Nevesta v ružových šatách: Ako to vnímate?
Ahojte,
Čo si myslíte o Tom že ako nevesta v kostole nebudem mať biele šaty ale ružové? Vybrala som si ružové šaty skrz toho že už spolu máme dieťa a celkovo svadba má byť mala len s rodinou, apson tak sme to plánovali a nechcela som dať majland za šaty keďže musíme čo najviac šetriť. No ale moja rodina to roztrubila kade tade a teraz keď tam prídu všetci gratulovať tak mi je blbé že ja nebudem ako prava nevesta ale budem mať farebné šaty ... Viem že by mi malo byť jedno čo si o Tom druhí myslia, ale aj tak čo si o Tom myslíte vy? Zažili ste takú nevestu alebo si to len ja tak pripúšťam ? Totižto ja si ani neprídem ako prava nevesta keď nebudem v bielom a so závojom, no voľba šiat bola aj preto taká aby som ich vedela ešte využiť
@bala11111 sa mi zdá, že Zuza Plačková mala ružové šaty. Skús si pogooglit 😉
ja som za 👍
Mala som uplne jemne púdrové a mali úspech 🙂 A navyše sa predali veľmi rýchlo, lebo boli iné, ako všetky ostatné, ešte som na nich aj zarobila. Nemala som ani deti, ani predtým iného muža.
@opica_skorica bohužiaľ nemám, bolo to už dávno
Biele šaty na svadbu sú trendom vo svete po svadbe Viktórie v 1840 , v našich končinách ešte neskôr, dovtedy sa u nás vydávali v čiernom.
Napr. Brigitte Bardot sa v 1959 vydávala v ružových šatách.
Za mňa môže byť akýkoľvek odtieň, ale mali by byť v jemných odtieňoch, žiadne pastelové farby.
A prečo nie? A k tým ružovým šatám biele doplnky. Bude to pekné.
Volila by som svetlo ružový jemnú farbu....a je to úplne na tebe ako sa rozhodneš. Keď zmenis na biele, je to tiež tvoja vec.
Vždy bude niekto komu sa nebude páčiť, ale to je hlavne svadba o vás dvoch.
Keď už, zenícha sa opýtaj či mu to nebude vadiť.
@bala11111 dôležité aby sa tebe tie šaty páčili! Ty si nevesta a ak sa ti nepáčia a necítiš sa v nich ako nevesta, zmen ich. Stále sa dajú kupit svadobné šaty za lacný peniaz. Známa si kúpila šaty v sekaci, dala za ne 4 eura a nejakých 50 eur za úpravu a fakt vyzerali super. Nikto by nehadal, ze su zo sekacu 🙂 dôležitý je jedine tvoj nazor a tvoj pocit z tých šiat 🙂 a ružová farba je v pohode na svadobných šatách 🙂

@daseng jeeej, tiež by som chcela vidieť foto 🙂. Tiež som mala bledo modré.