icon

Oslovili ste krstných rodičov pred narodením dieťaťa?

petikmir
25. sep 2021

Milé žienky, prosím vás oslovili ste s prosbou byť krstnými vybraných ľudí pred narodením dieťaťa či až po?

srferreira
25. sep 2021

Prislo to nejako samo medzi recou, nic oficialne sa nedialo. A to bol syncek este len fazulka 😉

ariannazara
25. sep 2021

Pred narodením. Kamoška už vedela dávno že bude krstná a krstného sme vybrali pred narodením ešte 🙂

deti95060810
25. sep 2021

po... aj keď to bolo viac menej jasné keďže som bola krstná už dávno bratovým deťom...

zuzka102
25. sep 2021

Po narodení, aj keď sa to istým spôsobom dalo očakávať kto budú krstni.

janetinka27
25. sep 2021

@petikmir oslovili nas obe rodiny po narodeni. z jednej strany sme s tym ratali,ale paradoxne oni uvazovali nad inym parom,ale bola tam prekazka. z druhej rodiny sme to predpokladali,lebo tam nebol nikto iny

evkamotka
26. sep 2021

Na konci tehotenstva pri oboch detoch sme sa spytali. Krstili sme ked mal prvy syn 2m a druhy pre korona opatrenia v 5 ci 6m

mamamasama
26. sep 2021

Asi ked som mala 10 rokov, tak sme si so sestrou povedali, ze budeme nasim detom navzajom krstne 😅 Viac menej sme sa o tom uz nikdy viac nebavili...len automaticky prisli o 20 rokov neskor rovno na krst do kostola 🤣

lubisvecko
26. sep 2021

Kamoska nas chcela za krstnych este len zistila, ze je tehotna, kazdy to ma proste inak, ak ma niekto v tom jasno, tak to riesi uz skoro 🙂