icon

Najhoršie vianočné darčeky

michaela12_34
20. okt 2025

Pomaly začínam plánovať nákup vianočných darčekov a spomenula som si na moment, keď mama na Vianoce dostala fľašu vodky (14 rokov je abstinent).

Aký najhorší/najnevhodnejší darček ste na Vianoce dostali vy? Kto vám to daroval a aká bola vaša reakcia?

zuzanka.zuzu
20. okt 2025
@anonym_20dfac

Kniha Svina od DD, to ked som zbadala vo vylohe, hovorim si, pod kolkymi 🎄🎄🎄to potesi🤣

@anonym_20dfac sviňa nie je od DD

anonym_408297
20. okt 2025

a ešte som kedysi dávno dostala asi ako 18ročná od mamy zajačí kožuch (išli sme ho kúpiť do Poľska, strašne som tam nachladla lebo bol január a asi mínus 20), paradox je, že som ho nikdy na sebe potom nemala a nechala si ho potom ona (proste mladá, blbá, odvtedy si už poviem čo chcem)

anonym_e05eb6
20. okt 2025

Dostávam poväčšine kozmetiku a peniaze . Takze nedostavam blbosti . Iba na sviatok, ked som bola tehotna mi kazdy daval vino 🤣

guudy
20. okt 2025
@biba_18

kamoška dostala od nádejného frajera kilo zrnkovej kávy. vtedy jej spadli ružové okuliare 😂

@biba_18 keby bola kvalitna specialty, tak sa potesim. Ak komoditne uhliky, tak by letela do smeti ;)

fatima99
20. okt 2025

@anonym_e05eb6 aby si vedela, na co sa mas tesit po porode a mala pripravene zasoby 😂 ale flasa vodky pre abstinenta je top. to bolo asi stylom, ze ak by si si to nahodou rozmyslela....😂

abbies
20. okt 2025

jeden rok som dostala od otca xxxxxxxl balenie toaletného papiera, jemu to došlo vtipné, ja som skoro od pocitu poníženia plakala... Vôbec netuším, čo ho k tomu viedlo...

zuzanka.zuzu
20. okt 2025
@abbies

jeden rok som dostala od otca xxxxxxxl balenie toaletného papiera, jemu to došlo vtipné, ja som skoro od pocitu poníženia plakala... Vôbec netuším, čo ho k tomu viedlo...

@abbies poníženia? to je mega praktický darček 😀 veru hajzlák som si ešte nikdy nepýtala na vianoce, skúsim tento rok 😀 o čo že mi ho nikto nedá? 🥺

biba_18
20. okt 2025

@guudy čosi, úplne bežná káva random z poličky v nejakom supermarkete ...

guudy
20. okt 2025
@biba_18

@guudy čosi, úplne bežná káva random z poličky v nejakom supermarkete ...

@biba_18 tak to by letela🤭

abbies
20. okt 2025
@zuzanka.zuzu

@abbies poníženia? to je mega praktický darček 😀 veru hajzlák som si ešte nikdy nepýtala na vianoce, skúsim tento rok 😀 o čo že mi ho nikto nedá? 🥺

@zuzanka.zuzu tak pre decko na strednej škole, v puberte to mega darček veru nie je

anonym_48ce18
20. okt 2025
@anonym_b6e1de

@michaela12_34 najhoršie darčeky sú vždy od svokry 😀 jedny vianoce dostanem pyžamo ( dlhy rukáv dlhé gate, to nikdy nenosím a ešte bolo aj otrasné ) ďalšie to boli šľapky ( mám veľkosť 39, kúpila mi 37 😀 a bolo
Jej jedno) a gól bol set podprsenka a nohavičky všetko tak o 3 čísla väčšie ešte z poznámkou, že ona si myslela že som väčšia 😀 … nosím S

@anonym_b6e1de si mi pripomenula moju svokru, ktora mi vzdy nosi veci po jej dcere, ktore su jej male. Akurat ze ja mam odjakziva cislo 38 a jej dcera ma prinajlepsom 42, plus je nizsia o dobrych 10 cm. Neviem preco si svokra mysli, ze som vacsia, ako ta jej dcera 😅 Uz radsej ani nic nevravim, hodim rovno n handry alebo do kosa.

