icon

Od akého veku oslavujete s deťmi Mikuláša?

25. nov 2024

Od akeho veku dietata slavite Mikulasa?

simonatom
25. nov 2024

Naša mala 9 mesiacov, keď bol prvý Mikuláš. Dostala knihu a chrumky. Samozrejme, mňa to tešilo viac ako ju 😄

januska12323
25. nov 2024

Veku? Odkedy je na svete, nie?

patka06
25. nov 2024

Prvého Mikuláša mala dcéra 3 mesiace, to ešte nevnímala, ale o rok už sme mali Mikuláša ako sa patrí, boli sme na námestí kde bol Mikuláš, čert, anjel, doma dostala balíček, u starých rodičov ´tiež

kavasmliekom
25. nov 2024

Od začiatku, dcéra mala polroka, dostala detské výživy a piškóty, a vlastne všetky deti tak.

autor
25. nov 2024

@januska12323 ano? A co darujes novorodencovi a co z toho novorodenec ma?

diewcatqoo
25. nov 2024

Novorodencovi by som dala nejakeho mojkacika alebo hryzadlo, len tak symbolicky. Moja dcera bude mat na mikulasa necelych 5 mesiacov a dostane balicek tiez. Tiez z toho nic nebude mat, ale symbolicky dam 🙂

natall113
25. nov 2024

Odkedy je na svete, nevidím dôvod prečo nedať nič bábätku

januska12323
25. nov 2024

Kľudne aj vianočné pyžamo. Čo z toho má aj ročné, dvojročné dieťa? No ono veľa nie, ide aj o rodičov, ostatných súrodencov. Fotka na pamiatku, budovanie rodinných zvykov...

nikoleta999
25. nov 2024

A čo má ročné dieťa z torty na narodeniny. Tiež nechápe, prečo má zrazu tortu, darčekov xyz atd... ved je to isté, ako ten novorodenec nemyslíš ??

sweetlife001
25. nov 2024

Tiež dávam dcére od narodenia..len tak..symbolicky,na fotku..
Aj náš pes dostáva Mikuláša a nepýtaj sa čo z toho má 😂
Proste každý člen rodiny dostane balíček 😀

lucia13022023
25. nov 2024

Od narodenia. Ale tu som sa dozvedela, že ženy nekupuju ani dvojročným deťom darčeky pod strom, že naco, aj tak si to pamätať nebudú 😁 🤯
@sweetlife001 aj sestrine psy majú vždy mikulasa🤣 dokonca aj korytnačka

saxana000
25. nov 2024

Od uplne prveho. Najprv dostala mlieko dalsi rok chrumky vyzivy vzdy primerane veku.

nevenka
25. nov 2024

A co mal nas tyzdnovy novorodenec alebo mesacne babo z Vianoc? A tiez dostali darceky...🤔😊

btus
25. nov 2024

no, odkedy začalo vnímať. Naše prvý Mikuláš 3 mesiace, tak to nič a o rok, už bol aj &Mikuláš u nás a veľmi sa ho bálo. 🙂 Ale čižmičky v okne boli a aj sladkosti. 🙂 ( no, teda skôr ovocie, ako tie sladkosti. )

andrea2323
25. nov 2024

Ja kúpim malému (5 mesiacov) nejakú fajn mrkvu do príkrmu 😂 a už má kúpené vianočné pyžamko 🙂 my si s manželom dávame vždy tiež nejakú čokošku, tak hádam syna nevynecháme

nyphadora
25. nov 2024

Od jej dvoch mesiacov 😂, dostala mikulasske bodyno .

earlgrey
25. nov 2024

Dcéra mala skoro rok, keď bol jej prvý Mikuláš...a to ja už ani nepamätám, či som jej niečo kúpila alebo nie 🤣🤣🤣 takže ona si to pravdepodobne pamätať tiež nebude...ďalší Mikuláš už sme mali babku pri sebe, tak už bol balíček...

marianarem
25. nov 2024

U nas prvykrat prisiel Mikulas az minuly rok, ked mal maly cerstve 4 roky. Ked bol mensi, tak sme to neriesili. Potom som mu uz povedala, ze ocistime cizmicky, pripravime ich k oknu a pride Mikulas, ze zvykne doniest nejake sladkosti. No a maly to rezolutne odmietol, ze by niekto takto tajne prisiel do domu, nechcel o tom ani pocut :D Az minuly rok bol ochotny ho nechat, aby prisiel 🙂

nikha2809
25. nov 2024

Syn mal mesiac keď bol jeho prvý Mikuláš, dostal krabicu mlieka 😃