Páči sa vám meno Bartolomej?
Paci sa, ci nepaci sa? 🙂
@stanqa123 to ako keby som ja zalozila diskusiu ci sa niekomu paci meno Vivien ktore som rozhodnuta dat dcere alebo Daniel ked to bude chlapec...akoze k comu by mi to bolo, ked sme uz roky pevne rozhodnuti a nie je na svete ani 1 dovod, pre ktory by sme nase rozhodnutia zmenili a vobec ma nezaujima ci sa diskutujucim tie mena pacia
@marcelatje tiež som Marcela, ale Marcelka mi hovori iba mama, otec mi hovori Maťo,( ale to zbožnujem, on može) inak som Maca, Maci, ale ked mi niekto povie Marci letim z kože 😀
@marse 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ono je to záludné meno. Marcela znie dosť tvrdo to je ľuďom často blbé ti tak povedať - aj keď mne to napríklad nevadí 😅
Môj chlap je napríklad František 🙄 hovoria mu (Fero) péro 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marcelatje Tak ja zdrobneniny vobec nemusim a nepouzivam ich ani pri detoch. Nie u mojich, lebo u mojich sa neda, ani u cudzich. Pre mna je syn Joel a jediny kto mu povie Joelko je moj otec. Ale na to som si uz zvykla. Pri druhom som Este viac pritvrdila, bude Noé, tak hadam toto sa uz zdrobnit nikomu nepodari 😀 Mozno Este u dievcat je to ok, kedze je to neznejsie pohlavie, aj Marketka sa mi tu zapacilo...
A Marcela...hm, znie to dost tvrdo, asi aj ja by som ta volala Marcelka 😄😄😄
@alchemilkazltozelena no vsak ty nemas potrebu zakladat vivien temy, mna zas zaujimalo ako reaguju na take meno..nepoznam v sirokom okoli nikoho s takym.menom.. to tu treba zakladat temy ake sa vam tu hodia? Bo*a vsak ked niekto nechape naco taka tema je nech sa nezapaja..jak sliepky fakt....len kotkodakat
@marcelatje a to som ho dostala uplnou nahodou, lebo mali pre mna vybrate Mirka, ale mama po porode , bola asi v deliriu alebo jej zalahlo ako tlacila 😀 😀 a namiesto ako sa bude volat dieta pocula ako sa vola ona 😀
@marse Vidis, napr.Mirka je ok, Ale My sme jednu mali v okoli, volali sme ju samozrejme Mira a premenovali sme ju na Mizera 😀
@charlie1980 vidíš! vidíš? a presne o tom hovorím 🙄 😀 😀 😀
Ja nemám nič proti zahraničným menám ale keď už ho dám tak si ho nekomolím sama Brianko, Karlko a podobne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marse 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Takto by som asi svojmu bábätku neublížila hh. Ale každý má iný názor.mne sa nepáči.
@marcelatje vieš čo vidis nad tym som nikdy takto nepremyšlala ze či ,,ma 5 rokov,,...ale nikto sa mi na to nesťažoval...napr. mam kamošku Evu a niekedy jej poviem ,,Evička,, tak ale to preto lebo ich chcem pekne oslovit.... 🙂
@snazilka1983 tak to je vec pohladu, niekto moze povedat ze ublizi babatku menkm anna- anca, a rozne deformacie a privlastky ma to meno, a pritom je vseobecne velmi pekne pre diecatko 🙂
@stanqa123 tak napr. ja som pozerala čo to meno znamena...ako mne ostatne nestačilo len to ze pači sa mi ...ale tak ja velmi rada filozofujem takze tak.. 😀 😀
Samozrejme neberiem to tak, ze moje dieta je niečo ,,nobl,, samozrejme pre mna je jedinečne ako pre kazdu mamu.
@stanqa123 tak ale to len ,,debil,, bude hovorit Anča...kamaratka takto hovorit nebude, rodia detto a ak sa niekto najde tak mi to moja dcera povie a spolu jemu vymyslime prezyvku... 😀 😀 😀 ja som jazykovo velmi kreativna.. 😀 😀 😀
@sardinka335 aj ja rada ľudí oslovujem pekne a uchýlim sa aj k zdrobnenine - úplne dobrovoľne ani sami to nehnusí, niektorí si na to potrpia ale mne osobne to pri mojom mene vadí 😅 nevhodné meno asik 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@marcelatje tak kebyze sme ,,kamošky,, tak by som ocenila aby mi to kamoška povedala...a napr. nemam rada ked na meno Mária povedia Marika....take krasne meno Maria...ale tak to je presne o tom ako sa komu pači.
@sardinka335 tak to pozeram aj ja, to mam nastudovane :D lebo som na tom podobne tiez rada filozofujem :D ale tak to je moja vec ako to vnimam ja..ostatnym.staci ked vedia ze sa mi paci :D
@sardinka335 anca a aňa asi by som kreativitu zapojila aj ja keby mi dcerku tak oslovovali :D
@marcelatje No My sme lepsi kompromis v multikulturnom vztahu nenasli. A to som mu 3krat zmenila meno v porodnici, pokazdom na podatelnu 😄 Teraz pri druhom som to horko tazko napasovala, inak som chcela Noah, Ale moj nesuhlasil, vraj je to zidovske. A teda zase kompromis- Noé. Baba by bola Jasmin...ani neviem Preco ma to tak chytilo.
@sardinka335 marika je pekne meno 🙂 mam susedku 🙂
@alchemilkazltozelena tak uz si dostala ty sliepka 😂😂😂 uplne bezvyznamna tema...pretoze nech by dala akekolvek meno a chce poznat reakcie vzdy to bude tak ze niekto bude za a niekto oroti...preto to nema zmysel...ale ona to nechape stale...
@snazilka1983 raz tu bola taká otázka že či dieťaťu zapíšu do rodného listu meno Amálka 😅 čo je tiež pritiahnuté za vlasy, lebo za prvé je to Amália a za druhé si predstav riaditeľku banky ktorá sa podpisuje Amálka Motýliková 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Meno musí byť vhodné ako pre dieťa tak aj pre dospelého. A taký Bartolomej Rifenshtal to je kandidát na vysokú pozíciu. To ide rešpekt už len z toho mena 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petulda333 ano nechape to ale sliepka som tu ja kotkodaaak 😵
@sardinka335 Mariam zvyknu hovorit aj Marka 😄😄😄
@charlie1980 no jedno so slovenskym.menom a jedno s manzelovym vyberom a je to :D ja by som urcite v multikulti vztahu chcela jedno meno nase 🙂 ale jasmin je pekny vyber 🙂

@tiumen stejskal? :D