Najlepšie vianočné darčeky pre deti a manžela
Ahojte prosiiiiim poraďte co idete kupovať svojim deťom na Vianoce a môžte poradiť aj chlapovi co ja uz vôbec neviem.
(Dievča 4 roky, chlapec 3roky) dakujeem za rady.
Ponožky a bundu
@anonym_autor staršia 2 ročná dostane magnetickú stavebnicu a albi pero s knihou. Mladšia kočiarik a bábiku.
Daj katalóg Dracik a nech si výberu
@pribinak to by som neriskovala 🙂
3rocny chlapček dostane magnetickú stavebnícu a albi knižku o ľudskom tele. Starí rodičia mu kupujú väčšinou oblečenie a hracku - nejaké auto, bager.... Ono to pre teba možno je to len ďalšie, 67. autíčko ale pre dieťa to bude dar od Ježiška, veľká radosť...
A dievčatku by som tiež kúpila knihu a stavebnícu.
A dobrý nápad je ak, nech si vyberú v leta oku, však normálne povieš, nech zakruzkuju - výstrihu 5 veci, pošlete to Ježiškovi v liste a on z toho donesie 1-2hracky, nie všetky.
@pribinak to by som neriskovala 🙂
@anonym_29c341 ja som mala minulý rok tiež taky nápad ze pod pozrieme si katalóg. Zahodila ho ze ju to nezaujíma 😀 (mala 4 roky)
Moja ma 5 a miluje Gabby Dollhouse tak si želá plyšového Pandyho a elektrické mačacie uši.
Manželovi chcem kúpiť difúzer do auta.
My to na Vianoce s darčekmi nepreháňame tak to mame celkom jednoduché 🙂
3rocny chlapček dostane magnetickú stavebnícu a albi knižku o ľudskom tele. Starí rodičia mu kupujú väčšinou oblečenie a hracku - nejaké auto, bager.... Ono to pre teba možno je to len ďalšie, 67. autíčko ale pre dieťa to bude dar od Ježiška, veľká radosť...
A dievčatku by som tiež kúpila knihu a stavebnícu.
A dobrý nápad je ak, nech si vyberú v leta oku, však normálne povieš, nech zakruzkuju - výstrihu 5 veci, pošlete to Ježiškovi v liste a on z toho donesie 1-2hracky, nie všetky.
@bolarazjedna mám novú Albi knižku s perom zabalené ...dostali sme dva krát 🙈ak by niekto chcel posúvam za lepšiu cenu ako v obchode
Malému 3 ročnému chcem detsky mikroskop a možno podľa potreby nejaké oblečenie. Jedna hračka stačí. Aj naši mu kúpili, švagriná.. takze budem mat vsade
@bolarazjedna mám novú Albi knižku s perom zabalené ...dostali sme dva krát 🙈ak by niekto chcel posúvam za lepšiu cenu ako v obchode
@almia aká knižka je sperom a koľko si predstavuješ cenu?
@almia ďakujem, my pero mame a knižku už mám objednanú a v maďarčine 🙂 skus dat do bazárika, tam si to všimne viac ľudí 😉
Je tu cela akupina vianocne darceky kde si kozes filtrovat podla veku a pohlavia
manzel je dospley nech si vyberie nieco, ty si vyber nieco a spolu sa obdarujte. Naco sa s manzelom hrat na trafim sa netrafim sa
@almia ale ty konkrétne teda predávaš dinosaury s perom? alebo? ja viem že jeviac sád. V prípade, že máš dinosaure, tak mám záujem
@fidorka7 mám na predaj kufrík dinosaury -50€ a ak by si chcela mám nové zabalené hravé slovenské dejiny -12€ a bájky pre deti -12€
Predávajú sa po 20€ ...napíš mi správu
@anonym_autor Najlepsi darcek je ten ktorym trafis to po com tuzia. Zisti co si praju ;)
@anonym_autor
U nás nikdy nesklamalo LEGO (pre najmenšie detičky je ideálne LEGO DUPLO), či omaľovánky a puzzle.
Tento rok absolútne netuším, čo kúpiť partnerovi (práve včera sme sa o tom rozprávali).
Najskôr si asi spolu kúpime nový televízor.
So starsimi sme mali tradiciu, ze si vybrali z katalogu a nalepili na jednu A4 -"list pre Jeziska" som bola potom slavnostne poslat.
Najmladsia, aktualne 5 rocna, si vybrala kolieskove korcule, helmu, a babiku. K tomu este par malickosti, ako gumicky a sponky, knizku, lunchbox (pisem darceky za celu rodinu, samozrejme)
Manzel dostane tricka od oblubenej znacky, lepsiu kozmetiku, a asi este nieco drobne vymyslim...
@fidorka7 mám na predaj kufrík dinosaury -50€ a ak by si chcela mám nové zabalené hravé slovenské dejiny -12€ a bájky pre deti -12€
Predávajú sa po 20€ ...napíš mi správu
@almia ahoj, kufrík s dinosaurami zatiaľ. Vnuk má 5 rokov, uvidíme či ho to zaujme a tie dve knižky čo ponúkaš ešte preňho nie sú. Som zo Žiliny, možno by sme to mohli aj osobne prevziať
@pribinak Z mojho pohladu najvacsia blbost.