Nápady na kreatívne darčeky pre tehotnú priateľku na Vianoce
Ahojte, hľadám nápad na vianoce ore tehotnú priateľku. Nemám záujem o hmotný darček. Skôr niečo kreatívne, iné.. (akurát, že fotky nemáme spoločné)
@syslik81 @natalymindo @lili1313 @reanda @maranco a všetci čo ste sa zapojili
@uhnakova áno práce je to dosť, ale možno to niekto aj ocení. Jednoduchšie by bolo ísť kúpiť čokoľvek ako vyrobiť niečo takéto.
Ak by ste mali niekto konkrétne nápady čo dať do "kupóny pre mamičku" a do "čo dnes urobíš s malou" budem veľmi rád. Vymyslieť 365 veci na 4 témy je ťažké pre jednu hlavu.. Ďakujem 😊😊
@nemam_menoo mna by slahlo z takehoto darceka.. to ako kazdy den budem musiet urobit s 'malou' to, co mam na papieriku? ako v skolke 🙄 aj tie kupony - ked ste od seba, tak ako jej to budes plnit? respektive, ak by ste boli normalni partneri, tak taketo veci robi partner normalne bezne, aj bez kuponov - akoze je to nieco extra a navyse ako 'darcek' .. inak nepovarujes dieta, aby zena mohla ist do vane, len ked je to darcek? mne to pride cele hlupe, ozaj ako male deti.. aj tvoj pristup k nej, skor ako rodic, alebo vychovavatel, nez ako partner..
ak je teda taky 'pripad', ze by nebolo vhodne si ju brat za zenu, tak naco vlastne vymyslas vsetky tieto veci? naco vobec budujes s nou nejaky vztah?
@reanda no ako prvé príde mi to veľmi milé. Samozrejme, ze aj ked spolu nebudeme tak budem vždy na telefóne. Takze splniť sa to da ľahko. Ide o to urobiť jej podporu i keď pri nixh nebudem. Aj na nu prídu ťažké chvíle a rada si prečíta, ako ju niekto mal rad respektíve ich ma rad. Aj ona bude potrebovať oddych a tak si niečo vyberie a stačí napísať a splním to. Neviem podľa mňa je to nie. Len cute ale aj praktické. Samozrejme 100 ľudí 100 chuti..
co ti zvycajne dava ona na sviatky? vianoce/narodky, ked sa ty ides takto natrapit s tym jej. Mna osobne by to tiez otravovalo vsetky tie papieriky. Starostlivost o dieta by mala byt samozrejmost, aj to aby si ona sem-tam oddychla. Ja by som jej dala npr kupon na kupu sperku, kde bude jej materske mlieko (mamilatte) alebo nieco take symbolicke, ked uz nieco specialne chces :D
@cyberk chcela peňaženku, tak tu jej kúpim, maličkej prve náušnice a toto som chcel ako bonus. Úprimne v maji keď prišla na to ze je tehotná a odišla odo mna som mal tiež 30 tku a nedostal som nič. Par sme tvorili len od februára a mali to byť prvé vianoce. Každopádne viem, ze ona uz darčeky pre mna ma.. Dlho si ich zapisovala, ze co a viem ze ich bola aj kúpiť 🙂
@nemam_menoo uprimne, ty si dieta malujes ako na ružovom oblaciku. Možno bude tvoja dcérka dokonale totalne nenáročné bábätko ale štatisticky je pravdepodobne ze budu (aj) dni keď jej matka ledva stihne ist na zachod a ak si aj stihne umyt vlasy, tak bude na vrchole blaha. Čiže losovat si nejake aktivity s dojcatom... Naivné. Navyse medzi novorodencom a napr polrocnym dieťaťom je obrovsky rozdiel, čo sa s nimi da robit, čiže toto mi pripada náročné nejako rozumne pripravit. Navyše tento typ darčekov sa mi hodi k aspo. ako tak fungujúcim parom, čo vy nie ste.
Ad kupóny pre matku - kazdy normalny otec kocikuje, kupe, atd., to nie je specialne. Keď už nieco specialne pre mamu, tak napr. masaz, obľúbené jedlo, obľúbená sexuálna praktika alebo hocičo čo jej ty ako partner vieš specialne dopriať. Zase sa to ale hodí pre harmonické pary, ktore spolu normalne ziju.
Kup jej tu peňaženku a nejaky parfem.
Uz je to dieta na svete? A co vy dvaja?

@nemam_menoo tak to je dosť veľa práce. Papierikov treba až 365. Podľa tvojho rozprávania mám pocit, ze si to dotyčná úplne nezaslúži. Kazdopádne darček je to zaujímavý a mňa by určite potešil 🙂