icon

Oslavujete Valentín, aj keď ste v dlhodobom vzťahu?

Včera o 15:58

Aj ked ste dlhe roky v maželstve alebo vo vztahu? Či je to len sviatok pre zamilovaných ?

Strana
z3
crazy_cat_lady
Včera o 15:59

Nijak specialne, lasku a naklonnost si davame najavo kazdy den

babababka
Včera o 16:00

Nie.

koniarova
Včera o 16:01

Nie

ivik4
Včera o 16:02

Vyslovene ci oslavujeme , tak nie 🤔. Dame si nieco mile co ale nie je nijak odlisne od toho co si kupujeme bezne a tym to konci

marth16
Včera o 16:04

@anonym_autor manžel mi kúpi kyticu, ja kúpim nejaké dobré víno, ktoré si vypijeme keď prídeme z večere. Takto už pár rokov.

anonym_847923
Včera o 16:16

dame si malickost ... teda ja jemu on daco rezervoval na vecer .. ale to chodime von casto takze to ani nieje valentin ... ale ano radi si davame malickosti a tak tomu nieje inak ani na valentina ...

petamich
Včera o 16:21

Zvykneme si darovat nejaku malickost, manzel zvycajne kvety a zvykneme ist aj do kina alebo na veceru alebo na pohar vina. Niekedy sami, niekedy s dalsim parom kamosov.

titla
Včera o 16:23

Nie, neoslavovali sme Valentina nikdy, ani na zaciatku vztahu ani teraz po 13 spolocnych rokoch

anonym_ae43df
Včera o 16:24

Neoslavujem. Pre mňa to nie je sviatok.

anonym_c3b43b
Včera o 16:25

Áno, aj po 10 rokoch, svadbe a 2 deťoch.

januska12323
Včera o 16:27

Ľudia vo vzťahu a manželstve nie sú zamilovaný?

biba_18
Včera o 16:28

kedy to je?

leveta
Včera o 16:28

Tiež nie. Ani na začiatku vzťahu ani po rokoch

evkamotka
Včera o 16:34

Nie, za nas americka blbost rovnako ako Halloween

anonym_7c8172
Včera o 16:35
@biba_18

kedy to je?

@biba_18 nemoze byt take tazke to vygooglit 😉

anonym_56275e
Včera o 16:39

My specialne neoslavujeme, ale vzdy si nieco male darujeme, aj preto, ze sa mame radi a ak by sme si nic nedarovali, tak by to bolo divne, aspon pre nas, tvarit sa, ze Valentin nie je. Ale, my travime aj tak spolu vela casu, ale aj tak, "oslavovat"spolu treba vzdy a za kazdych okolnosti, ak sa da, aj ked Valentin nie je.

biba_18
Včera o 16:45

@anonym_7c8172 hm, to bola rečnícka otázka - vyjadrujúca môj postoj k tomuto “sviatku”

jaja20
Včera o 16:52

@anonym_autor Darčeky si už po 26 rokoch nedávame, ale zájdeme na večeru alebo si objednáme pizzu a dáme si šampanské.

euka210
Včera o 16:52

@anonym_autor nie, kvoli marketingu ho ignorujem. Na prejav lasky je vhodny kazdy den.

rachel36a
Včera o 16:54

Nie...taka blbosť...muž mi síce donesie nejaký kvet, ake keby aj nie, tak neriesim..., ja jemu nic...prd mňa to nie jd sviatok...lásku si prwhavujrme celý rok, nie len 14 februara

anonym_f466a7
Včera o 16:54

@anonym_autor Som v manželstve a oslavujeme Valentín každý rok a budeme sami. Valentín je medzinárodný deň pre ľudí, ktorí sa milujú bez ohľadu na to, či sú len vo vzťahu alebo aj v manželstve.

anonym_6dbdf5
Včera o 17:03

Ideme 14,15 do wellnes hotela,chcela som na valentina nieco vynimocne.Este sme takto neboli,a ak to bude super,bude to castejsie ako len na valentina.

anonym_bb22d1
Včera o 17:10

nie.
Máme už dospelú dcéru takže sme spolu dlhšie.

anonym_cd8692
Včera o 17:11

@anonym_autor Spravne: Oslavujete Valentina? Nie: Oslavujete Valentin?

anonym_4e06e7
Včera o 17:11

Valentin je umely sviatok, ktorym krestania nahradili pohansky sviatok Luperkalie. Bol to sviatok plodnosti v starovekom Rime.

terezka1947
Včera o 17:15
@anonym_4e06e7

Valentin je umely sviatok, ktorym krestania nahradili pohansky sviatok Luperkalie. Bol to sviatok plodnosti v starovekom Rime.

Ano a radi🙂teraz ho mám teatrálne ignorovať,aby som ostatným dokázala,že my sa máme radi aj vo všedné dni?
Veď je to pekné 🙂
@anonym_4e06e7 Valentín nemá nič s kresťanstvom😉

anonym_4e06e7
Včera o 17:19
@terezka1947

Ano a radi🙂teraz ho mám teatrálne ignorovať,aby som ostatným dokázala,že my sa máme radi aj vo všedné dni?
Veď je to pekné 🙂
@anonym_4e06e7 Valentín nemá nič s kresťanstvom😉

@terezka1947 V 5. storoci papez Gelasius I. ustanovil 14. februar ako sviatok sv. Valentina, aby Luperkalie plne nahradil.

marusiao
Včera o 17:20

nie

cyberk
Včera o 17:22

Nijak specialne, ale ked to vyslo teraz zrovna na sobotu tak ideme na valentinsku veceru do steakhouse 😅

anonym_18a958
Včera o 17:27

Dúfam že mi kúpi kvety 😆a ja jemu dám dezert ktorý ma veľmi rád. Väčšinou som zvykla robiť doma večeru. (Polievka,hlavný chod, dezert)
Ale tento rok máme v obci “zabíjacku” takže sa pôjdeme najesť tam. A budeme spolu ale nejako extra nebudeme to hrotiť. Večer dáme film a kúpime dajaký drink si. Kdeže budem mať svoje dni tak to bude len také pohodové 😆
Ale ja nepochopím veľmi ľudí čo dajú 80 e za večeru 🙈ja by som to ani nedojedla. Rada chodím do reštaurácii, ale toto mi príde no také asi utratené peniaze

Strana
z3