icon

Nápady na drobné darčeky pre rodičov

127anjelik
15. dec 2024

Ahojte, rada by som sa opýtala, či nemáte náhodou niekto nápady na darčeky pre rodičov 🙂. Iba nejaké maličkosti. netešia sa veľkým a drahým veciam, nemajú žiadne konkrétne záujmy alebo veci čo by chceli. Rodičia majú obaja okolo 45 rokov a naozaj netuším čo pre nich. Rada by som bola najmä za odpovede od mamičiek, že čo by vás potešilo od vašich dcér 🙂). Ďakujem 😊

salamistka
15. dec 2024

Vlastnoručne vyrobené drobnosti ma vždy potešia.

nin12345
15. dec 2024

@127anjelik ja ked som nevedela co tak som dala rodicom poukazku na wellness a bolo vybavene.. to urcite nikoho neurazi a maju platnost vacsinou rok cize mozu si ist oddychnut hocikedy sa im to bude hodit

rebi789
15. dec 2024

@127anjelik moja mama chcela značkový opasok, otec peňaženka

0silvia0
15. dec 2024

@127anjelik listok na festival/koncert

viera321
15. dec 2024

kniha podľa žánru - odborná, náučná, historická, cestopisná, životopisy..../, predplatné časopisu /historický, záhradkár ak nebývajú v byte, zdravie, životný štýl, chalupa a iné/, audiolibrix poukážka - to je vždy dobrá kúpa audiokníh, ktoré sa dajú počúvať, žánre sú všemožné, alebo poukážka na nákup buď v obchodoch s oblečením, či podľa toho, čo ich zaujíma - aj v drogérii, obchodoch s potravinami. Dosť je to viazané na to, čo ich zaujíma, baví, čo potrebujú, či sú prakticky zameraní, alebo skôr niečo pre potešenie, či ich navštevujete ako súrodenci spolu, vtedy by prichádzala do úvahy aj nejaká spoločenská hra, ktorú by ste si zahrali spolu, vstupenky do múzeí, galérií, divadiel.....

mane01
15. dec 2024

@127anjelik mna by potesila od deti fakt len nejaka malickost… napriklad kniha alebo krem na ruky nejaky dobry, blazam na pery alebo kvalitne prirodne mydlo.

sissy27
15. dec 2024

@127anjelik no ja som vo veku tvojich rodicov, ale ja mam milion zaujmov, takze mne je lahke vybrat darcek 😃 zalezi, kolko chces do toho investovat a mozno aj lokalita. Mna by potesila permanentka do oblubeneho fitka, listky na rozne koncerty / podujatia / divadlo, skvely darcek moze byt aj kurz varenia cez chefparade alebo kurz pecenia s petrou tothovou, milujem sperky, mam oblubenu kozmetiku, knihy, letenky, a z takych praktickych tankovacia karta napriklad. Nepotesili by ma kuchynske spotrebice…

lubka2510
15. dec 2024

@127anjelik darceky ktore.mozu zjest nie zbytocne lapace prachu

majkamasar
15. dec 2024

Vianocna loteria. Tento rok kazdy zreb vyhrava. Teda aspon mna by to potesilo. A aj mam kupene 2ks

paty277
15. dec 2024

Masažna pištol do 40€ zoženieš

keiko33
15. dec 2024

Lístky na nejaké predstavenie, alebo koncert.

biba_18
15. dec 2024

ja by som v podstate od dieťaťa na vianoce ani nič nechcela… potešilo by ma viac vecí, ale bola by som rada iba za to že došiel na vianoce ☺️ ja mojej mame kupujem iba to čo povie že vyslovene chce. a ja by som od syna nechcela nič. ale ak by veľmi chcel, povedala by som… takže skús sa spýtať vašich …

babababka
16. dec 2024

Mám viac,ako 45,ale keby mi dcéra alebo vnučky upiekli chlieb,by ma potešili.Ešte by som priala,eknihy do čítačky,puzzle a nejaký spoločný výlet s nimi všetkými na jar.

rorino
16. dec 2024

@127anjelik Kniha,aj keď ich už nemám kde dávať,kníh nikdy nie je dosť🤷😂.