Nemôžem sa zúčastniť svadby. Mám kupovať svadobný dar?
Ahojte dievčatá, mám taký menší problém a neviem ako sa správne zachovať. Dostala som pozvánku na svadbu od kolegyne z prace, alw bohužiaľ sa nebudem môcť zúčastniť keďže budem dlhodobo v zahraničí… mám kupovať tak či tak svadobný dar alebo? Vopred ďakujem 🙏🏼
Ja by som jej dar dala. Nie peniaze, ale napríklad fotoalbum. Alebo košík pochutín.
Keby to bola velmi blizka kamoska tak ano...ale takto by som to riesila pozdravom a nejakou malickostou na pamiatku.
Pozdrav a 20 eur ta asi nezabije, nie? Nekupuj blbosti, nech si za dvacku kupia album, ak chcu
Co rozžiari naše očka? Mala tenká obaločka 🙂 niečo do obalky by sa patrilo
My sme boli len gratulovat pri kostol priatelovemu byvalemu kolegovi (stale su v kontakte) a terajsiemu kolegovi.. kupili sme neveste kyticu a dali sme pozdrav a do neho sme dali 50 eur. A druhemu sme pre nevestu orchidea v kvetinaci a tiez pozdrav a 50 eur ..
A ideš tam normálne ako hosť, alebo iba pozrieť s kolegami večer? To je rozdiel
My sme sa v práci skladali na dar, keď sa kolegyňa vydávala. A pritom na svadbe nebol nikto, boli sme sa len pozrieť na obrad a zagratulovať. Ak by ste sa skladali na spoločný dar, prispela by som. Ak nie, tak nie.
Svadobny dar kupujem len ako host alebo blizkej osobe. Posud vas vztah a rozhodni sa.
Ďakujem za každý názor. 🤍
No náš vzťah s kolegyňou drží pokope len vďaka tomu, že si spolu vždy vyPijeme po tom ako sa pohadame a tvárime sa že sa nič nestalo.
Čo by ste v takomto prípade kúpili ?
Vzhľadom na vás vzťah, nič. Poslala by som zo zahraničia blahoželanie s ospravedlnením za neúčasť. Aj sa čudujem,že ťa teda pozvala.🙂

nekupovala by som.