Oslava narodenín v Mc Donalds
Ahojcek maminky moj syn bude mat 5 rockov a chceli by sme mu urovit oslavu v mc donalde s kamaratmi aj som sa tam pytala ze ako to chodi ale pani nemala momentalne cas kedze jej tam jedna oslava prebiehala.rada by som vedela ci sa to tam plati a kolko alebo teda ako to prebieha dakujem za odpovede
Nemam nic proti takym jedlam, je to kazdeho vec. Ale urobit oslavu prave v mc donalde? To hadam nie. Su o omnoho krajsie veci, napr. ak mate don urobit to doma aj v byte sa da. Upiect tortu, spravit napr.aj tie domace hranolky, hamburgery napr. Existuju aj podniky, co su babyfriendly. Ale popripadr hracie centra nemate u vas? Neviem odkial ste. Tam.by mohla byt super oslava. 🙂 McDonald urcite nie a nie som biomatka, ako to tu niektore mamicky nazyvaju. Ale podla mna to je hnus.
Boze co jej furt navrhujete oslavu doma? Mozno sa jej nechce vypekat, vyvarat a nasledne este do polnoci davat do poriadku bordel v byte/dome...
Chce to mat v mc, tak nech to ta ma... Co je na tom nepochopitelne? 😂🙈
@sam2 nechape tu asi viacej ludi co niektore riesia 🙂
Mile maminky moj maly bude mat oslavu az v decembri takze ked je vonku zima pochybujem ze by tam niekto prisiel oslavovat a v trnave co boli nejake kutiky sa pozatvarali teda aspon tie o ktorych viem velmi rada by som malemu urobila oslavu doma no bohuzial nie vsetky byvame vo velkom dome aby som tam mohla urobit nejaku detsku party po dalsie kto to jest nechce nemusi ale asi tam moc nechodievate kedze tam chodia rodicia aj s ovela mladsimi detmi je jedno kto co je tak ci tak priberiete alebo ochorieye aj z ineho takze preco sa nad tym tu hadat ja som sa pytala mamiciek ktore tam uz boli a nie na nazor tych ktore to okomentuju co mam a nemam dietatu davat dakujem za pochopenie
My sme v mc donalde absolvovali par oslav a asi 2 tam mal syn, decka sa vyblaznili a boli spokojne. Co sa tyka jedla, raz za cas to urcite nikomu neublizi a ta strava nie je o nic skodlivejsia ako mnoho inych potravin, kt. denne kupujeme v obchodoch, ci dostavame v inych restauraciach. Detom som vysvetlila, ze mc donald nie je strava na kazdy den (co nie ja ani pizza, ani brumiky atd. ) a moj dnes uz pubertalny syn (kt. ako dieta tie oslavy absolvoval) mc donald nemusi a nechodi tam.
@tajka1986 nie nezabije ma to doma ale maly mal pokazde oslavu doma a kedze nemam ani velky byt a ani dom tak hladam inu alternatuvu na december cize moja otazka bola informativna a nemyslela som si ze tu vyvola taku hadku
@momoqui ano tiez som to tak najprv zobrala ale na druhej strane tam mala deti za ktore je zodpovedna a povedala mi aby som prisla doobeda mne to neponahla ale zaujalo ma to
@olinka1986 toto je tu normalne a na MK sa netreba radsej nic ani pytat lebo vzdy sa nejake zeny ktore chcu mudrovat pripoja a vacsinou su to bohuzial aj tie iste ktore akoby naschval robili rozbroje medzi ludmi
@olinka1986 naša pani učiteľka berie deti vždy na oslavu vysvedčenia do McD ... tiež sa to niektorým citlivejším rodičom nepáčilo, ale nakoniec sa to vyriešilo tak, že deťom na papierik píšeme, čo si môžu objednať. Majú tam aj cézar šalát, namiesto hranoliek sa do Happy mealu dá kúpiť ovocný balíček/pohárik/presnidávka ... namiesto koly aj 100% džús, alebo aj mlieko. Takže ono sa aj dá vybrať, nie je to o tom, že McD = hranolky+hamburger+kola ... no ak tam niektorí vôbec nechodia, môžu mať takúto utkvelú predstavu.
Okrem toho, na oslave každý robí len superzdravé eko-bio-racio jedlá??? lebo ja neviem, my robíme chlebíčky, sladkú klasickú tortu, k tomu sú aj čipsy aj tyčinky a tak ... však narodky má dieťa len raz do roky 🙂
@indiankaindi tak to musis byt velmi zla kucharka ked nevies doma pripravit dobru pizzu a hambac 😆
@olinka1986 doma bude mať s babkami,. Na obchvate v mekaci to je fajn, a za dve hodiny máš po všetkom..
