Narodeninový darček pre mamu na 50-tku
Ahojte, moja mamina bude mať o mesiac 50- tku. Potrebovala by som nejaké typy na darček, keďže je to okrúhle. Preferuje skôr osobný darček (nie niečo do kuchyne alebo do domu).
@miriamka001 Ahoj, naposledy som jej objednala knihu cez net - www.egmont.cz, volala sa Čtyřicet pravidel lásky. Neviem či tvojej mamine nevadí čítať v češtine, mojej nie. Ešte ju nedočítala ale vraj je veľmi dobrá
My sme mame na 50tku kúpili poznávačku do Grécka, lebo naša mama je skrátka cestovateľka a bol to darček ako lusk. Dohodli sme sa skôr a potom sme na to našetrili a malo to obrovský úspech 🙂 Dodnes na to spomína🙂
Zaujímavým darom môže byť aj obraz na ktorý sa dávajú odtlačky prstov (známe aj ako Svadobné stromy / Stromy života, ale v iných motívoch sa hodia aj na krstiny, narodeniny...) . Je to pekná pamiatka a na hostine aj zaujímavý program 🙂 Len neviem ako priložiť foto :/
Ja som maninke poslala darčekový kôš priamo domov a bolo to obrovské prekvapenie. Je to netradičný darček, niečo iné ako sa dáva obvykle a môžete si ho urobiť samy alebo dať vyrobiť na mieru.Možno sa Vám to bude hodiť: http://skvelydar.sk/levandulovy-kosik-velky/p98...
Majú tam krásne darčekové koše.
asi uz darcek kupeny budes mat, ale ak si si nahodov este nevybrala a ak tvoja mamka rada vari a ma rada pekne veci, co moja ma, tak sa mozes inspirovat mnou ja som kupila dizajnovy kuchynsky set od klarstein, su naozaj pekne
Ja som maminke na 5Otku robila fotoknihu cez happy foto....pozbierala som vsetky pekne fotky z roznych rodinnych akcii mozno aj 5-8 rokov dozadu....ako moje promocie, bratova stuzkova, moja svadba, otcove okruhle narodky, narodenie jej prveho vnucata....a podla mna to dopadlo super...v dnesnom svete digitalnych fotoaparatov clovek len foti a foti ale kvoli cene ziadne fotky do albumov nevyvolava a len uklada do zloziek a pali na CD....plus nejaka krasna torta....darcekova poukazka na nakup hoc aj knih.....potravinovy kos s dobrotami alebo su uz aj krasne porcelanove supravy- taniere, salky
S welnes pobytmi by som si dala bacha a hlavne ked sa vybavuju cez rozne zlavove portaly....vzdy je tam nejaky zadrhel a casto sa doplaca sa rozne sluzby a tak...cena zahrna len nejaky zakladny balik...takze u mna sa to rata ako plus vydavok aj pre toho oslavenca....ale musim podotknut ze s tym nemam konkretnu skusenost...len som pocula od znamych ze co-to museli doplatit
V tomto veku akékoľvek emotívne darčeky - nechcem tým nikoho uraziť, ja len že starší ľudia si spomienky viac cenia🙂
@slnieckostanka sorry ale moja mama ma tiez 50 a rozhodne by som ju nenazvala starsim clovekom...😂
Starsi clovek a darcek so spomienkami to mi pride ako pre 70-nicku.
@bobulazelena To som naozaj nechcela nikoho uraziť. Myslela som tým niekoho zrelšieho v porovnaní napr. s puberťákom, ktorý ešte nejakú spomienku neocení. Moja mama má 60 a určite ju nepovažujem za starú ale miluje darčeky tipu - kalendár s fotkami vnúčat, fotokniha, či obrázok, ktorý jej moj syn nakreslí. Takže sa ospravedlňujem ak som sa zle vyjadrila 🙂
@slnieckostanka nie nie, ved v pohode. Ja som to nezobrala urazajuco, len ma to trosku zaskocilo 😉
@bobulazelena baby neserte 50 rokov starsi to hadam nie 😊muz moj ma 53a ja 41a mame 10 r, 4r dietata a najmladsie ma 6 mesiacov a vobec nie sme stari.
@elise no ved tak som to aj ja myslela, ze mi to pride dost mlady clovek...ale zalezi aj od konkretneho cloveka urcite 😉

Baby v pohode, moj muž bude mať 50 a máme malé deti. Nemyslela som to tak, že 50-tnici sú starí. Každý je tak mladý ako sa cíti. Moj muž je tiež ešte puberťák 😀
ahoj, krásny a teda ked hladáš osobný darček je podla mna zlatý prívesok s otlačkami, ak je to pre maminu tak najlepšie otlačky detí, ja som darovala mamine so sestrou na 50tku zlaté srdiečko s našimi otlačkami a bola dojatá a doteraz to nosí pri sebe 🙂

@sonka345 Ahoj sonka a prosím ťa, akú knihu si kupovala? Moja mamina bude mať narodky a tiež rada číta romantické knihy ale keďže ja čítam detektívky, tak vobec neviem, čo jej vybrať