Oslovili ste krstných rodičov pred narodením dieťaťa?
Milé žienky, prosím vás oslovili ste s prosbou byť krstnými vybraných ľudí pred narodením dieťaťa či až po?
Pred narodením. Kamoška už vedela dávno že bude krstná a krstného sme vybrali pred narodením ešte 🙂
po... aj keď to bolo viac menej jasné keďže som bola krstná už dávno bratovým deťom...
Po narodení, aj keď sa to istým spôsobom dalo očakávať kto budú krstni.
@petikmir oslovili nas obe rodiny po narodeni. z jednej strany sme s tym ratali,ale paradoxne oni uvazovali nad inym parom,ale bola tam prekazka. z druhej rodiny sme to predpokladali,lebo tam nebol nikto iny
Na konci tehotenstva pri oboch detoch sme sa spytali. Krstili sme ked mal prvy syn 2m a druhy pre korona opatrenia v 5 ci 6m
Asi ked som mala 10 rokov, tak sme si so sestrou povedali, ze budeme nasim detom navzajom krstne 😅 Viac menej sme sa o tom uz nikdy viac nebavili...len automaticky prisli o 20 rokov neskor rovno na krst do kostola 🤣
Kamoska nas chcela za krstnych este len zistila, ze je tehotna, kazdy to ma proste inak, ak ma niekto v tom jasno, tak to riesi uz skoro 🙂

Prislo to nejako samo medzi recou, nic oficialne sa nedialo. A to bol syncek este len fazulka 😉