icon

Mydlová kytica na 50-tku: Je to praktický darček?

Dnes o 05:24

Ahojte maminy, svokra bude mať 50 a rozmýšľam že jej kúpim takú tú veľkú mydlovú kyticu čo robia daktoré baby na internete. Vyzerá to krásne, ale dajú sa tie mydlá aj reálne použiť na umývanie, alebo je to len taká lapačka prachu na poličku? Nerada by som jej dávala daku zbytočnosť čo potom vyhodí.

Strana
z3
anonym_6a134f
Dnes o 05:26

@anonym_autor no mňa by to teda nepotešilo... Kedysi som takú dostala a doteraz je v šuflíku. Skôr by ma potešila nejaká poukážka na masáž, večeru, divadlo...

anonym_04aa28
Dnes o 05:26

Otrasnejší gýč už snáď ani neexistuje.

anonym_ae82d8
Dnes o 05:29

tiez nechapem tieto kytice -neskutocny gys .. rovnako ako vystrihovane knihy,pohare a podobne... radsej neaky dobru knihu,sperk,poukazku na welness.. alebo len tak poukazku ..alebo kyticu ak ma rada ..darcekovy kos ... zalezi kolko penazi

vkatush
Dnes o 05:30

Dostala som niekoľko (presne od tých, čo si myslia, aký je to originál). Chytalo to chvíľu prach a potom do koša, neskôr šlo rovno do koša.

anonym_04aa28
Dnes o 05:33
@anonym_ae82d8

tiez nechapem tieto kytice -neskutocny gys .. rovnako ako vystrihovane knihy,pohare a podobne... radsej neaky dobru knihu,sperk,poukazku na welness.. alebo len tak poukazku ..alebo kyticu ak ma rada ..darcekovy kos ... zalezi kolko penazi

@anonym_ae82d8 Aj mňa by tebou spomenuté potešilo asi 100000x viac.Ak nie je dosť veĺký rozpočet,aj menšia poukážka do drogérie,alebo kníhkupectva.Čokoĺvek je lepšie ako tie nevkusné akože darčekové predmety.Ja by som sa aj črepníkovému kvetu potešila.Dokonca viac ako rezaným kvetom.

anonym_96f411
Dnes o 05:33

Toto fakt nie. Radšej krásnu normálnu. Tá možno vydrží 3 dni, ale nie je to gýč

simsalabim
Dnes o 05:49

Dostala som… tiez na 50, krasna bola, to ano, vyzerala ako ziva, no na policke zapadla prachom. Uprimne - radsej ozajstne kvety.

anonym_110503
Dnes o 06:02

@anonym_autor Ja som dala mojej mame namiesto kvetov. Ale aj daco ine. Mala to len ako ozdobu. Lenze mala vtedy uz po 60tke.
Osobne by som to v 50tke dostat nechcela 😁. Prisla by som si uz moc ako babka 😅. Radsej zivy kvet, k tomu cokoladu a poukazku na nejaku masaz alebo kozmetiku, ci knizku. Prip.permanentku na cvicenie ( ale to som ja)

anonym_815b6d
Dnes o 06:08

Och Bože, dúfam, že takéto niečo nikdy nedostanem 😀 Prosím, nie. Radšej tú poukážku na niečo, čo má rada...

bykaterina
Dnes o 06:20

malo kto pouziva klasicke mydlo, vsetci tekute . Takze by to bolo ako pracholapač.
radšej nieco prakticke co aj poteší.

klaridka
Dnes o 06:23

Au, toto by ma zabolelo... viem si predstaviť čokoľvek iné, ako mydlovú kyticu ( teda, ešte aj tá zo saténových stúh je rovnako otrasná ) ....

cacianka
Dnes o 06:26

V období keď to bola novinka, ok, zaujímavý darček . Potom sme ju rozobrali a mydielka bežné použili, ale aj tak viac tekuté mydlo. Teraz len pre ozaj starú pani

3009
Dnes o 06:28

fuj, tak toto je úplne mimo

anonym_445d62
Dnes o 06:32

Ved klasicke mydlo nemoze byt hyienicke. Radsej nic, ako mydlovu kyticu

anonym_5e71b8
Dnes o 06:32

Ja by som to mala tak 4-5dni na policke a rovno do smetiaka....

prasiatko30
Dnes o 06:34

Dostat mydlovu kyticu na 50tku tak ma asi drbne.

