Meno Saskia a Emilly - vaše názory na nezvyčajné mená
Dievcata co hovorite na meno Saskia a Emilly ?ako ich voolate doma?napiste ake NEZVYCAJNE mena dievcenske sa pacia vam...zienky nezvycajne nie anicka atd...Dakujem 🙂
@1975renca ani jedno
Mne sa velmi páči emilly, aj uvažujeme ze ak by bolo druhé dievca tak jej dáme toto meno, no do rodného listu by sme ju dali zapísať ako Emília, a doma by sme ju volali Emily 🙂 mala by meno po mojej prababke a predsa moderneho rázu....
Emily je veľmi pekné , ale mala by som obavy či ju nebudú neskôr volať milka a pod. ( ako skrátene emilia) ... A Saskia je otrasné, to sa mi absolútne nepáči :D
@siska012 presne ja si to tiez myslím tie sa pacili manželovi emily sa Este da Ale Ako hovorite isto by ju volali Milka Emilia a to sa mi už nepaci 😂
My mame emily . Ale mne sa zahraničné mena nepáčia veľmi s našimi priezviskami ... môj muž je ang takze my sme koli tomu dávali takéto meno znie to lepšie k jeho priezvisku ako naše slovenské
A skrátene ju voláme Emy . Nikto ju nevolá Milka atd
@lenkakolin mam kamosku Saskiu a dcerka ma ucitelku Emily 🙂. Podla obe menu su v pohode. Mne sa pacilo meno Valentina alebo Jozefina, ale menam ani jedno, aj ked mam dve dcery ....bola som "prehlasovana" 😉. Nakoniec sme vybrali ine mena, ale som spokojna 🙂
Kámošku Saskiu volajú buď Saskia alebo Saski. Zas toto meno sa nedá spotvoriť. Nezvyčajné, ale veľmi rýchlo sa naň zvykne. Mne sa aj celkom páči.
my mame v rodine Saskiu a volame ju Sasi
@suzie28 no a to bol dalsi dovod ze by ju volali Emy by som inak penily nemam rada meno Ema
@lenkakolin aké meno ste nakoniec dali?
@lenkakolin máme Emily a každý ju takto oslovuje, aj v škôlke aj v škole
Mne sa páči meno Marlenka, je to zdrobnenina od mena Marlena a vzniklo spojením mien Mária a Magdaléna.
@mamicka_2013 medova klasika proste😂
@maciatkolulu aj tú tortu mám veľmi rada
Mame doma Emily. Jedno L a tvrde Y. Neskoro ma napadlo ze sme jej mali dat makke i, Emili, aby to bolo trocha vhodnejsie na Slovenku a zaroven aby to nebola klasicka Emilia. Volame ju Emi. Saskiu ma spoluziacka. Mnohe deti maju problem so sikavkami a pismenom K (prip.G) tak si vies predstavit ako to meno potom znie....
@lenkakolin aj mám Emily a volám ju Emily.🥰
Je aj iná varianta Emilie,tam je iný prízvuk, francúzsky.paci sa mi aj tak
@lenkakolin Emily fajn pre skolkarku. 40 a viac-rocna Emily mi nesedi… S dvomi L bude nonstop vysvetlovat, ze ma dve L. Dala by som do rodneho listu Emilia a volala ju Emily
@lenkakolin mam dve Emily v okoli a deti ich volaju Ema v skole…
@danusa79 byvam pri Bratislave. Dcera prvacka ma v triede dve Anicky. Druha skolkarka dokonca styri 😁
@lenkakolin ahoj, ako to nakoniec dopadlo s vyberom mena? ja len doplnim ze nasa Emily zacala teraz chodit do skolky a volaju ju tam Emilka 🙂)) s touto variantou som ani neratala 🙂))
Ja mám doma Saskiu a voláme ju Sasi ❤️

@briasr Oslavujeme 24.novembra, na Emíliu 🙂