Oslavujete Valentín, aj keď ste v dlhodobom vzťahu?
Aj ked ste dlhe roky v maželstve alebo vo vztahu? Či je to len sviatok pre zamilovaných ?
Nie.
Nie
Vyslovene ci oslavujeme , tak nie 🤔. Dame si nieco mile co ale nie je nijak odlisne od toho co si kupujeme bezne a tym to konci
@anonym_autor manžel mi kúpi kyticu, ja kúpim nejaké dobré víno, ktoré si vypijeme keď prídeme z večere. Takto už pár rokov.
dame si malickost ... teda ja jemu on daco rezervoval na vecer .. ale to chodime von casto takze to ani nieje valentin ... ale ano radi si davame malickosti a tak tomu nieje inak ani na valentina ...
Zvykneme si darovat nejaku malickost, manzel zvycajne kvety a zvykneme ist aj do kina alebo na veceru alebo na pohar vina. Niekedy sami, niekedy s dalsim parom kamosov.
Nie, neoslavovali sme Valentina nikdy, ani na zaciatku vztahu ani teraz po 13 spolocnych rokoch
Neoslavujem. Pre mňa to nie je sviatok.
Áno, aj po 10 rokoch, svadbe a 2 deťoch.
Ľudia vo vzťahu a manželstve nie sú zamilovaný?
kedy to je?
Tiež nie. Ani na začiatku vzťahu ani po rokoch
Nie, za nas americka blbost rovnako ako Halloween
My specialne neoslavujeme, ale vzdy si nieco male darujeme, aj preto, ze sa mame radi a ak by sme si nic nedarovali, tak by to bolo divne, aspon pre nas, tvarit sa, ze Valentin nie je. Ale, my travime aj tak spolu vela casu, ale aj tak, "oslavovat"spolu treba vzdy a za kazdych okolnosti, ak sa da, aj ked Valentin nie je.
@anonym_7c8172 hm, to bola rečnícka otázka - vyjadrujúca môj postoj k tomuto “sviatku”
@anonym_autor Darčeky si už po 26 rokoch nedávame, ale zájdeme na večeru alebo si objednáme pizzu a dáme si šampanské.
@anonym_autor nie, kvoli marketingu ho ignorujem. Na prejav lasky je vhodny kazdy den.
Nie...taka blbosť...muž mi síce donesie nejaký kvet, ake keby aj nie, tak neriesim..., ja jemu nic...prd mňa to nie jd sviatok...lásku si prwhavujrme celý rok, nie len 14 februara
@anonym_autor Som v manželstve a oslavujeme Valentín každý rok a budeme sami. Valentín je medzinárodný deň pre ľudí, ktorí sa milujú bez ohľadu na to, či sú len vo vzťahu alebo aj v manželstve.
Ideme 14,15 do wellnes hotela,chcela som na valentina nieco vynimocne.Este sme takto neboli,a ak to bude super,bude to castejsie ako len na valentina.
nie.
Máme už dospelú dcéru takže sme spolu dlhšie.
@anonym_autor Spravne: Oslavujete Valentina? Nie: Oslavujete Valentin?
Valentin je umely sviatok, ktorym krestania nahradili pohansky sviatok Luperkalie. Bol to sviatok plodnosti v starovekom Rime.
Valentin je umely sviatok, ktorym krestania nahradili pohansky sviatok Luperkalie. Bol to sviatok plodnosti v starovekom Rime.
Ano a radi🙂teraz ho mám teatrálne ignorovať,aby som ostatným dokázala,že my sa máme radi aj vo všedné dni?
Veď je to pekné 🙂
@anonym_4e06e7 Valentín nemá nič s kresťanstvom😉
Ano a radi🙂teraz ho mám teatrálne ignorovať,aby som ostatným dokázala,že my sa máme radi aj vo všedné dni?
Veď je to pekné 🙂
@anonym_4e06e7 Valentín nemá nič s kresťanstvom😉
@terezka1947 V 5. storoci papez Gelasius I. ustanovil 14. februar ako sviatok sv. Valentina, aby Luperkalie plne nahradil.
nie
Nijak specialne, ale ked to vyslo teraz zrovna na sobotu tak ideme na valentinsku veceru do steakhouse 😅
Dúfam že mi kúpi kvety 😆a ja jemu dám dezert ktorý ma veľmi rád. Väčšinou som zvykla robiť doma večeru. (Polievka,hlavný chod, dezert)
Ale tento rok máme v obci “zabíjacku” takže sa pôjdeme najesť tam. A budeme spolu ale nejako extra nebudeme to hrotiť. Večer dáme film a kúpime dajaký drink si. Kdeže budem mať svoje dni tak to bude len také pohodové 😆
Ale ja nepochopím veľmi ľudí čo dajú 80 e za večeru 🙈ja by som to ani nedojedla. Rada chodím do reštaurácii, ale toto mi príde no také asi utratené peniaze

Nijak specialne, lasku a naklonnost si davame najavo kazdy den