anonym_7d65a3
20. okt 2025

@michaela12_34 na 40tku som dostala od svokry otvorenu flasu likeru,este z nej bolo aj odpite 🙈🤷‍♀️
Na vianoce dostavam kazdy rok nevkusne umele obliecky od niekial z Ciny,ani to nerozbalujem,kedze naposledy ma skoro vykotilo od toho smradu,neviem kde to bolo ulozene,ale ani sa neodvazim dat to na vonave periny.slusne sa podakujem a tym to hasne

jaja1979
20. okt 2025
@anonym_408297

a ešte som kedysi dávno dostala asi ako 18ročná od mamy zajačí kožuch (išli sme ho kúpiť do Poľska, strašne som tam nachladla lebo bol január a asi mínus 20), paradox je, že som ho nikdy na sebe potom nemala a nechala si ho potom ona (proste mladá, blbá, odvtedy si už poviem čo chcem)

@anonym_408297 to si mi pripomenula môj darček od rodičov na moju osemnástku...🤦 Dostala som zajači kožuch, obrovský, hnedý, široký... V živote som nič také nechcela, ale moja mama usúdila, že to treba... V živote som ho nemala na sebe. Ona ho doteraz nosí v zime do kostola🤦🥵 to proste nepochopim🤦🥰

sisamisaaa
20. okt 2025

Teraz som si spomenula na darček od kamošky - ovsená kaša, otvorená a bolo z nej odsypané. Keď som jej to povedala - jej reakcia bola - hej? Tá krabica bola otvorená? To je aká sranda :D

tetapetra
20. okt 2025

@michaela12_34 od svokry, staré papuče, ktoré mala v spálni pod stoličkou. Spolu so mnou dostal darček aj syn, ktorý bol v tom čase ešte v bruchu. Dostal dievčenské ponožky (švagriná v tom čase čakala dievča).

gondyo
20. okt 2025

Ja som min rok na narodky dostala perfektné darčeky...sáčky do mrazničky z dm,čaj,ovsené mlieko,obrovské ťažítko v ktorom sneží a drevený obuvák...všetko používam,sáčky sú perfektné,pevné..čaj som vypila aj mlieko( mám alergiu na bielkovinu kravského mlieka) ťažítko som si vybrala sama...a obuvák používame takisto..som vďačná...možno pre niekoho hrozné dary..pre mňa super

mameha7
20. okt 2025
@biba_18

kamoška dostala od nádejného frajera kilo zrnkovej kávy. vtedy jej spadli ružové okuliare 😂

@biba_18 nie je káva ako káva. Ako kávičkárku by ma drahá kvalitná zrnková káva určite potešila.

biba_18
20. okt 2025

@gondyo zohnať pekné ťažítko aby to nebol gýč je dosť problém ...

gondyo
20. okt 2025

No asi tak...asi úplne najhoršie je darovať inému haraburdu z domu,ktorá sa povaľuje alebo niečo čo dostal ten dotyčný a nechce to...keď sa mu to hodí,jasné prečo nie..ale nie k sviatku...mám aj takú skúsenosť,že som dostala niečo od kamarátky a ona si to po čase pýtala naspäť..že to vlastne potrebuje

anonym_6942f6
20. okt 2025

mama nam dala rodinny darcek balenie toaletneho papiera a previazala ho maslou 🙈 fakt radsej nemusela nic kupovat

biba_18
20. okt 2025

@anonym_6942f6 a odôvodnila to ako?

anonym_6942f6
20. okt 2025
@biba_18

@anonym_6942f6 a odôvodnila to ako?

@biba_18 to to je na dlho jej spravanie a povaha, ponizovala ma od detstva, uz mam ce 40 rokov, do 30tky som nad tym plakala a potom som si povedala dost, emocne som sa postupne odpojila, nemame takmer ziadny vztah medzi sebou, ale raz sa hecla mala asi svetlu chvilku a dostali sme mini vysavac, ten vyuzivame