@ajana1 hej, podobnú primitívnu reakciu som čakala. Myslím, že v tom to nie je. Proste je to iná chuť ktorá mi chuti a vyhovuje. Niečo také ako keď si dáš v restike zemiaky a chodíš na ne lebo sú iné a ti chutia. Neznamená to, že nevieš variť. Aspoň u mňa to tak nie je. Možno u teba skôr ;) keď tak hneď hodnotíš a ani ma nepoznáš.
@olinka1986 aj my sme decembroví a ta oslava doma bol des. Všade voda a blato, deti si postupali čižmami bundy a ešte som aj prala aby nešli od nas ako prasce.
@indiankaindi sa neber tak vazne 😉 Asi mame Len rozlicne naroky Na kvalitu jedla pretoze ja osobne burger z mc jednoznacne nepokladam za ten najlepsi aky som jedla alebo nedajboze povedala ze je lepsi ako ten co si spravim sama 😄 Ja si totizto potrpim Na kvalitu a nie kvantitu. A zial vo velmi vela restikach sa ti poriadneho jedla ani neujde
Hahahaha,ja pracujem v mekaci v,ale nie na slovensku,verte,ze to jedlo je tam omnoho lepsie a kontrolovatelnejsie ako v inych restikach,a chodia ku nam ludia vsetkeho druhu a veku,a bodka,ze vsetko maso a vajcia su z blizkej biofarmy takze ano bio.......
Čo sa týka jedla - jedlo v rýchlom občerstvení vám zákonite musí chutiť, je "navrhnuté" tak, aby mu odolalo minimum ľudí...bohužiaľ v drvivej väčšine tá super chuť nie je vyvolaná kvalitnými potravinami ale chemickým priemyslom....taká je pravda a netýka sa zďaleka len McD.
Ja osobne by som v McD oslavu nerobila (nie je to proste moja šálka kávy), ale ani by som nerobila drámu z toho, keby tam malo ísť moje dieťa. Keďže tam nechodíme za stravou, tak by to určite prežilo 🙂
Ale aby som bola spravodlivá, tak občas tam zájdeme na kávu a čo sa týka prístupu k zákazníkovi, tak sú vyškolení tip-top, to by si mohlo veľa slovenských podnikateľov brať príklad 😉
Ked budem mat zajtra v praci cas tak vam prefotim aj knizku,kyory burger resp.jedlo co obsahuje,po anglicky,aj tu biofarmu ako sa maso a ine vyraba.....
Mm robil kedysi v anglicku pre firmu ktora vyrabala nugetky a hambace aj pre mekac,bol priamo vo vyrobe a sam vravel ze tam bola kontrola neskutoxna a ziadne hovadiny do toho nepchali.to je tak ked chcu pchat do nas iba nase veci tak jasne ze popisu kadeco..ako aj o polsku,x rokov ludia kupovali polske maso a nikomu nic nebolo a zrazu je este aj vzduch z polska na hovno!neverte vsetkemu co sa pise...
Za mna kludne tam oslavu urob a mas to bez starosti
@m_ ja teda deti neberiem do reštiky "za odmenu" ... možno do cukrárne áno, ale do fastfoodu? Do fastfoodu, tak ako meno hovorí, ideme vtedy, ak sa potrebujeme narýchlo najesť, napr, ak cestujeme. Ak nepoznáme reštiky v cudzom meste, tak viem, čo mi tam deti zjedia, že je to aspoň trochu kontrolované jedlo. A nemusíme vysedávať v reštike pol dňa. Rovnako ako na kúpalisku si dáme napr. langoš, alebo pizzu. ja nikdy so sebou nebalím na cesty jedlo, beriem len ovocie, vodu a niekde sa vždy najeme.
Pre moje deti nie je odmena reštauračná strava, nie je to nič výnimočné, ani extra ... berú to ako bežnú súčasť života.
Inak, vy bežne robíte detské oslavy? Lebo ja som ešte nerobila ani jednu a to ma syn 9 a dcéra 15. oslavujeme doma s rodinkou (starkí, krstní rodičia a my + deti krstných) a decká vezmú niečo do školy spolužiakom (čokoládky, alebo koláčiky, muffiny). Dcéra ma narodky v lete, tak chodia na bikoch do prírody a robia si opekačku, ale vo vlastnej réžii, ja s tým nemám nič.
