

@anetkaadamko vôbec by ma to netrápilo 😉 moje dieťa, môj výber. Neboj nič, zvykli by si 😎

cerez
20. dec 2013

Zina, Elisa, Salome, Melisa, Vivien .....

sosanna88
20. dec 2013

tiez som si vypisala mena, ktore sa mi pacili, manzel potom poskrtal tie ktore pre neho neprichadzali v uvahu a z tych zvysnych som vyberala stylom, ze pozrela som si najpouzivanejsie mena za ten rok, chcela som nieco malo pouzivane, potom som pozerala kedy oslavuju tie mena v kalendary, aby sa napr nestalo ze bude mat meniny a narodky blizko seba, ved nech si to uzije...🙂no a po dokladnej analyze ostalo meno Bianka. hehe.
a uz som rozanalyzovala aj meno pre druhe, ktore moooooozno bude a to by bola asi Eliska.
(keby bol chlapec, tak Richard, Daniel, Radko.....nad tym som moc nerozmyslala kedze sme ocakavali dievcatko, no mne sa straaaasne paci meno Timur, na co si manzel len zatukal na celo. hehe). Takze je to na tebe a manzelovi. zelam vela zdravicka

snopkulka
20. dec 2013

@anetkaadamko Nataša je aj moja srdcovka, ale okrem mojej maminy a môjho strýka sa to meno nikomu nepáči 😠 máme však dvoch chlapčekov, tak sa to vyriešilo tak nejak samo 😀

janulienka77
20. dec 2013

my máme Karolínku 🙂 nevedeli sme sa zhodnúť s mužom a nakoniec sa nám zapáčila Karolínka.

atunko
20. dec 2013

@billam my máme tiež - prvorodená - Zara, druhorodená - Mia🙂

bonnie1
20. dec 2013

@anetkaadamko ja by som sa vyberom meno pre moje dieta nenechala nikym ovplyvnit. doteraz sa napr. meno mojej dcery mojmu otcovi nepaci a co? aj druhe mame netradicne a tiez sa pytat nebudem 🙂 ja rodim ja si to odtrpim a este niekto cudzi bude vyberat meno..hahhahaha. a natasa je nadherne meno 🙂

kate95701
20. dec 2013

ja som chcela Ninu alebo Alexandru,ale máme Martinu,ktorú od malička voláme Tina/aj to je fajn meno/

bibi21
20. dec 2013

my máme Natálka a voláme ju Natali alebo Naty

danag
20. dec 2013

napríklad staroslovanské - Amína, Astra, v okolí máme mená Zina, Zoja, Mia, Ela, Hana - inak tá akoby začínal sláviť comeback

simonka3
20. dec 2013

Ahoj my mame Simonu

maya_zilina
20. dec 2013

mne sa paci Vanessa, Timea, Tiffany...

Strana
z2