icon

Nevhodný darček k Vianociam od priateľa?

19. dec 2023

Ako by ste zareagovali, keby vám priateľ poslal balík k Vianociam po kuriérovi tak, ze ho priamo zo stránky objedná na vašu adresu. Vám príde na mail info o zadaní objednávky, o zaplatení, o odoslaní balíka, čiže viete koľko to stálo a kuriér vám to proste vyhodí z auta a dovi. A pritom priatel za vami po stedrej večeri plánuje zájsť. Mňa to trochu urazilo.

Strana
z4
jana_eyre_2
20. dec 2023

@minka201 niekomu to možno príde normálne kvôli deťom že dostane darček pod stromček, aj keď si ho vybral sam 😉

minka201
20. dec 2023

@jana_eyre_2 Tak to áno, aby mali deti zážitok 🙂
Ale toto je hlavne o komunikácii medzi partnermi. Ja som tiež svojho musela naviesť a naučiť ho, čo a ako sa mi páči, na čom mi záleží. A teraz to už vie. Lebo je škoda, že ľudia sa pohádajú či ofučia kvôli takýmto malichernostiam. Samozrejme, keby chlap úplne ignoroval partnerkine priania, nezaujímal by sa o to, ako ju potešiť, bolo by to zle.

maryetta
20. dec 2023

Fakt toto? Ty mas kolko rokov?
Povedala si mu co chces tak to kupil. Je azda jedno kde cez aku stranku za aku cenu.
Mozno ma pre teba aj ine “svoje” prekvapenie ktore ti da potom osobne.
A keby aj nie…. Urob vystup a o rok si mozes kupit darcek sama.

monro
20. dec 2023

Nečítala som všetky komentáre, ale toto by som bez slova akceptovala len ak by to bola nejaká super ťažká vec a on býva 50km odomňa.

monika2012
20. dec 2023

A nie je priateľ tak trochu suchár? Taký nie zrovna citovo zrelý typ partnera? Lebo romantikou mi to nezaváňa.

h2
20. dec 2023

No ja zírám!!! 😳
Ako sa ďakuje za darček priateľovi, ktorý kúpil presne to, čo chcem a nechá mi to doručiť priamo domov??? No predsa "Ty kretén!" 🤯

tanyag
20. dec 2023

@h2 presne, ja na mieste jej partnera jej nekúpim nič a ešte aj to, čo sa objednalo by som jej vzala...😀

miriam11
Odpoveď bola odstránená
taga
20. dec 2023

Prosim ta a preco dvaja 40 rocni partneri, ktori su spolu 4 roky nie su na Vianoce spolu? To by ma asi trapilo viac

kiwi3
20. dec 2023

ja by som sa stavila, ze toto nie je jeho jediny preslap. sipim, ze skor jeden z tych mensich... akoze nech si hovori kazdy, co chce, ale takeho neschopaka by som nechcela, co nevie ani normalne odovzdat dar. nieco za tym bude viac, dost to napoveda o jeho povahovych vlastnostiach nezluzitelnych so spokojnym vztahom.

lindus_esterka
20. dec 2023

Mna by to teda vytocilo riadne. O to viac, ze vyhrabal este lacnejsie nez si si vypytala, co sa zrejme odrazi na kvalite. Dala by som mu to, nech to aspon zabali (ci kvôli tomu to poslal rovno tebe?) a jeho darcek by sa niesol v podobnom duchu

kristiii
20. dec 2023

Mňa by zaujímalo, o aký darček konkrétne šlo. Lebo je rozdiel, či si mu, uvediem príklad, ukázala čo ja viem slúchadlá istej značky, ktoré stáli 100 eur a on ti ich zohnal u iného predajcu za 80 alebo ti kúpil úplne iné za 16. (Ber to fakt len ako príklad). Balenie a spôsob dopravy by som asi až tak neprežívala, keďže ide o chlapa a hlavne ho už nejaký ten rok poznáš.

rony2255
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4