icon

Meno Saskia a Emilly - vaše názory na nezvyčajné mená

lenkakolin
16. nov 2016

Dievcata co hovorite na meno Saskia a Emilly ?ako ich voolate doma?napiste ake NEZVYCAJNE mena dievcenske sa pacia vam...zienky nezvycajne nie anicka atd...Dakujem 🙂

Strana
z4
evita2222
12. feb 2018

@briasr Oslavujeme 24.novembra, na Emíliu 🙂

briasr
12. feb 2018

@evita2222 dakujem

lenkakolin
autor
3. mar 2018

@1975renca ani jedno

verkom
3. mar 2018

Mne sa velmi páči emilly, aj uvažujeme ze ak by bolo druhé dievca tak jej dáme toto meno, no do rodného listu by sme ju dali zapísať ako Emília, a doma by sme ju volali Emily 🙂 mala by meno po mojej prababke a predsa moderneho rázu....

siska012
3. mar 2018

Emily je veľmi pekné , ale mala by som obavy či ju nebudú neskôr volať milka a pod. ( ako skrátene emilia) ... A Saskia je otrasné, to sa mi absolútne nepáči :D

lenkakolin
autor
7. mar 2018

@siska012 presne ja si to tiez myslím tie sa pacili manželovi emily sa Este da Ale Ako hovorite isto by ju volali Milka Emilia a to sa mi už nepaci 😂

suzie28
7. mar 2018

My mame emily . Ale mne sa zahraničné mena nepáčia veľmi s našimi priezviskami ... môj muž je ang takze my sme koli tomu dávali takéto meno znie to lepšie k jeho priezvisku ako naše slovenské

suzie28
7. mar 2018

A skrátene ju voláme Emy . Nikto ju nevolá Milka atd

lubina
7. mar 2018

@lenkakolin mam kamosku Saskiu a dcerka ma ucitelku Emily 🙂. Podla obe menu su v pohode. Mne sa pacilo meno Valentina alebo Jozefina, ale menam ani jedno, aj ked mam dve dcery ....bola som "prehlasovana" 😉. Nakoniec sme vybrali ine mena, ale som spokojna 🙂

lilke
7. mar 2018

Kámošku Saskiu volajú buď Saskia alebo Saski. Zas toto meno sa nedá spotvoriť. Nezvyčajné, ale veľmi rýchlo sa naň zvykne. Mne sa aj celkom páči.

siska012
7. mar 2018

@lubina jozefína ?😲 to sa ešte niekomu páči 😀

lubina
8. mar 2018

@siska012 No mne paci 😎, ale ako som napisala, dcerky sa tak nevolaju, moja mama by bola v soku, keby mala vnucku Jozefinku 😉

lubiss
8. mar 2018

my mame v rodine Saskiu a volame ju Sasi

lenkakolin
autor
11. mar 2018

@suzie28 no a to bol dalsi dovod ze by ju volali Emy by som inak penily nemam rada meno Ema

alex93
18. nov 2018

@lenkakolin aké meno ste nakoniec dali?

evita2222
19. nov 2018

@lenkakolin máme Emily a každý ju takto oslovuje, aj v škôlke aj v škole

mamicka_2013
15. máj 2019

Mne sa páči meno Marlenka, je to zdrobnenina od mena Marlena a vzniklo spojením mien Mária a Magdaléna.

maciatkolulu
15. máj 2019

@mamicka_2013 medova klasika proste😂

mamicka_2013
15. máj 2019

@maciatkolulu aj tú tortu mám veľmi rada

ivky
27. sep 2019

Mame doma Emily. Jedno L a tvrde Y. Neskoro ma napadlo ze sme jej mali dat makke i, Emili, aby to bolo trocha vhodnejsie na Slovenku a zaroven aby to nebola klasicka Emilia. Volame ju Emi. Saskiu ma spoluziacka. Mnohe deti maju problem so sikavkami a pismenom K (prip.G) tak si vies predstavit ako to meno potom znie....

nini1978
15. jún 2020

@lenkakolin aj mám Emily a volám ju Emily.🥰

nini1978
15. jún 2020

Je aj iná varianta Emilie,tam je iný prízvuk, francúzsky.paci sa mi aj tak

gabriela_obzerova
20. apr 2022

@lenkakolin Emily fajn pre skolkarku. 40 a viac-rocna Emily mi nesedi… S dvomi L bude nonstop vysvetlovat, ze ma dve L. Dala by som do rodneho listu Emilia a volala ju Emily

gabriela_obzerova
20. apr 2022

@lenkakolin mam dve Emily v okoli a deti ich volaju Ema v skole…

gabriela_obzerova
20. apr 2022

@danusa79 byvam pri Bratislave. Dcera prvacka ma v triede dve Anicky. Druha skolkarka dokonca styri 😁

ivky
14. jún 2022

@lenkakolin ahoj, ako to nakoniec dopadlo s vyberom mena? ja len doplnim ze nasa Emily zacala teraz chodit do skolky a volaju ju tam Emilka 🙂)) s touto variantou som ani neratala 🙂))

nikabaky
12. sep 2022

Ja mám doma Saskiu a voláme ju Sasi ❤️

elinkaaaa
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4