icon

Páči sa vám meno Bartolomej?

stanqa123
24. aug 2016

Paci sa, ci nepaci sa? 🙂

Strana
eliyanah
24. aug 2016

Dolezitejsie asi je ci sa paci Tebe...mne sa naprikald nepaci, ale nenechaj sa ovplyvnit🙂

fadama
24. aug 2016

@stanqa123 nepaci sa. ☹

stanqa123
autor
24. aug 2016

Mne sa praveze paci a velmi, len chcem vediet ci nas je viacero...🙂 manzel mi povedal ze je to ako zo stredoveku meno a za trest..zeby az tak? 🙂

bajana
24. aug 2016

Paci....normalne a originalne...a stylove Bart 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@bajana no prave aj mne pride take 🙂 a bartolomejkov nieje moc...ako napr.inych "klasickych" resp.oblubenejsich mien

darina1952
24. aug 2016

@stanqa123 no mne príde tiež také archaické, podobne ako Bonifác či Svätopluk ...sú síce v kalendári, ale takmer nikto ich nedáva deťom 😉

sendy1977
24. aug 2016

meno ako také je pekne. Viem si predstaviť puberťáka, mladého muža s menom Bartolomej. 🙂 Ale bábätko ako budeš volať?

candii
24. aug 2016

Neuraz sa ale myslim ze Bartolomej je na tom podobne 😀 absolutne sa mi nepaci 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sendy1977 bartolomejko by som ho volala..praveze mne sa paci cele to meno bez skratky a pod.. bartolomejko 🙂 minule som sla do obchodu a predomnou volali na chlapceka cca 1,5 roka ze gregor..to mi pride na maleho chlapceka take tvrde meno.. napr.aj bart mi na babatko pride tvrdo. Ale bartolomej/-ko je moc pekne

stanqa123
autor
24. aug 2016

@darina1952 tak bonifac pankrac prip.ludovit to uz je jasne ze to by neslo.. preco archaicke? Fakt to az tak znie? :/

stanqa123
autor
24. aug 2016

@candii bonifac fakt nie :D su hroznejsie mena urban, ludovit, augustin...:D

lili2015
Autor odpoveď zmazal
sissy27
24. aug 2016

@stanqa123 a myslíš, že ho niekto niekedy v živote bude volať "Bartolomej" ? Ani ty naňho nebudeš na ihrisku volať "Bartolomej, pusti teraz dievčatko na hojdačku..." Bude mať nejakú skomoleninu, skratku, decká mu budú vymýšľať kadejaké prezývky... a keď sa bude predstavovať niekde v novom zamestnaní, tak sa ho budú 2x pýtať, či dobre počuli... Mne osobne toto meno evokuje buď nejakého pána 50+ alebo fakt úplne historickú postavu z čias kráľa Mateja... 🙂
Viem si to predstaviť ako druhé meno napr. ako spomienku na dedka, ale inak nie ☹

stanqa123
autor
24. aug 2016

@lili2015 jj v tom pripade asi mame rovnake okolie :D som na tom podobne :D

petka1982
24. aug 2016

keď sa jeho otec volá homer,tak to bude ideálne 😉

sendy1977
24. aug 2016

@stanqa123 pokiaľ sa ti to meno páči, určite daj. Mne sa páči meno Dárius ale moje okolie malo blbé pripomienky na to meno, tak som nedala. Ale keby som mala druhého syna tak určite ho dám.

marusik
24. aug 2016

dnes som presne nad týmto menom uvažovala... podľa mňa je pekné, ale dlhé. U nás všetkých Bartolomejov volajú Berty, alebo Bebi... Ale ako okolie naučíš, tak ho budú volať.
🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sissy27 prezyvky mat bude to je jasne, decka povymyslaju..ale zas z tohto mena max sa ujme bart... ja ho praveze budem a chcem volat celym.menom..pretoze take sa mi paci... taky tichomir tam su ovela horsie verzie ako pre bart🙂

jamika27
24. aug 2016

@stanqa123 veľmi zaujímavé - za mňa áno, len ako ho budeš volať zdrobnene? Za mňa určite áno, ešte som sa s tým nestretla. A hlavné aby sa páčilo tebe. Aj keby sem napíšeš meno Janko - tak budeš mať aj také aj také názory ;) Každý máme mená, ktoré sa nám páčia a nepáčia.

stanqa123
autor
24. aug 2016

@marusik jej ty mas v okoli bartolomejov? Ako reaguju na to meno v okoli? 🙂

charlie1980
24. aug 2016

Ja som minule zavolala zo srandy na mojho Ignác, vsetky hlavy sa otocili 😀 Je to meno nezvycajne, to je fakt, ale myslim, ze syn mu neskor nebude nadseny. Bude sa sice predstavovat ako Bart, aby zakryl to cudesne meno 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@petka1982 nie homer sa nevola 🙂

jankalukasova
24. aug 2016

@stanqa123 nuž musíme sa rozhodnúť ako sa tým deťom do života pomstíme 😀 (obrazne). Bartolomej ako také nie je katastrofa... Bartolomejko už je katastrofa... a kým vyslovýš "bartolomejko nechytaj... alebo nepapaj... tak Bartolomejko bude mať hrášok v nose... okrem toho mu celoživotne prischne prezývka Bart, čo je možno fajn ale po pár rokoch ho prestanú baviť vtipy na tému prečo sa jeho rodičia inšpirovali Simpsonovcami (aj keď to tak samozrejme nie je... )

dominika6
24. aug 2016

@stanqa123 skratka je BART..ako Simpson 😀

lucialau
24. aug 2016

@stanqa123
Keď sa ti to meno páči, je úplne jedno čo si o ňom myslia ženy tu na MK. 😊 Daj meno bábätku také aké ty uznáš za vhodné. Tvoje dieťa, tvoje rozhodnutie. ☺

stanqa123
autor
24. aug 2016

@sendy1977 prave toto, pre prve som toto mebo mala tiez vybrane, alebo timotej, tadeas..ale tiez blbe kecy a je to matusko nakoniec.. ale druhe si uz nevyhovorim 🙂

stanqa123
autor
24. aug 2016

@jamika27 bartolomejko zdrobnene 🙂 ale inac mas pravdu 🙂

moni244
24. aug 2016

@stanqa123 nepaci sa mi a pri predstave slova "bartolomejko" sa mi jezia chlpy n ruke.

stanqa123
autor
24. aug 2016

@jankalukasova praveze som prekvapena baby ze fakt to meno pride vam take cudesne... ale tak sto ludi sto chuti to je jasne..mne sa velmi paci

kiwi3
24. aug 2016

vobec nepocuvaj, co ti hovoria ostatni. ja obraciam zase oci, ked sem ludia pisu, ake mena sa im v sucasnosti pacia a ake davaju. super je, ze to je uplne neotrepane meno. tiez by som take dala. celkovo nechapem, preco sa tak ludia po sebe opicia. kedysi sama katka, zuzka, teraz ine ale stale tie iste...

Strana