Páči sa vám meno Bartolomej?
Paci sa, ci nepaci sa? 🙂
@marcelatje boli casy kedy frcali zdrobneniny a Jany boli v rodnom liste Janky... Mne dala mama meno Petruška, obcas sa nad tym niekto pozastavi, ale neriesim a som hrda, este som nestretla ziadnu inu co by sa tak volala
@tecko28 ani ja 😀
Ja myslim ze tetam a babkam okolo 70tky uz tazko nieco vysvetlit :D ja babkam radsej nevysvetlujem a nemotam hlavicky s nicim radsej :D skusala som parkrat a tadial cesta neviedla :D
joj,toto meno sa mi nepaci...
Mne sa páči, ja mám doma Elišku a Jonáša 😃
Eliška sa rovná slovenskej Alžbete
Nie, vobec
Ano. Mam ho vybrate, v pripade ze babo bude chlapik. Je to nadherne meno. Mam syna Maximiliana. Aj druhy bude chlap(neviem estr) bude Bartolomej 🙂
Noo pekne meno 🙂 mm znamych deti sa volaju Tobias a Evelyn a Noel a Jasminne.... U nas skor tradicne slovenské mena ;)
Nie

Resp. Ja som mala v triede troch Andrejov, štyroch Jurajov, tri Terézie a dvoch Lukášov a stále som si hovorila, prečo rodičia dávajú deťom také mená, že keď sa o nich rozpráva, musí sa stále pridať buď priezvisko alebo prezývka alebo "tá", lebo ľudí s takým menom je veľa. To len na margo tých, ktoré sa tu rozohňujú, prečo nechceš dať dieťaťu "normálne meno". Aj keby sa dieťaťu v budúcnosti nepáčilo, stále ti musí priznať, že si si nad tým aspoň trochu potrápila hlavu a neflochla mu prvé tuctové meno, ktoré ťa napadlo.