icon

Neprimeraný dar pre malé dieťa

14. apr 2022

Zienky prosím poraďte. So švagrinou sme si kupovali darčeky pre deti na sviatky, obe mame rovnaký počet deti v podobnom veku. No naposledy sme sa dohodli že hračky už kupovať nebudeme pretože majú deti toho zbytočne veľa, takze im dáme radšej vždy niečo do pokladničky a len nejakú drobnosť. Mojmu dietatu vyšiel sviatok ako prvý a švagriná doniesla pol tašky sladkosti a 100€. Ja som počítala z cca 20€. Toto mi príde fakt nevhodne a neprimerane, aby malé dieťa dostavalo na meniny 100€. Mám jej to vrátiť a vysvetlit? Urazili by ste sa? Ide aj o to že nech majú deti aj trosku pojem o hodnote peňazí. Ďakujem za každý názor.

Strana
z2
nikolka1986
14. apr 2022

Tak ste to mali nechať tak, aby sa kúpilo vždy niečo čo poteší dieťa ( hračka, niečo kreatívne a pod. v určitej hodnote ) Určite by som nedávala dieťaťu peniaze. Nech mu šetria rodičia.

simca06022011
14. apr 2022

Daj to malému na účet... Celkovo ste sa nemuseli ani na peniazoch dfohodnut... Na co aj...

luccija
14. apr 2022

Nevrátila by som, ale povedala nech na narodeniny nič nedáva, že dala veľa na meniny

kittykat22
14. apr 2022

sladkosti za 100e? 😀 tak to aby si si nabuduce zelala poukazku k zubarovi alebo do centra zdravej vyzivy, ked to vsetko zje tvoje dieta 😂

daniela2202
17. apr 2022

Presne tak, vrátiť, deti musia zistiť najprv hodnotu peňazí 👉

Strana
z2