frederikasucha38
20. okt 2025

Aj by som zabudla, že svokra kúpila pre vlastného syna (27 ročný, vysoký chlap ako hora) lyžiarsku bundu. Nelyžuje, no ale tak aspoň, že ju využije na prechádzky. Nemal ju na sebe ani raz. Akurát sa od nej sťahoval a bundu hľadal, keďže to nebola zrovna lacná značka. Bundy nebolo. Keď sa na ňu mami pýtal, tak len vyhýbavá odpoveď, že asi ju niekde zapotrošil. O týždeň na to, mi niečo ukazovala v jej šatníku a jeho bunda tam medzi jej kabátmi. Keď som sa jej na to spýtala, tak mi len povedala, že on ju aj tak nebude nosiť, tak si ju nechala (trochu pribrala, tak jej asi veľkostne sedí). Podotýkam, že mu na Vianoce nič iné okrem nej nedala a ešte mu ju aj vzala bez slova 🙂 ale každému sa dodnes hrdí, aké drahé a kvalitné darčeky každému dáva

mane01
20. okt 2025

@michaela12_34 ja som raz dostala od kamosky hrubsiu bielu sviecku aj s takym keramickym svietnikom, vyzeralo to ako keby to ukradla z nejakeho hrobu 🙄

anonym_781000
20. okt 2025

Ja dostavam na uplne kazdy sviatok od svokry sviecku (nema ma rada, tak jasne nieco za tym aj hladam). Neviem co mi tym chce naznacit. Mrtva nie som. Tolko sviecok co mi uz ona kupila... Jednu dobu som jej aj ja chcela kupovat na kazdy sviatok sviecku. U nas darceky vyberam ja, takze muzovi by to bolo jedno. Ale neklesla som na jej uroven.

sisamisaaa
20. okt 2025
@anonym_781000

Ja dostavam na uplne kazdy sviatok od svokry sviecku (nema ma rada, tak jasne nieco za tym aj hladam). Neviem co mi tym chce naznacit. Mrtva nie som. Tolko sviecok co mi uz ona kupila... Jednu dobu som jej aj ja chcela kupovat na kazdy sviatok sviecku. U nas darceky vyberam ja, takze muzovi by to bolo jedno. Ale neklesla som na jej uroven.

@anonym_781000 ja milujem sviečky a mydlá, a nikto mi to nechce kúpiť že to je lacné, gýčové, a to sa nepatrí a potom mi kupujú drahé blbosti čo nepotrebujem 🤣 pritom sviečky pálim vkuse, na umývanie jedine klasické mydlo, pokojne aj Bupi 🤣

anonym_aa2579
20. okt 2025

Za mňa top najhorši a zároveň najúbohejší darček je nejaká haraburda, ktorú dotyčná osoba vyhadzuje zo svojej domácnosti - oblečenie, nábytok, sošky, kozmetika, bižutéria-, ktorá navyše aj nesie známky opotrebovania. Ja chápem, že nie každý má € na darčeky a ja ani nikdy od nikoho nič nečakám a navyžadujem, nie som materialistka.. ale dať niekomu niečo, čo on nosil roky, je to už opotrebované… tak to je nepochopiteľné pre mňa.

anonym_9e2231
20. okt 2025

@michaela12_34 na Vianoce nie ale na narodeniny som dostala od vtedajšieho partnera sprchový gel čo bol v akcii. Mala som to brať ako red flag :D :D

bu1bu
20. okt 2025

Raz som to uz tusim tu pisala, top darcek bola taška reklamnych predmetov s logom firmy mojho svokra. Evidentne na mna zabudol tak utekal do skladu a zobral prvu reklamnu tašku co nasiel, ako salke a dazdniku, peru sa človek aj potesi ale kalendar na rok ktory koncil uz menej radosti urobi 😂 Kazdorocne dostavam od svagriny nejaky sveter, zaujimave je ze za cca 15 rokov si nevsimla ze som na sebe nemala ani jeden jediny raz .

gomak
20. okt 2025
@sili82

Ja nemámž iadny špeci darček, ale moja bývalá suseda dala svojmu mužovi prvé vianoce po svadbe dve značkové košele, ktoré sa mu veľmi páčili, len sa mu zdali drahé a nejakú zážitkovú jazdu na pretekárskej dráhe. On jej daroval sadu - zmeták s lopatkou z Kinekusu. Na jej šokovaný výraz reagoval, že to nebol najlacnejší, ale taký z tých drahších.

@sili82 😅