Nosí vašim deťom darčeky ježiško?
Máte zaužívané že hovoríte detom že darčeky nosí ježiško? Je tu niekto taký čo povie deťom že darčeky ježiško nenosí? Ja by som chcela svojim deťom povedať pravdu, že darčeky dávajú pod stromček rodičia ale ježiško im pomáha aby na tie darčeky mali peniaze. A že je krajšie niekoho obdarovať ako dostávať darčeky ❤️
@syslik81 prepac, ale nesuhlasim, podla mna ziadne dieta nie je "zle" - moze mat zly den alebo zlu naladu, ale nikdy neutocim na jeho osobu a nevynucujem si takto posluchanie. ale myslim, ze to uz sme pri rozdielnych vychovnych styloch, takze ok, akceptujem, ze ty to mas inak. len potom moze nastat blba situacia niekde v skolke/skole, ked ine dieta pozna pravdu a povie, ze jemu davaju darceky rodicia, a tvoje dieta zareaguje, ze je to preto, lebo bolo "zle".
@deedol nezareaguje pretoze moje dieta vie ze to nema vraviet .. sice som jej povedala ze zlym nosia rodia ale ze im to nema vraviet ze je to kazdeho osobna viera ...ucim ju respektovat nazory druhycha vie aj to ze nie kazdy veri v anjelov a vily ..ale ze na tom nieje nic zle ;)
Nie, od narodenia nosia darčeky rodičia, starý rodičia a pod.

@deedol pretoze sa to tak deli vzdy..aby deti posluchali ..upratali si izbu a podobne .. aj na mikulasa chodi cert s anjelom a delia sa dwti.. a ano su aj dobre a aj zle