icon

Oslavujete s deťmi Halloween?

16. sep 2022

Ak ano, tak ako? Robite aj nejaku vyzdobu?

janulik2008
27. okt 2024

@bessie12 to s diablom a detmi pisala aj mne. Tusim raz mi pisala ze kolegyna zomrela preto, ze Boh si ju vzal ze mozno by spachala nejaky hriech a nesla by do neba 🙄

bessie12
27. okt 2024

@janulik2008 zbytocne jej to vysvetľuješ. Aj tak to nepochopi. Ona žije v tej svojej " dokonalej svätej bubline" ... ešte sa dozvieš, že si tiež zakomplexovana 🤣🤣🤣

julca777
27. okt 2024

@bessie12 to máš pravdu, aj ona je zakomexovana

julca777
27. okt 2024
bessie12
27. okt 2024

@janulik2008 nyslím, ze si mi to už písala ak si dobre spomínam. Ako môže takú ...... napisat ?? 🤯
Ako sa to hovorí? Spomeň diabla a on sa objavi. Hľa kto sa nám tu opäť ozval 🙈

julca777
27. okt 2024

@tamitamitami no čítam, ale žiadnej neprajem zle. Tu nie sme malé deti, ktoré sa učíš vyjadrovať názor, slušne som ho vyjadrila a začali ste hučat a hádať sa... Takže som len zdôraznila pravdu, ktorej hovoríš „môj názor"

julca777
27. okt 2024

@bessie12 kto vám káže sa vyjadrovať?

julca777
27. okt 2024

@tetapetra ja som v dobrom stave

julca777
27. okt 2024

@bessie12 práve to, že nie je vinne, len kvôli tomu trpí

tetapetra
27. okt 2024

@julca777 nie nie si. Veď ty nevieš kde je sever. Píšeš tu babám o nejakej pravde ( tvojej pravde) ak ju neprijmú tak začneš. Keď nevieš kudy -kam začneš spomínať nejaké ockovanie, diabla a nakoniec tretiu svetovú.

julca777
27. okt 2024

@janulik2008 takže zle. Jednoducho je to sviatok a oslava diabla aj som tu tých pár viet posielala o tom

julca777
27. okt 2024

@zuzitko74 ja som povedala pravdu, ktorú nikomu nevnucujem. Je to závažná vec a hovorím o tom, aby ste o tom vedeli, lebo ak teraz to budete ďalšej takto robiť, stáva sa to ťažkým hriechom, lebo ten je vedome (už o tom viete ak ste o tom nevedeli), dobrovoľne a vo veľkej veci

tetapetra
27. okt 2024

@julca777 a zase začínaš, tvoja pravda, tvoja pravda, tvoja pravda. To ty žiješ s ťažkým hriechom, to my sme ťa upozornili,že Halloween je super a ty to ignoruješ a za to po teba pride nás diabol a skončíš v pekle

janulik2008
27. okt 2024

@bessie12 je to mozne ze som pisala 😀 urcite je trz stastna ze jej deti su bez mamy, hlavne ze je v nebi 🫣🙄 vies co my sme mali obdobie Pottera a nvm coho vsetkeho a ako to prislo tak to odislo nikto neutrpel traumu. Vcera tusim som sa malej pytala ze kolko deti z jej triedy chodilo do kostola pred PSP tak mi hovori ze nie, ze preco by mala ona ist ked do kostola nechodi ze ci kvoli satam 🤣 aj moj otec pochopil ze mala nechce ist a ako sama hovori ze ona je prva co sla na etiku 😀😀😀
@julca777 ja komplexy nemam 😀 len ked rozmyslam ozaj je krestanstvo o sireni strachu, viď nepojdes do kostola pojdes do pekla, neurobis to a ono pojdes do pekla 🫣 a co taka rozpravka Coco?
K tomu Halloweenu, ty si poslala z nejakej krestanskej stranky kde samozrejme ze nenapisu ze je Halloween ok 😉 inak malo by sa aj krestanstvo trochu posunut do 21. storocia

bessie12
27. okt 2024

@julca777 ako môže trpieť?? Ako môže trpieť za to, ze jeho matka bola napríklad znasilnena ??? Ako môže trpieť za to, ze jeho matka nemala šťastie na normálneho milujúceho muža, ale natrafila na debila ??

janulik2008
27. okt 2024

@julca777 idem ja hrať radsej s malou vybusne kotatka😀🤣

tamitamitami
27. okt 2024

@julca777 Jediný kto tu hučí a háda sa si ty. Nedokážeš prijať a pochopiť že nie každý zdieľa tvoj názor.
Ešte raz....pravda je to pre TEBA lebo si veriaca (podľa mňa až choro). Pre mňa ako neveriacu tvoje slová nemajú apsolútne žiadnu hodnotu.

Nie je to o tom že by som neverila na veci medzi nebom a zemou. Ale ak z duše niečo nenávidím je to takéto prehnané prezentovanie svojej viery a trvať na tom že to je jediná pravda.

bessie12
27. okt 2024

@janulik2008 HP si púšťam vždy pred spaním, ked môj snúbenec ma nočnú. To je každé 4 tyzdne po dobu 6 dní 😁
Je mi ľúto co sa stalo tým deťom. Na milión % "skáču od radosti ". Ja som tiež "veľmi šťastná ", ze moja mamina tu už nie je 🙄 .. Takýto fanatici sú nebezpeční pre svoje okolie. Ako som písala už predtým. Je pekné v niečo veriť, ale všetko má svoje hranice.

julca777
27. okt 2024

@tetapetra halloween je oslava diabla a zla. Dúfam, že nebudeš posadnutá

julca777
27. okt 2024

@janulik2008 kresťanstvo sa do žiadneho storočia posúvať nemusí, len teraz ľudia kresťanstvo strašne zjednodušujú, ale Boh je prísny

julca777
27. okt 2024

@bessie12 jednoducho sa tým otvára diablovi, tak to je

janulik2008
27. okt 2024

@julca777 praveze by sa malo

tetapetra
27. okt 2024

@julca777 ty drbnuta už som písala,že tekvice vyrazavam viac ako 40rokov. Vtedy sa to nevolalo halloween.Posadnutá si tu ty. Vezmi si svojho boha a tiahni do pekla

julca777
27. okt 2024

@bessie12 mysli si čo chceš nie je to tak

bessie12
27. okt 2024

@julca777 nevnucuj mi svoj názor, ktorý je podľa teba ten "jediný a správny" . Nepresvedčíš ma.

julca777
27. okt 2024

@tetapetra a dosť... Boh je v nebi a nie v pekle tak drž huhu ty blbec a už sa hnevám teraz... A vy máte spoluúčasť na hriechu

julca777
27. okt 2024

@bessie12 je jediný a správny, ale nevnucujem ti to

tetapetra
27. okt 2024

@julca777 a teraz bububu. A ty budeš v pekle a na samom dne

bessie12
27. okt 2024

@julca777 peklo je na zemi a vytvárame si ho sami. A nie, tvoj názor nie je "jediný a správny ". To len ty si to myslíš...

julca777
27. okt 2024

@tetapetra je to pravda