icon

Originálny darček pre 44-ročnú švagrinú

4. dec 2024

Ahojte,
potrebovala by som vymyslieť nejaký milý darček pre švagrinu. Nepoznáme sa nejak detailne tak nič osobné jej kúpiť neviem. Darčekovú kazetu s kozmetikou jej dať nechcem. Premýšlala som nad nejakým jedlým darčekom, vyrobiť niečo. Robievam domáci baileys ale to im dávam na mikuláša. Nemáte prosím nejaký nápad?
(44 rokov, bezdetná, o žiadnych špecialnych záľubach neviem iba že v lete chodia na motorke kade tade)

Strana
z2
hugigugin
Autor odpoveď zmazal
hugigugin
4. dec 2024

toto motorkarke so svojskym štýlom - neeeee.

myslím ten link na sashe

5violets
4. dec 2024

ja mam tiez rovnaky vek. Svagrina mi vascinou davala k narodeninam salky, sprostosti do kuchyne, poukazky, ktore som nepotrebovala, kozmetiku, ktoru som nepouzivala. Tak som to povedala na rovinu v zmysle: "Velmi si vazim tvoj zaujem o darcek pre mna, aby si ma potesila, vskutku ma to uprimne tesi. Mrzi ma vsak, ze minas peniazky len preto, aby si mi nieco kupila i ked nevies, ci to vobec potrebujem. Potesili by ma domace potraviny, prip.potraviny z "predaja z dvora", med, maslo, syr, zavaraniny, domace maso, vajicka, dzem, sirupy, domaca zelenina a ovocie." a posledne 4 roky dostavam od rodiny len toto, co si zelam 🙂

prasiatko30
4. dec 2024

Vsak ale tak bud sa jej priamo opytaj alebo zvol radsej taky darcek, ktory bude moct skonzumovat - ma rada vino? Flasu vina, ma rada sampanske - flasu ozajstneho sampanskeho, moet chandon alebo pod, ma rada cokoladu? Tak nejaku fajnovu belgicku/svajciarsku gourmet, ma rada ovocie? Tak darcekovy kos s kadejakym ovocim.

eliskadad1
6. dec 2024

ja si myslím že takým pekným šperkom nepohŕdne žiadna žena 🙂 ak ti môžem odporučiť ja zvyknem nakupovať na ehope Sofia Jewelry, ale majú aj svoje predajne 👍

Strana
z2