Oslava narodenín v Mc Donalds
Ahojcek maminky moj syn bude mat 5 rockov a chceli by sme mu urovit oslavu v mc donalde s kamaratmi aj som sa tam pytala ze ako to chodi ale pani nemala momentalne cas kedze jej tam jedna oslava prebiehala.rada by som vedela ci sa to tam plati a kolko alebo teda ako to prebieha dakujem za odpovede
Ano bolo by to v trnave tak dakujem za odpoved potesili ste ma
No a najúžasnejšie je to "zdravé a perfektné jedlo" čo tam podávajú. Nie som žiadna "biomatka" - jedávame doma normálne hranolky a rezne ale 5-ročné deti pchať McDonaldom? Ste vôbec, dievčatá, niekedy zisťovali a čítali čo dávajú a melú do tých hamburgerov- od žemlí po mäso? Do žemlí papier-celulózu, do mäsa - no to radšej ani nebudem písať. Ale prajem dobrú chuť. 😉
Prepáčte, že trochu mimo tému ale musela som......
toto bude veselá téma 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@katkakovac A v "mekáči" sa mohlo niečo zmeniť k lepšiemu? Akože čo? Tie "sračky" , za ktoré ľudia platia peniaze? Si robíš srandu? 😖 A dávať to ešte deťom. No fuj.
Prepáčte za výraz, ale inak sa mi nedalo.
omg, 5 rocne deti a mcshit?? uffff
@olinka1986 odporucam, je to super. Pre deti zážitok a rodičia môžu pokecat. My sme tak mávali oslavy celú škôlku. Aj my aj iní rodičia. Dopredu si vsetko zahlasis ako to chceš mať, najlepsie ist do prevádzky doobeda, keď je menej ľudí. Dostanes aj pozvanky pre deti 🙂 a tie mega super matky co dávajú deťom klicky a cukor az po 18 si nevsimaj. Je to jedlo ako každé iné, to len konkurencia rozbehla mašinériu ohováračiek a niektoré indivídua tomu uverili. Nejem tam denne ale nerobim z toho vedu. Keď ich deti budú mať 10 tak budú chodiť aj tak jedine tam na tajňáša, lebo to bude zakázaná vzácnosť :D vidím to tam vždy keď sme tam :D
@moni244 ty robis v mekaci nie? Niekde sa mi zda ze si to pisala ak nie tak sa ospravedlnujem 😎
@olinka1986 my sme boli este ako deti viacerym spoluziackam aj nam tam mama robievala bolo super neviem ako to funguje teraz ale aj ja urcite malemu take vyrobim 🙂
@indiankaindi Nie som biomatka a nedávam svojim deťom klíčky a podobne - normálne jedávajú normálne jedlá.
Ale nepríde mi normálne dávať deťom žemle z mletého papiera a kus "podošvy" čo niekto nazýva mäsom. Ale ako som už napísala - je to každého vec.
A radšej pôjdem do normálnej reštaurácie - napríklad na pizzu a podobne a tam spravím oslavu - si predstavte, že aj iné podniky niečo také ponúkajú a nielen "americký shit"..... 😉
tak toto by som dietatu nikdy neurobila jest ten kentus...a plus rodicia pozvanych deti si myslim ze tiez nebudu nadseni...to uz radsej urobit oslavu v nejakom detskom kutiku
@evittam ja by som im tu pizzu objednala domov,upiekla kolac,tortu...mrkli by si nejakú nvsiu rozpravku poprípade sa pohrali...ved majú 5 rokov...tkym deťom ela ku šťastiu nechýba....ale každý podľa seba..
@veronicka88 Presne tak....Alebo by som ju v pohode upiekla aj sama......Ale ono je to dnes také moderné - "opičiť sa po super americkom štýle".... 😉
Zeny vy ste podaktore riadne prepate... myslim ze mcdonald bude vzdy pre deti nieco uzastne ci s tym rodicia suhlasia alebo nie.. rodic ktory nechce aby dieta jedlo mc donald a podobne veci tak ani na oslavu nepride kazdy si je predsa vedomi toho ze sa tam bude jest mcdonald a ne salat a mrkva
http://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/2440-kampan-...
To musí byť fakt super a zdravé a nezávadne jedlo, ktoré vydrží pol roka bez pokazenia ako napr. happy meals.
@erika272 áno,ale 5 ročný?ved tým tacia pekne ozdobené uffiny a lego,kocky,rozpravka...na to jedno poobedie?
*muffiny
@mima4 No veď aj mňa toto napadlo. Ak radi robíte niečo pre seba a pre vlastné potešenie - maximálne odporúčam:
http://www.e-jamie.eu/recepty/ohromny-burger
Je to mňamka.
@evittam prosim ta nepride ti to na hlavu postavené tvrdiť ze zemla je z papiera? Prepac ale to sú totálne dristy
@veronicka88 my sme ovela skor zacali jedavat mcdonald ako 5 rocny... v tej dobe sa este neriesilo ci je to zdrave nezdrave vsetkym to chutilo tak preco by sa to nemalo jest.. pane boze radsej keby jieco ine sa riesi ako co dava jtora mamicka jest svojmu dietatu... kazda nech sa stara o svoje a je pokoj .. mamicka sa na nieco ine pytala ne na obsah jedla :O
Nechápem co tu niektoré riešite, sak Vas tam nikto nevolá 🙂
No lebo pizza je naozaj velmi zdrava..

Trva to cca 2 max 3 hodiny, zaplatis tortu, prestieranie a jedlo ktore zjete. Torta ak je taka ako kedysi je uzasna, je to sacher torta, decka si vzdy pochutili. Najskor sa decka najedia, potom torta, malovanie na tvar, hry a u nas v trnave bola sj vzdy prehliadka restiky. Kuchyna, sklad, mrazak, chladnicka. Tam som ich vzdy zatvorila a mali z toho srandu😉 zalezi v ktorom meste, ale decka vzdy boli spokojne. Ak mas specialne poziadavky na jedlo (bezlepkove, vegan, pod. treba povedat) Je to uz par rokov, ale ak sa nieco zmenilo, tak len k lepsiemu.