icon

Najlepší darček pre dievčatko k prvým narodeninám

9. okt 2025

Aký darček by ste kúpili dievčatku k prvým narodeninám. Nechceme robiť nič veľkolepé, len upiecť tortu a pozvať starých rodičov.

nikol873
9. okt 2025

odrazadlo by som kupila. alebo nieco na tento styl, vsak takymto malym detom sa najlepsie kupuje 🙂 horsie to je s darcekmi, ked zacnu byt deti narocne 😀

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_c63802
9. okt 2025

kocik a babiku, myslim ze dost chvalia nejaku little dutch, na odrazadlo je skoro ak nechodi a ide zima

autor
9. okt 2025
@nikol873

odrazadlo by som kupila. alebo nieco na tento styl, vsak takymto malym detom sa najlepsie kupuje 🙂 horsie to je s darcekmi, ked zacnu byt deti narocne 😀

@nikol873 UPS to som zabudla napísať, že okrem odražadla, to dostane na Vianoce. Brat so švagrinou už stihli kúpiť, mali prísť tiež ale časovo im to nevyjde. Máme hraciu decku a kocky na skladanie , knižky a jedno interaktívne autíčko po deťoch môjho brata a kopu plišakov

tom_i
9. okt 2025

sa pripojím

autor
9. okt 2025
@malinkajozka
Odpoveď bola zmazaná

@malinkajozka sorry ale to určite nie

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
margitaf
9. okt 2025

U nás najlepší darček boli peniaze a za to sme kúpili autosedačku

anonym_d6b725
9. okt 2025

https://www.interiernamieru.sk/montessori/smykl...
podľa mňa najviac využijete buď niečo na pohyb - šmykľavka, alebo na učenie
https://www.interiernamieru.sk/montessori/uciac... učiaca veža
Detský nábytok - stolička, stôl - ale to sa môžu zložiť svokrovci + rodičia..

autor
9. okt 2025
@margitaf

U nás najlepší darček boli peniaze a za to sme kúpili autosedačku

@margitaf vlastnému ročnému dieťaťu predsa nedám peniaze 🤦

autor
9. okt 2025
@anonym_d6b725

https://www.interiernamieru.sk/montessori/smykl...
podľa mňa najviac využijete buď niečo na pohyb - šmykľavka, alebo na učenie
https://www.interiernamieru.sk/montessori/uciac... učiaca veža
Detský nábytok - stolička, stôl - ale to sa môžu zložiť svokrovci + rodičia..

@anonym_d6b725 šmýkačka vyzera zaujímavo ale asi v malom byte zaberie veľa miesta, nábytok by som tiež nemala kam dať, tá veža to vyzerá ako naša klasická stolička na kŕmenie. Či?

evinqua
9. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_d6b725 šmýkačka vyzera zaujímavo ale asi v malom byte zaberie veľa miesta, nábytok by som tiež nemala kam dať, tá veža to vyzerá ako naša klasická stolička na kŕmenie. Či?

@anonym_autor my sme kúpili neteri detský stolík a stoličku ak este nema, dostala aj prvý jednoduchý kočík ktorý zvládla tlačiť pred sebou

madeincssr
9. okt 2025
@anonym_autor

@margitaf vlastnému ročnému dieťaťu predsa nedám peniaze 🤦

@anonym_autor 😁, tak skusim ja: mobil! 🥴

simdob
9. okt 2025

ja by som kupila babiku 🙂 to mi hned ako prve napadlo, to nie je nikdy krok vedla, potesi kazde dievcatko.

malaopicka
9. okt 2025

Čo sme kupovali my: detsky stolík a stolička, strkadlo, odrazadlo, trojkolku s vodiacou tyčou, tatrovku (majú aj ružovú 🙂), stohovacie kocky, ponk, detskú kuchynku a ešte nejaké drobnosti (autíčka, pre dievča by som nahradila babikou napríklad) a veľa balónov aj svietiach (veľký úspech).

diewcatqoo
9. okt 2025

To je tvoje vlastne dieta? To predsa musis vediet ty najlepsie, co ma najradsej. Vlastnemu dietatu som kupila psika na ovladanie, ktory chodi a beha, loptu s rolnickou vo vnutri a knizku s posuvnymi okienkami. Nasa este v roku nechodila, takze odrazadlo by bolo zbytocne, aj ucicaca veza, kocik a pod. Kacicka do vane a mily podbradnik by sa u nas neujali absolutne. Dcera rada cita knihy a miluje psikov aj lopty, a veru, kazdy den sa hra s tymi hrackami uz 3 mesiace.

januska12323
9. okt 2025

Bazénik s guličkami?

anonym_4669e8
9. okt 2025

@anonym_autor naša dostala svietiaci montessori domček 😉

angeli121212
9. okt 2025

Ja chcem svojej kuchynku teda to bude skôr taký spoločný darček aj s jej starším bratom, potom určite knihy obom, rozmýšľam aj nad bábikou a možno niečím k tomu švagriná chce pre malú lego Duplo a ja ešte možno niečo ako vkladačku a pod uvidím