Páči sa vám meno Bartolomej?
Paci sa, ci nepaci sa? 🙂
@charlie1980 ako sa vola tvoj maly? Ak pre druheho uz mate vymyslene? 🙂
apropo u nas v rodine mame uz Tadeasa, Timoteja, aj Elisku, a Karin - nemaju spolocnych rodicov...a jedno je este na ceste a to bude mat tiez nejake nezvycajne meno....
Krasne meno! Urcite stokrat lepsie ako vsade sami samkovia,adamkovia a lukaskovia,sebastiankovia ci Mia sofinka a podobne.a najlepsie je dat si cudzie meno a urobit z toho slovensku zdrobneninu!ked som si vybrala Laru ci Saru ci Sofiu tak ich nezhovadzujem na larinku sofinku sebika atd. Tu v rakusku momentalne frcia Vincent,Konstantin,Frederik ci Konrad,Jan a podobne. Aspon niekto ma vkus ked uz slovenky ho stratili. Cest vynimkam 😉
@alchemilkazltozelena Prvy je Joel Michele, Ale on ma aj talianske priezvisko. Druheho sme museli nejak napasovat, ten bude Noé. Kedze My sme multikulturna rodina 😀
Mne sa meno Bartolomej páči no záleží aj od priezviska , ku takému dlhému menu by sa hodilo tak 3-4 písmenkové priezvisko 😵 Ak ladí priezvisko s menom tak je to super !!!
@neverendinglove ja by som Bartolomej nedala, ale z kalendára ho asi nevymážu
Ked uz, tak aspon Benjamin, to je znesitelnejsie
Mne sa páči - Berty.
@alchemilkazltozelena benjamin sa mi praveze moc nepaci a nepasuje mi k dospelemu... a mam toto meno zafixovane z jednej rozpravky - benjamin kvietok- o slonikovi :D
ja som za, ze ake sa komu paci, aby si dal,nechapem, ako moze niekto popukazovat na druheho, ze hrozne meno atd...kazdy si vybral podla svojho uvazenia...druhy ma nazaujima 🙂 u nas v rodine mame Bartolomeja a volaju ho ,, Peto 🙂)
@mijo53 ani Natanael nie je skarede meno ale 🙂 takeee neobvykle 🙂 🙂 Bartolomej je pekne meno mne osobne sa paci.. je to podobne ako Benjamin to je tiez krasne meno
nepaci sa, absolutne.
@stanqa123 bartolomejov v okolí máme, ale zväčša starších... všetci sú cieľavedomí a určite aj tvrdohlaví - ale vedia to dotiahnuť ďaleko. Ja mám šťastie na takých poctivých Bartolomejov - robia svoju robotu poctivo. My sme dali meno, ktoré u nás tiež len starší chlapi majú, ale okolie to zobralo celkom dobre.... Máme doma Karola a voláme ho Karol, niekedy Karolko, v žiadnom prípade nie Kajo - to sme už pri prvých pokusoch rodiny hneď zamietli🙂 Takže ako si okolie naučíš, tak bude. Napr. mne skratka Bart nič nehovorí, lebo Simpsonovcov nepozerám, u nás sa používa zdrobnelinka Bertiko.

Za mna urcite ano! A volala by som ho pekne celym menom Bartolomej...znie to krasne 🙂 ak sa tebe paci,urcite sa nedaj odradit recami z okolia... mna sa po porode dcery vsetci vypytovali,odkial som nabrala take meno .. a ja s kludom, ze z kalendara (mala je Aurelia)..takisto sa kazdy spyta,ako ju volame.. tak ako je krstena 🙂 alebo Aurelka... A Bartolomej je naozaj krasne!