@hettinka 😂😂😂 ja citam ze chodia na bykoch...ze ake odvazne deti....no nic treba asi ist spat 😂😂😂😂 inak suhlasim s tebou
@petulda333 nie na býkoch .... hahaha, na bikoch (bicykloch) 😀 😀 😀
@hettinka hej potom mi to tuklo 😂
@ajana1 neviem, asi mi niečo ušlo, ale ja som nepovedala, že hamburger z mc je kvalitnejší a lepší ako ten, čo si spravím doma. Je to proste iná chuť, ktorá mi vyhovuje a chutí. To je ako keď máš rada čínu a chodíš na ňu do reštiky, lebo doma si ju takú nespravíš. Toť vše. Nevravím, že mc je kvalitnejší ako iné jedlo, v každom prípade odmietam veriť konšpiračným teóriám o papieri v žemle alebo o tom, že to mäso údajne nemá žiadny obsah mäsa. To je totálna absurdnosť, ktorej súdny človek nemôže uveriť. Niečo ako chemtrails forever. Ja skôr verím tomu, že aspoň aká taká kontrola potravín u nás ešte funguje.
@indiankaindi Svojho času ohovárali mekáč, že robí tie hamburgery z dážďoviek. Podarilo sa im to vyvrátiť až keď s úplnou vážnosťou spravili prieskum, že z dážďoviek by to bolo drahšie než z hovädzieho.
@indiankaindi ja ani necitam bulvar ani to nemam z TV ani od nikoho ale staci ni ochutnat to maso z fastfoodov a viem ze to maso nie je 😉 asi preto ze od detstva jedavam kvalitne maso a viem to rozoznat.
Ale k teme. Podla mna urobit oslavy v McD detom je v pohode, ak zjedia raz za cas nejaky s**t by sa nic nemalo stat. Ja ako dieta som to nemal rada jednoducho mi ta chut nechuti a vadi mi smrad. Ale niekomu to chuti a vonia. Raz za cas to nikomu neuskodi ale tvrdit ze kvalita mcD sa rovna kvalite doma zomleteho masa kupeneho v masiarstve to budem vzdy oponovat 🙂
@zuzitko74 😀 😀 😀 asi tak
@momoqui ja sa nehádam, je to o chuti a o tom, čo komu chutí. Ale zase tvrdiť, že je to z papiera a podobne, to už je trochu moc. Prípadne reči o tom aké je to strašne nezdravé, to je tiež podľa mňa strašný žvást. Nie je to najzdravšie, ale iba preto, že je to vysmážané. Inak asi nie. A kvalitou to samozrejme nie je to isté, čo má človek pripravené doma, ale zase nebuďme naivné a nemyslime si, že mäso z obchodu je super kvalita 😝
my sme mali oslavu doma, v mekáči, v reštaurácii s detskou záhradou, kde je kopec preliezok, pieskovisko a pod......syn je narodený v lete, tak sa dá von, dcéra však v zime, tak najviac asi v mekáči..deti si tam pozývajú tak 8-9 kamošov a ešte sa mi nestalo, že by mal jeden jediný rodič problém...dokopy sme tam mali možno 3-4 oslavy...to, že raz za rok dieťa zje aj niečo možno nezdravé, dieťaťu na zdraví určite neuberie 🙂 vždy sa brali happy meal, kde každé dieťa dostalo hračku + oslávenec ešte jeden darček navyše...keď vidíte, že všetky deti sa tešia z darčeka a sú spokojné, vtedy nebude riešiť, že zjedli rezník z mletého mäsa možno neznámeho pôvodu...my sme boli s prístupom max. spokojní...deti dostali tortu, darčeky, exkurziu po mekáči, oslava sa vždy nesie v nejakej téme napríklad rozprávka, alebo vesmír a pod....ako nechápem ako môžete niekoho riešiť pre nejakú oslavu v mekáči...však ak nechcete, aby to vaše dieťa jedlo, tak tam nepôjdete...ja tiež nie som zástanca "fast foodov", ale myslím, že ak moje dieťa dva krát do roka ide do mekáča, horšou matkou ma to nerobí....takže maminy, ktoré nechcete oslavy riešiť doma, kľudne si do mekáča zájdite...úsmev vášho dieťaťa a jeho kamarátov stojí za to...

a oslava v mekaci je este taka oblubena jak bola volakedy? ja osobne by som deti zavolala inam, toto mi nepride ako uzasny napad, mala som moznost byt v mekaci asi 2x ked bola oslava a zakazdym mi slecna co bola s detmi pripadal, ze ju to nudi, otravuje...., uz to nie je take zaujimave ako to bolo si myslim, deti skor pojdu do buppi a tak...., inak nemam proti mekacu nic, s muzom sme tam zvykli raz do mesiaca zajst, teraz uz nechodime, ale nevidim na tom nic zle si dat sem tam aj taketo jedlo...,