icon

Nápady na darček pre muža, ktorý nepije alkohol

ada_alica
3. júl 2025

Ahojte, cca týždeň sa stretávam s jedným mužom ( vyzerá to nádejne) o týždeň má narodeniny, rozmýšľam,že čo by bol vhodný darček , alkohol nepije..... máte nejaký nápad?

0silvia0
3. júl 2025

@ada_alica po týždni stretávania stačí pozvanie do kina myslím

lucka_ke
3. júl 2025

alebo na večeru

glorikarebeka
3. júl 2025

Tiež som za večeru

balerina2025
3. júl 2025

@ada_alica nix extra, je to len tyzden. ako radia vyssie

nyusika
3. júl 2025

pozvi hio niekam - veceru skor nie, maloktory chlap sa takto skro necha pozvat... ale kino je suepr napad

0silvia0
3. júl 2025

@ada_alica a ja ti dám hneď tip na chlapský film, toto žiadny muž neodmietne a ty sa aspoň pokukáš na Brada Pitta: https://www.cine-max.sk/filmy/film/f1-film

ada_alica
autor
3. júl 2025

Uvidím čo bude cez víkend či pozve niekam on mňa a podľa toho sa rozhodnem, to kino by bol super nápad, ďakujem, poznáme sa z fitka zatiaľ sme sa boli iba poprechádzať tak vidím 🙂 hráme sa momentálne na tinegerov 😀ale je to veľmi milé....

lealikk
3. júl 2025

po tyzdni by som mu nic nedavala 😀 maximalne sa fakt isla len niekam najest 😀

nyusika
3. júl 2025
@lealikk

po tyzdni by som mu nic nedavala 😀 maximalne sa fakt isla len niekam najest 😀

@lealikk alebo mu uz proste len da 😀 😀

pardon, vtip

nyusika
3. júl 2025

inak, zaujima ma, ako to moze po cca tyzdni stretavania vyzerat nadejne...to je strasne skoro hodnotit

ada_alica
autor
3. júl 2025
@nyusika

inak, zaujima ma, ako to moze po cca tyzdni stretavania vyzerat nadejne...to je strasne skoro hodnotit

@nyusika z môjho pohľadu nadajne znamená,že sa vôbec chcem strevat aj naďalej a uvidí sa, väčšinou 1 rande stačilo 🙈

mirokub
Odpoveď bola odstránená
ada_alica
autor
3. júl 2025
@mirokub
Odpoveď bola zmazaná

@mirokub inak to mi tiež napadlo 😂 včera sme sa zrovna o tom bavili,že už nemá,že si bude musieť kúpiť.....

stankadu
3. júl 2025

Káva, protein, čokoláda, niečo drobné, talá malá pozornosť.