icon

Originálne darčeky pre spolužiakov na narodeniny

estertery
23. feb 2025

Dobrý deň žienky, neviem či to tu patrí...potrebujem pomôcť...dvojičky prváčky budú mať onedlho narodeniny dievčatá sa rozhodli, že by chceli spolužiakom dať nejaké kľúčenky, náramky s ich menami... alebo aspoň keby ste vedeli poradiť má presmerovať na nejakú skupinu, stránku...
Ďakujem
Pekný zvyšok dňa
.

kitycat
23. feb 2025

V triede je 20 deti, si predstav, ze by tvoje dvojicky dostali od kazdeho klucenku to mas 2x18 kluceniek 😅

Nestaci jedna kindercokolada? Alebo ked uz sa chces hecnut daka lepsia kapsicka?
Stale tu je tema o tomto a balicky ďsa tam chystaju, no nechapem

guudy
23. feb 2025

@estertery dobra rada do buducnosti, nevytvarajte precedens s darcekmi. Ak uz nieco, tak napr ovocna kytica

dadka1997
23. feb 2025

@estertery ak mas vela penazi a nemáš do coho minat tak plno fb je kreativne rucicky a dekorácie... ja si myslim, ze aj tak to tie deti nebudu nosit, popripade to ako deti stratia.. no urcite by ich viac potesila kinder čokolada nalepena napriklad na rucne vyrobenom motýliku, alebo nejaký ovocný čajik

januska12323
23. feb 2025

Vyhovor im to, radšej niečo na jedenie.

spongebob1
23. feb 2025

@estertery Polovica spoluziakov ich nebude pouzivat. Taketo prkotinky nikdo v reale nema rad. Kazdemu 2 cukriky, alebo lizatko a staci. Popripade lizatko a 1 kus ovocia.

nikaeli
23. feb 2025

Dnes je taký trend, že kinder čokoládka, či lízatko už 'nestačí'. Mamičky sa predbiehajú v blbinách (doslova) a keď potom niekto donesie 'len' keksík, ostatní si z neho uťahujú a vyčleňujú z kolektívu. Mám prváka, zažívam to v priamom prenose. Nedávno mal narodeniny, kúpili sme z Temu viacfarebné ceruzky a malé darčekové taštičky, plus som kúpila v DM tie ovocné rolky. Vyšlo nás to na 1,50€ na osobu. Na Ali a spol nájdeš plno drobností, ktoré deti aj využijú. Alebo pozri v Action - mávajú tam rôzne viacbalenia. Na meniny sme kupovali tieto voskovky - 3 za cenu 0,95€.

katulienkax
23. feb 2025

@nikaeli prepáč to sú veci rovno do kosa a nekvalitne. Radšej ostať pri tých cukríkoch a čokoládach ako u nás

nikaeli
23. feb 2025

@katulienkax čo je nekvalitné? farbičky? máme ich doma už vyše 2 mesiacov a stále sú funkčné. Kľudne si ostaň pri sladkostiach, mne to vôbec nevadí 😉

janka27101988
24. feb 2025

Ja robím náramky, aj detské, ale ak by ste chceli len také snurkove alebo kľúčenky snurkove s menom okolo eura, napíšte na fb skupina sikovne Ručičky a originálne handmade vecičky, tam keď si vyhľadáte alebo zadáte dopyt, tak je toho veľa.
A pre tie, čo odporúčajú čokoládu! Za mňa sto krát lepší náramok alebo kľúčenka, ktorá nakoniec vyjde oveľa lacnejšie ako kinderko, veľa deti si to váži. Naco zbytočne pchať čokoládu a vytvárať zle návyky. Takto pani podporí niekoho, kto ručne tvorí a deti majú nieoc na pamiatku

betulinka1
24. feb 2025

@estertery zvyknem objednavat z Temu nejake sety pier, kluceniek alebo co mi padne do oka. Teraz som objednávala taketo pera

simona92101
26. feb 2025

@estertery ja mam obe starsie dcerky alergicky,a cokoladu nemozu.a neustale dostavame plne tasky roznych kinderiek,keksov,cokolad.ked da niekto ako darcek daku drobnost-klucenka,skakalka,malu omalovanku s pastelkami tak sa velmi tesia ze konecne nieco co aj oni vyuziju..my sme detom do skolky nedavno pripravili ovocnu misu(maju tam aj deti od 1 roka),k tomu do balickov ovocne rolky z DMky,lizatko,male pastelky z Actionu a nalepky zo Sheinu za par centov.a mamicky si pochvalovali,ze konecne nebolo nic cokoladove.