Originálny darček pre akčného päťdesiatnika
Hľadám originálny dar pre známeho k 50-ke ( na ktorú vôbec nevyzerá) Niečo, čo by ho trošku ohúrilo. Peniaze alebo kôš je taká nuda. On je akčný typ, vtipný, miluje život. Ďakujem za nápady 🙂
My sme dali kamošovi vyhliadkový let
Pozri zazitkove darceky
bungeejumping?? :D
Cena? Toto je drahe, ale snad by ohutilo:
https://horynadosah.sk/vystupy/gerlachovsky-sti...
kupila by som mu hudobný nástroj (gitaru, fujaru). Trvá dlho sa naučiť dobre hrať a keď miluje život, tak má ešte kopu času 🙂 Ak je to úplne mimo jeho záujmy, tak manboxeo, to môže roztrieskať. Alebo zážitok, ako vyššie písali. Ťažko keď ho nepoznáme. Čo má rád?
Ohurilo? Ako mame vediet, co ohuri cudzieho cloveka, ktoreho nepozname? Predpokladam, ze asi mas onho zaujem ako o chlapa, ked ho potrebujes ohurovat. Pre kazdeho je wow nieco ine, niekto oceni zazitkovu drahu veceru, ini vystup na Gerlach s horskym vodcom alebo noc na Lomnickom stite ci jazdu na formule. Alebo cesta okolo sveta stoji 20 tisic, tym ho ohuris urcite.
@muchotrafka298 nemyslela som, že ohúriť konkrétne jeho ako osobu, ale či nemá niekto skúsenosť, že niekoho s niečím ohúril. Je to rodinný známy, kamarát, sme pozvaní s manželom a deťmi, má všetko, nič mu nechýba, preto rozmýšľam, čo by ho mohlo potešiť. Nechápem prečo stále niekto musí do niekoho rýpať. Ďakujem všetkým za tipy, popozerám 🤗
Možno nejaké vtipné tričko?
Autoportrét z puzzle,let balónom,návšteva filharmónie....
Nechces toho cloveka v prvom rade potesit vecou, ktoru ma rad? Na co hned ohurovat. Za mna urcite by som nedavala ziadne pseudovtipne tricka, nema 20 alebo 50 rokov. Ja som do teba urcite nerypala, pytala som sa. Lebo casto su tu podobne diskusie, ako treba nieco nobl niekomu a rozpocet 10 EUR.
Zalezi od toho, ze aky mate rozpocet. Lebo ine Ti poradim ked mas 50 EUR a ine 500 alebo 1000. My tu nemozeme vediet, ze co ten clovek preferuje.
Moj dobry kamarat dostal let balonom a boji sa vysok,napriklad. Dostal to tiez od rodinnych znamych ako uzasnu vec.
Pokial rad cestuje, daju sa zakupit vouchery roznych leteckych spolocnosti, to je ale nie uplne nobl darcek.
Ked chces nieco nobl, tak su rozne zazitkove vecere, pobyty, mozes mu "kupit" znameho sefkuchara, co mu pride domov navarit.

Jeho karikaturu