biba_18
Dnes o 06:42

radšej riadne mydlo, nejakú peknú sadu kvalitného s olivovým olejom alebo z kozieho mlieka (tie sú výborné).
ja som raz dostala tie mydliekové ruže - bolo to pekné, bolo mi to ľúto použiť na ruky - ale ako ozdoba nic moc ... mňa by si tým nepotešila. ale zas, svokru nepoznáme 😒

ivik4
Dnes o 06:50

Toto by mali zakázat

petronelag
Dnes o 06:53
@biba_18

radšej riadne mydlo, nejakú peknú sadu kvalitného s olivovým olejom alebo z kozieho mlieka (tie sú výborné).
ja som raz dostala tie mydliekové ruže - bolo to pekné, bolo mi to ľúto použiť na ruky - ale ako ozdoba nic moc ... mňa by si tým nepotešila. ale zas, svokru nepoznáme 😒

@biba_18 Aj ja by som radšej chcela kvalitnú sadu kozmetiky v darčekovom balení ako mydlovú kyticu alebo poukážku na nákup.

ivicatolic
Dnes o 07:15

@anonym_autor no radšej by som jej kúpila veľký prach na pranie... 😁😆😁, tiež ma čakajú okrúhle a vžila som sa do tvojej svokry...👍👉

lucik194
Dnes o 07:18

ked si predstavim, ze par rokov, by som toto dostala tak sa Ti pekne nepodakujem.

50tnicky maju ver mi uplne ine zaujmy, pouzivaju rokmi osvedcenu kozmetiku, povcsine drahsiu, kvoli vraskam......

ak chces kyticu, nam sa osvedcilo toto, na oslave sa to hned zjedlo:
https://www.chutnekytice.sk/ ked sme to doniesli 1x tak vsetci boli nadsení a potom na dalsie oslavy , uz akosi vsetci predpokladali, ze "bude aj nieco sladke ovocne v cokolade" 🙂

za mna skor wellnes pobyt, masaze, alebo kludne aj poukazka (ak jazdi na aute) komplet vycistenie auta, upratanie bytu, nejaky zazitok (vecera v restauracii "drahsiej").....
proste nieco, co by si nekupili, alebo napr. aj na nejaky koncert, divadlo

titla
Dnes o 07:21

Moja mama dostala od kolegyn na 60 mydlovu kyticu. Bola pekna, mala ju v kupelni ako dekoraciu, ale po mesiaci bola od prachu ako vsetko, potom sa 2 roky tie jednotlive mydielka pouzivali na umyvanie ruk, kym sa spotrebovali a kym sa konecne mohli vratit k tetutemu mydlu.

prasiatko30
Dnes o 07:22

Boze ja som taka rada, ze v mojej blizkosti nikoho ani nenapadne darovat taketo pakoviny

zenazaba
Dnes o 07:35

My sme babke na 60-ku prerobili kuchynu a dedkovi na 70-ku ideme kupovat zahradny domcek. Nemozete sa vy ako rodina poskladat na nieco "normalne"?

cacianka
Dnes o 07:36
@titla

Moja mama dostala od kolegyn na 60 mydlovu kyticu. Bola pekna, mala ju v kupelni ako dekoraciu, ale po mesiaci bola od prachu ako vsetko, potom sa 2 roky tie jednotlive mydielka pouzivali na umyvanie ruk, kym sa spotrebovali a kym sa konecne mohli vratit k tetutemu mydlu.

@titla mohli striedať alebo prať jemne prádlo 😇

anonym_c9a399
Dnes o 07:43

@anonym_autor Jeeemineny, ja mam buduci rok 50tku a keby mi dal niekto mydlovu kyticu ...ty kokos...asi ma slahne....pre mna uplne ale uplne od veci darcek. Mozno pre nejakych milovnikov taykch veci ok, ale tak vseobecne si myslim, ze totalna zbytocnost. Ja sa napr. ani mydlom neumyvam, pouzivam sprchace. No co s tou kyticou potom ? verim, ze bude krasna, ale taka strasne zbytocna a presne, taky ten lapac prachu. Nie, skus nieco ine podla mna.

zuzubb007
Dnes o 07:44

Horší darček ani nemôže byť, akože vážne otrasná gyčovina, čo tak nieco normálne radšej darčekový kôš alebo darčeková poukážka tam kde chodí a využije to

anonym_172a2f
Dnes o 07:58

@anonym_autor skor by som isla do vecnych ruzi... mydlova kytica by mna nepotesila

anonym_2e8a0b
Dnes o 08:02

@anonym_autor za mňa určite nie

elenajezova
Dnes o 08:02

Moja mydlová kytica, ktorú som dostala na 50. A nie, mydielka som nepoužila, ani neplánujem použiť. Mám ju ako krásnu dekoráciu, ktorá dopĺňa môj "morský" kútik .

Strana
z3