icon

Ne/spokojnosť z darčeka

25. dec 2021

Zdravím, každemu sa možno prihodili niečo zaujímavé pod stromčekom,, ja som dostlaa od priateľa hodinky ,, striebro to čo mám rada len dizajn na prvý pohľad nebola moja šalka kávy, neviem predstierať nejakú umelú radosť ,, tak som mu povedala , že pekné ale nie moj štyl , nebola som prehnané šťastnaˇ ako si asi on myslel ,, no dnes na druhy deň keď som si ich dala tak sa mi strašne zapáčili , že síce to nieje môj štýl ale veľmi sa mi páčia k šatám , ktoré som dnes mala ,.. tak som napísala priazeľovi , že su nádherné a že sa mi zapáčili,, on len napísal , že hm nemysliiim píšeš aby som bol spoko :/// ma to hnevá ,, lebo si teraz myslí že to fejkujem , že sa mi páčia ,, ach jaaj 😭😭stalo sa vám niečo podobné ?

Strana
z2
laska86
25. dec 2021

@mmoni89 to zatial este mame..len citime bolest chrbta hrdlo trochu zvysene teploty..bolest hlavy

breznica
25. dec 2021

My sme boli s chlapom teraz dva týždne pohadani a dnes nám priniesol darčeky, celkom fajn sa trafil ale prihodil k tomu víno "slzy tvojich ex"🤣 tak reku či to má byť provokácia 😃

kristina14
26. dec 2021

Aspoň ti kúpil niečo sám 😏... Ja som dostala 3 Vianoce balíček kozmetiky z Avonu čo mi vyberala jeho mama kt. ma akurát tak preklína lebo on sa nezmôže na nič iné sám...

Strana
z2