Najbizarnejšie darčeky od svokry
Aký najbizarnejší alebo najnečakanejší darček ste od svojej svokry dostali – taký, pri ktorom ste nevedeli, či sa máte smiať, alebo plakať? 🤣
Malá kytička z umelých kvetov z 30 -korunového obchodu ( dnešný euráčik ), ktorú mi dala na svadbe. Som si o nej pomyslela svoje...
@jaja20 my sme od svokry na svadbe nedostali nič, ani karafiát, ani takúto kyticku z umelých kvetov.
Na Vianoce balik vloziek
Síce klasika - bomboniera ale jedenkrát po záruke a druhýkrát takú merci krabičku s cukríkmi a jeden chýbal
Ale akože nehnevám sa za to ani nič , mame inak super vzťah , pripisujem to skôr tomu že klasika bonboniéry dostávajú a dávajú dalej , len si to nekukali a druhý prípad , že to odjedol asi syn (mladší švagor) a tiež ich to nenapadlo kontrolovať 😆
Či čo by ste si mysleli
Kondómy, bolo to celkom trápne. Nemyslela to ale zle ona robí v zdravotníctve, dostala to ako balíček v rámci spolupráce a nevedela komu to dať.
@anonym_88fea3 Radšej nemala dať nič, ako takýto 15 cm umelohmotný gýč.
Ale v konečnom dôsledku to bola jej vizitka.
@jaja20 dat nic ako tá naša, to nebolo tiež terno… aj tej našej to bola vizitka🙄 ja by som brala aj umelú kvetinu, že si snahu aspoň nasla niečo doniest (kúpiť), ale prist s úplne holou rukou? To ma zabilo
Dostala som balíček kávy po záruke. Všetci v mojom okolí vrátane svokry vedia, že kávu nepijem 😀
krájač na cibuľu, ale zjavne používaný (podľa zvyškov cibule, ktoré v ňom boli)

synovi (mojmu manzelovi) dala ako svadobny dar 2 obliecky na vankuse do spalne...kazdy iny 🙂