Meno Saskia a Emilly - vaše názory na nezvyčajné mená
Dievcata co hovorite na meno Saskia a Emilly ?ako ich voolate doma?napiste ake NEZVYCAJNE mena dievcenske sa pacia vam...zienky nezvycajne nie anicka atd...Dakujem 🙂
Mne sa velmi páči emilly, aj uvažujeme ze ak by bolo druhé dievca tak jej dáme toto meno, no do rodného listu by sme ju dali zapísať ako Emília, a doma by sme ju volali Emily 🙂 mala by meno po mojej prababke a predsa moderneho rázu....
Emily je veľmi pekné , ale mala by som obavy či ju nebudú neskôr volať milka a pod. ( ako skrátene emilia) ... A Saskia je otrasné, to sa mi absolútne nepáči :D
@siska012 presne ja si to tiez myslím tie sa pacili manželovi emily sa Este da Ale Ako hovorite isto by ju volali Milka Emilia a to sa mi už nepaci 😂
My mame emily . Ale mne sa zahraničné mena nepáčia veľmi s našimi priezviskami ... môj muž je ang takze my sme koli tomu dávali takéto meno znie to lepšie k jeho priezvisku ako naše slovenské
@lenkakolin mam kamosku Saskiu a dcerka ma ucitelku Emily 🙂. Podla obe menu su v pohode. Mne sa pacilo meno Valentina alebo Jozefina, ale menam ani jedno, aj ked mam dve dcery ....bola som "prehlasovana" 😉. Nakoniec sme vybrali ine mena, ale som spokojna 🙂
Kámošku Saskiu volajú buď Saskia alebo Saski. Zas toto meno sa nedá spotvoriť. Nezvyčajné, ale veľmi rýchlo sa naň zvykne. Mne sa aj celkom páči.
@suzie28 no a to bol dalsi dovod ze by ju volali Emy by som inak penily nemam rada meno Ema
Mne sa páči meno Marlenka, je to zdrobnenina od mena Marlena a vzniklo spojením mien Mária a Magdaléna.
Mame doma Emily. Jedno L a tvrde Y. Neskoro ma napadlo ze sme jej mali dat makke i, Emili, aby to bolo trocha vhodnejsie na Slovenku a zaroven aby to nebola klasicka Emilia. Volame ju Emi. Saskiu ma spoluziacka. Mnohe deti maju problem so sikavkami a pismenom K (prip.G) tak si vies predstavit ako to meno potom znie....
@lenkakolin Emily fajn pre skolkarku. 40 a viac-rocna Emily mi nesedi… S dvomi L bude nonstop vysvetlovat, ze ma dve L. Dala by som do rodneho listu Emilia a volala ju Emily
@danusa79 byvam pri Bratislave. Dcera prvacka ma v triede dve Anicky. Druha skolkarka dokonca styri 😁
@lenkakolin ahoj, ako to nakoniec dopadlo s vyberom mena? ja len doplnim ze nasa Emily zacala teraz chodit do skolky a volaju ju tam Emilka 🙂)) s touto variantou som ani neratala 🙂))

@briasr Oslavujeme 24.novembra, na Emíliu 🙂