Na koľko eur vás vyšla svadba?
Viem, že to je individuálne a záleží, kde tá svadba sa odohráva, počet ľudí, požiadavky atď. atď. Len ma zaujíma orientačná suma, koľko v dnešnej dobre stojí svadba. Pre niektorých možno citlivá otázka, chápem ale kto nemá problém sa s tým podeliť budem rada. Cca 4 roky dozadu max. Ďakujem.
august 2020, 50 ludi, komplet cca. 12000 (ale pozor, obrad a aj party sme mali v CR na Morave - neporovnatelne lacnejsie ako Bratislava a okolie, cize lokalita veeeelmi vela spravi).
@belllinka nuz, niekto chce svadbu a nie par skvelych dovoleniek (odhliadnuc od toho - co je to skvela dovolenka? pre nas napr. tyzden na Cypre, road trip, veeela chodenia, zmestili sa sme v poho do tisicky, no neboli tam ludia, ktorych som chcela mat na svadbe). A to ani nehovorim o tom, ze ked sme nechceli svadobne dary, suma, ktoru sme za svadbu zaplatili, sa nam prakticky okamzite vratila (skoro kazdy nam dal peniaze).
A spomienky nam tiez ostanu na cely zivot.
Ja by som zase nechcela svadbu na urade
s dvomi svedkami a uz vobec nie svadbu niekde v exotike, kde by mi za svedka siel cudzi clovek...
sice svadbu este len budeme mat, ale uz teraz viem, ze budeme vela platit. Len v NL budeme platit v restike minimalne 8 000€. Netusim co vsetko je v tej sume, ale ked mi to snubenec napisal, tak ma aj presla chut robit nejaku svadbu 🙈 A to este nemam ani saty, obrucky, doplnky, uces, make up, kolace, torta, oblek pre zenicha a mohla by som pokracovat. Dufam, ze svadobna hostina na Slovensku bude trochu lacnejsia 🙏
Pocet hosti v NL cca 50 a na SVK cca 30 -35 max.
V roku 2020 cca 75 ľudí a 10 000€ ale nelutujem ani cent 😊
August 2019 v hoteli 100 ľudí + 10 deti od 0 po 8r so všetkým od A po Z cca 9000€
12 rokov dozadu, 9tisic eur, 90ludi
No v 2018 sa rátalo tých 100 € na osobu. Ale myslím tak, že so všetkým, ak si si to rozrátala. Rýchlo dodám, že napr. nám sa tie peniaze vrátili späť, čiže na konci sme boli na nule.
2019 - 100ludi - 10 000€ - komplet so všetkým 😊
Hotel v Bratislave 10/2019, 60 hostí, so všetkým 5000 , väčšina z toho sa nám aj vrátila a veľa alkoholu a koláčov zostalo, takže ešte sa dalo ušetriť
2022, dedina na východe, cca 85 hostí, kapela 900€, fotograf 900€, obrúčky z AliExpressu, šaty z požičovne za 400€, sála 100€... cez 7 500€
Minulý rok v máji ,14ludi ,500€ so všetkým vrátane obeda a poplatku sa mimo sobášny deň 😃
Pred 3 rokmi 50ludi 10 000€

Ďakujem za Vaše skúsenosti 😉 chcela som vedieť orientačne, či ešte šetriť alebo už je to ok 😁